|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
18.12.2009 11:00:16   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Tako, pobarvana user posted image

Pa še poštar je ravnokar za punci prinesel Lino koledarja, ful bosta veseli user posted image user posted image

slikco user posted image

Dobiš pojutrišnjem posnetek v živo user posted image user posted image user posted image

Kaj pa zame eno slikico? Ker mene verjetno ne bouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.12.2009 11:02:09   
tilči
Danes me pa tako križ boli,da se mi že kar meša.Včeraj sem tam sedela na enem neudobnem stolu,Tilen mi je spal v naročju,pa še kosmodisk sem pozabila.Sedaj ga imam gor,upam,da bolečina čimprej popusti

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 477
18.12.2009 11:04:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

Včerajšnje popoldne sva s Tilnom preživela na infekcijski zaradi suma na novo gripouser posted image .Trenutno ima virusno angino,en ušesek je malo pordel,a še ni za AB in verjetno ne bo šlo naprej,samo nosek moramo dobro pucati.Je pa zelo slabo zgledal in je P mislila,da bo potreboval infuzijo in v Kranju ne jemljejo brisa,sva šla v Lj.
Danes sva bila že pri P na kontroli,sedaj pa čakava na izvide,ki bodo šele po 13.,14. uriuser posted image
Je pa trenutno dobro razpoložen,tudi ponoči je šele po 11.urah rabil svečko.

Je pa infekcijska katastrofalna,potreba temeljite obnove.So naju dali v eno sobo,kjer sva čakala na izvide.Saj centralna je grela na ful,a je pri oknih tako noter pihalo,sem še prav gledala,kje je klima prižganauser posted image  4 ure sva bila zaprta v tisti sobi,tudi pogledat naju ni nihče prišel,če kaj rabiva,še dobro,da sem imela eno svečko s sabo,ko je zakuhal. Potem sem šla težit,kaj toliko časa čakava,saj krvi izvidi so bili že zdavnaj,le na izvid za urin sva čakal 3 ureuser posted image

Oh, tilči, obup user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo Tilen hitro okreval user posted image user posted image user posted image
Gregor se je ob gripi z vročino boril 6 dni user posted image Vsako noč kuhal preko 40 st. C, čez dan preko 39, nam se je mešalo od vseh tistih svečk. Paracetamol ni prijel, zato smo 2x dnevno dajali Voltaren, groza user posted image

Res pa poskrbi, da bo čimveč pil! Pa magari samo požirek naenkrat. Jaz sem Gregorju, ker ni hotel piti, dajal pit dejansko čisto vsakih 10 minut, vsakič je naredil le po 1 požirek, ampak ko seštejem, se je kar nabralo. Pa zelo razredčene juhice in kašice sem mu dajala jest, da je zaužil res čimveč tekočine.

Aja, a bris so mu vzeli? Kdaj boste izvedeli rezultate?

Danes popoldne.Če je pozitiven,dobi Tamiflu.
Pije kar precej.Sem mu naštimala flaško s športnim zamaškom,eno s slamico in ni problema.Se kar naceja,ker mu je tako zanimivo.Pa še zelenjavno juho sem mu skuhala

Super, glavno, da pije user posted image
Velikoooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tilna!!!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 478
18.12.2009 11:05:32   
špelin@

Tako, pobarvana user posted image

Pa še poštar je ravnokar za punci prinesel Lino koledarja, ful bosta veseli user posted image user posted image

slikco user posted image

Dobiš pojutrišnjem posnetek v živo user posted image user posted image user posted image

Kaj pa zame eno slikico? Ker mene verjetno ne bouser posted image

Stavim, da se bomo v nedeljo kaj poslikale user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.12.2009 11:06:08   
špelin@

Danes me pa tako križ boli,da se mi že kar meša.Včeraj sem tam sedela na enem neudobnem stolu,Tilen mi je spal v naročju,pa še kosmodisk sem pozabila.Sedaj ga imam gor,upam,da bolečina čimprej popusti

Boga reva user posted image user posted image user posted image Vem, kako to boli user posted image Naj ti čimprej odleže.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 480
18.12.2009 11:08:52   
špelin@
Torej za nedeljo "stojimo" nekako takole?

1. Špelin@

2. Jana81
3. Aurora28
4. style
5. Sončnica Sandra
6. kasso
7. Srčekgirll
8. Estrella*
9. Naty
10. TamaraJ
11. sesil
12. MARTINA25
13. tilči
14. Katy82
15. Suzy85

Modre so pod vprašajem.

Estrella*, kaj pa barbaw??

Aja, od hijence št. ne najdem user posted image A jo ima slučajno katera, da bi jo obvestila?

