|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšen je postopek če vzamem otroka iz vrtca
11.12.2009 0:13:37   
nenanov
imam 3 lete starega sina in me zanima kakšen je postopek če vzamem sin ven čez zimo ker sem namreč v porodniški imam 2 meseca staro hčerkico in me je zelo strah da ne bo domol prinesu kakih viroz in podobno ker smo glih 2 dni nazaj vsi zboleli imamo drisko in nas zelo črvič po trebuhu samo da tamali še bruha zraven samo čakamo lahko kdaj se bo okužila tudi hčerkica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšen je postopek če vzamem otroka iz vrtca
11.12.2009 6:59:07   
ledenaa
za 2 meseca težko,ker ti toliko časa ne bodo čuvali mesto!
Viroze so skozi vse leto!

(odgovor članu nenanov)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2009 7:27:24   
SaaS
Jaz imam tudi 2 meseca starega sina, starejša dva pa sta z mano doma in nista v vrtcu. Že dva meseca in še en mesec bosta. Nisem jih nič izpisala ali kaj podobnega, le v vrtcu sem povedala, da jih nekaj časa ne bo, ko bom rodila.
Prehrano odštejejo, ostalo pa normalno plačujem.
Če bi jih izpisala, ne vem če bi potem spet dobili prostor. Rezervacija je pa pri nas sicer možna, a iz zdravstvenih razlogov, če ti zdravnica napiše potrdilo.
Tako, da mi plačujemo, a smo trenutno doma.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2009 9:04:46   
ksenija12
Najbolje, da poveš, da ga nekaj časa ne bo, ga ne izpisuješ, plačuješ pač ceno vrtca brez malice in kosila..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2009 9:06:30   
nenanov
o hvala za odgovor ja sej jst bi isto plačevala samo tisto prehrano ti odštejejo no bomo videli kako se bomo odločili

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2009 9:46:14   
maya2
Jaz sem tik pred porodom in so mi vsi zdravniki (moja osebna, njena pediatrinja in ginekolog) svetovali naj jo vzamem iz vrtca vsaj dokler ne rodim... Zdaj je doma že več kot en mesec, v novembru je bila v vrtcu 5 dni, tako da smo plačali polno ceno - prehrano, za december sem pa odsotnost najavila, pa mi je vzgojiteljica rekla, da bomo plačali 'le' 50% režije.... no upam da drži.... rezervacije je pa rekla, da so možne le v poletnih mesecih user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu nenanov)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2009 10:03:38   
ledenaa
maya in zakaj bi jo imela doma dokler ne rodiš user posted image
ne vidim logike

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2009 10:29:47   
loncica
Tudi meni je logično, da če že, da ga izpišeš, ko rodiš in ne prejuser posted image . Jaz sem ga sedaj izpisala za 2 meseca zaradi zdravstvenih razlogov in pri nas potem plačaš en plačilni razred manj. Ko bomo imeli še kakega dojenčka pa bo pač 2-3 mesece doma in takrat bomo plačevali normalno ceno-prehrano.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2009 14:42:29   
gaja29
Mi imamo tudi doma dojenčka in sem starejšo vzela ven iz vrtca. Pri nas je tako, da nam pripadata dva meseca 50% plačilo vrtca. Letos še nisem izkoristila, tako da bo december 50% in še v novem letu januar in februar 50%, pol bom pa plačevala normalno.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2009 15:12:09   
x_srečka_x
Na začetku je bila malo doma malo v vrtcu čez poletje je bila pa 2meseca doma,sem pa prav tako plačalo vse razen hrane. Zdaj jo peljem kadar imava midva fizioterapijo in je ne morem imeti s sabo,ali pa če kaj takega pride vmes.

LP

(odgovor članu gaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2009 0:09:20   
Billi
Premislite, če bi ga sploh vzeli ven. Verjetno bo starejši kmalu pogrešal prijateljčke. Pa še tebi bo težje za oba skrbet. Sej tamali ponavadi kar dobro prenašajo te viroze, sploh če so dojeni. Jaz sem se tudi na začetku bala, pa ni bilo nič hujšega, čeprav smo imeli že vse mogoče viroze, vključno z gripo (ki  mimogrede ni prišla od sestrice, ampak od atija). Razen, če je user posted image kaj posebej bolna in se mora po nasvetu zdravnika varovati okužb. Če pa je načeloma zdrava, pa brez panike, se bo pa prej utrdila.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2009 0:57:17   
nananaja
IZVIRNO SPOROČILO: Billi

Premislite, če bi ga sploh vzeli ven. Verjetno bo starejši kmalu pogrešal prijateljčke. Pa še tebi bo težje za oba skrbet. Sej tamali ponavadi kar dobro prenašajo te viroze, sploh če so dojeni. Jaz sem se tudi na začetku bala, pa ni bilo nič hujšega, čeprav smo imeli že vse mogoče viroze, vključno z gripo (ki  mimogrede ni prišla od sestrice, ampak od atija). Razen, če je user posted image kaj posebej bolna in se mora po nasvetu zdravnika varovati okužb. Če pa je načeloma zdrava, pa brez panike, se bo pa prej utrdila.

Hkkkm ne vem no, je tamala (samo dojena) pri 2 mesecih dobila bronhiolitis, ki ga je starejša najbrž prebolela brez problema (ni bila v vrtcu), mala je pa 4 dni rabila kisik... Kolegica je na infekcijski doživela kar pestro pridigo (bronhiolitis pri enomesečnici), ker je imela starejšo v vrtcu.
Mene je pa šele potem skrbelo, kake viroze bomo še fasal, je bil takrat ravno razcvet virusnih obolenj. Pa lani še ni blo pandemske gripe ;)

Ja otrok bo po dveh, treh mesecih že pogrešal prijateljčke, sej kaj več časa pa potem že ne bo potrebno bit doma. No pa skrbeti za dva, sej ni tako težko, pri nas sta narazen 17m, pa sem preživela, meni je bilo pač to v veselje, ne obveznost...

V času od januarja do aprila je malo za razmislit, ali imet ves čas otroka v vrtcu.

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?