Anonimen -> RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) (5.1.2010 9:54:59)
|
Dobro jutro Joj ta sneg, kolk mi gre na živce[sm=hudicek1.gif], bom mogla bit cel teden doma, ker so ceste katastrofa. No bom vsaj lohk mal na rr, če bo le Taj pridn. Včeri smo mel celo štalo. Jest domov nism mogla s tamalima, ker so ble ceste čist ledene. Sm avto pustila pri tašči pol je pa moj pršu ns iskat, smo dal ketne gor, brez njih ni šlo. Je pa od glavne ceste pa do nas stal ob cesti ene 20 avtomobilov, niso mogl ne naprej ne nazaj. Gajo sm pa pol kr pri tašči pustila, ker drugač bi dons mogla že ob petih ustat.Dons jo gre pa moja mami iskat pa bo tm spala, ne gre drugač, če jest ne morm ponjo. Upam samo, da bo kmal nehal naletavat, samo napovedi niso lih obetavne. Tilči ojej, vi ste mel pa pol tak nov let k mi božič[sm=smiley13.gif].[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] za tvojedva fanta. Aja morm pa res pohvalit Taja, ponoč spi po enjast ur v kosu[sm=smiley1.gif], da bi le trajalo. Res pa je, da čez dan pa bl mal spi, razen če sva zunaj pol pa ja. tolk zaenkrat, pridm še kej gor itak bom skoz doma.
|
|
|
|