Anitka -> RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) (6.1.2010 21:17:06)
|
Čer, evo spet mene [sm=smiley36.gif] Bom res probala kaj več napisati od zdaj naprej, samo me jezi, ker ko pišem post imam vse v tistih šifrah - glede barve, smajlija... Zato bo smajlijev nekoliko manj, pa citiranju se bom izogibala [sm=smiley36.gif] Sem Galu danes nabavila - mi jo je dala kolegica - črno redkev katero sem izdolbla in dala notri med, katerega mu bom od jutri naprej dajala po žlički proti kašlju, ker mi je spet začel kašljati. Baje fan pomaga pa bomo videli. Pa bila sva v Žilniku - tudi midva he he in sem si nabavila ene gležnarje bolj v kavbojskem stilu. Sicer pa me danes še čaka naslednji kup likanja, a še ne vem, če bom pri volji, ker si moram sušit še lase pa malo dnevno pospravit. Sva bila danes z Galom pri prej omenjeni kolegici, ki ima mesec dni starejšega sina in je bila full začudena, da naš fantolin tako dosti in lepo govori. Sem kar malce sijala od sreče in ponosa nad našo klepetuljo, ki je res pravi papagaj, saj ponavlja in ponavlja vsako besedo. Pa danes je bil tako posrečen, ko sem ga pokukala skozi okno v vvrtcu in mi je zaklical "Nita odi" (Anita pridi)[sm=smiley36.gif] NIA upam, da boš kmalu našla kakšno službo, glede predšolske vzgoje pa kar probaj v Ljutomeru naredit tečaj. Poskusit ni greh, če imaš občutek, da bi bil ta poklic zate. Pa tečaj sploh ni noben bav bav. ŠPELIN@ tvoj Gregi pa je facko s temi znamkami. Pa pestke, da se čimprej pozdravite. TILČI hvala res za opozorilo[sm=smiley1.gif] SUZY glede gerber pa ti žalne znam pomagat[sm=smiley13.gif] Aja glede hoje po snegu - Gal bi kar naprej gazil po njem[sm=jezicek.gif] JANA upam, da težave s kožo čimprej odpravite in da ne gre za kakšno alergijo. NINA7 ti pa imaš res prava sončka pri hiši. Velikokrat občudujem vaše fotke in takrat se mi kar zalušta kakšna sestrica za Gala. Aja kakšne kapljice to daješ in za kaj? Sem malo firbec[sm=smiley9.gif] Evo pa je ratal mini roman[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|