nananaja -> RE: kakšen je postopek če vzamem otroka iz vrtca (12.12.2009 0:57:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Billi Premislite, če bi ga sploh vzeli ven. Verjetno bo starejši kmalu pogrešal prijateljčke. Pa še tebi bo težje za oba skrbet. Sej tamali ponavadi kar dobro prenašajo te viroze, sploh če so dojeni. Jaz sem se tudi na začetku bala, pa ni bilo nič hujšega, čeprav smo imeli že vse mogoče viroze, vključno z gripo (ki mimogrede ni prišla od sestrice, ampak od atija). Razen, če je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kaj posebej bolna in se mora po nasvetu zdravnika varovati okužb. Če pa je načeloma zdrava, pa brez panike, se bo pa prej utrdila. Hkkkm ne vem no, je tamala (samo dojena) pri 2 mesecih dobila bronhiolitis, ki ga je starejša najbrž prebolela brez problema (ni bila v vrtcu), mala je pa 4 dni rabila kisik... Kolegica je na infekcijski doživela kar pestro pridigo (bronhiolitis pri enomesečnici), ker je imela starejšo v vrtcu. Mene je pa šele potem skrbelo, kake viroze bomo še fasal, je bil takrat ravno razcvet virusnih obolenj. Pa lani še ni blo pandemske gripe ;) Ja otrok bo po dveh, treh mesecih že pogrešal prijateljčke, sej kaj več časa pa potem že ne bo potrebno bit doma. No pa skrbeti za dva, sej ni tako težko, pri nas sta narazen 17m, pa sem preživela, meni je bilo pač to v veselje, ne obveznost... V času od januarja do aprila je malo za razmislit, ali imet ves čas otroka v vrtcu.
|
|
|
|