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 18.12.2009 11:09:42 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 481
18.12.2009 11:14:27   
kasso
jaz sem obvestila še myo, a ni še odgovora.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 482
18.12.2009 11:16:43   
kasso
hijenci sem poslala sedaj zs

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 483
18.12.2009 11:20:47   
špelin@
Evo, KONČNO našla št. od hijence, še dobro, da imam eno škatlo polno raznih popisanih listkov user posted image Sem ji poslala sms.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 484
18.12.2009 11:25:59   
špelin@
kasso, čisto slučajno sem ravnokar videla, da si se udeležila blažinega ustvarjanja. Kako ti je šlo potem s torto s tičino maso?? Me firbec v tej smeri in rabim kakšen nasvet user posted image Meni se te stvaritve tako všeč user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 485
18.12.2009 11:49:13   
kasso

kasso, čisto slučajno sem ravnokar videla, da si se udeležila blažinega ustvarjanja. Kako ti je šlo potem s torto s tičino maso?? Me firbec v tej smeri in rabim kakšen nasvet user posted image Meni se te stvaritve tako všeč user posted image

odlično
poglej user posted image

zvezdice pa so iz sladkorne mase, sladkor v prahu in beljak user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 18.12.2009 11:50:19 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 486
18.12.2009 12:40:04   
tilči
Tašča me je prosila,če ji lahko sedajle posodim termometer,ker bi njen prijatelj doma nekaj meril po stanovanju. in seveda je nos potegnila,ko sem ji rekla,da ravno sedaj pa ne morem,saj ga rabim,ker Tilnu počasi narašča temperatura,po pitju čaja mu je padla in ga spremljam,ker mu še ne bi rada dala svečke.Se mizdi,da ga že tudi malo zvija po zdravilih.Imel je temperaturo 38,1°,pa je padla na 37,8.Tako da bom še malo počakala.
Včeraj sem jo jaz prosila,če gre z mano na infekcijsko,ker sem rabila eno oporo,user posted image  je imel eno izobraževanje;pa ni imela časauser posted image
Če bi bila moja mami kje bližje,bi jo s sabo vzela.Ker mi je že vse padlo dol,glede na to,da sva šla letos že tretjič v bolnico

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 487
18.12.2009 12:43:20   
kasso

Tašča me je prosila,če ji lahko sedajle posodim termometer,ker bi njen prijatelj doma nekaj meril po stanovanju. in seveda je nos potegnila,ko sem ji rekla,da ravno sedaj pa ne morem,saj ga rabim,ker Tilnu počasi narašča temperatura,po pitju čaja mu je padla in ga spremljam,ker mu še ne bi rada dala svečke.Se mizdi,da ga že tudi malo zvija po zdravilih.Imel je temperaturo 38,1°,pa je padla na 37,8.Tako da bom še malo počakala.
Včeraj sem jo jaz prosila,če gre z mano na infekcijsko,ker sem rabila eno oporo,user posted image  je imel eno izobraževanje;pa ni imela časauser posted image
Če bi bila moja mami kje bližje,bi jo s sabo vzela.Ker mi je že vse padlo dol,glede na to,da sva šla letos že tretjič v bolnico

user posted image user posted image user posted image kmalu bo božič in bo boljše user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 488
18.12.2009 12:49:58   
jana81

SORI , Ampak tale tvoja tašča je pa res en šususer posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 489
18.12.2009 14:09:13   
Čmrlika
Hojla mačke moje!

sem pobegnila prej iz službe, taja počiva pri babici, jaz pa malo da se javim...

še enkrat vam hval vsem za podporo v zadnjih dneh... sem ravno pisala na mrčevkah en dolg post, pa ga bom, če katero zanima, še tu prilepla...mi ni še enrat za pisat...

upam, da ste vse ok..pozdravček zaenkrat!

Hojla od mene, končno malo časa in miru user posted image  sem že iz službe, lubika je še v varstvu pri babici...tako da

Hvala vam še enkrat da ste mi stale ob strani... pravkar sem prejela odpustnico,...kdo bi verjel kao so hitriuser posted image
No, stanje se je na srečo hiro umirilo...hb... ni mi pa bilo lahko vam povemuser posted image  , koliko sem prebruhala in predriskala v 5 urah, to ne verjamrš če ne vidišuser posted image , no pol sem še okrog padla, seveda od izčrpšanosti, pa trebuh me je bolel, malega itak od vse h živcev menda nisem sploh čutla...user posted image
no, so me pa na urgenci takoj vzeli naprej user posted image , eni so se sicer nekaj bunili,ampak... čmrlika ni mela moči da bi jim po svoje povedala kar jim gre user posted image  , no in expresno so me poslali v porodnišnico, tam pa svaka čast, kako so poskrbeli zame..., no dve infuziji čez cel dan, pa linexi, so me rešili user posted image
Nova gripa ni bila, je pa bil nek  izmed mnogih trebušnih virusov, ki so trenutno na pohodu.

so mi nardili vse preiskave in zdaj sledi del za katerega nisem najbolj vesela in navdušena ampak, sreča v nesreči, v opozorilo vsem vam, ki zadeve mogoče ne poznaze,ali pa...ni nedolžna...in je vredno poskrbet zase in predvsem za user posted image

sem pozitvna na streptokok skupine B,...user posted image ... in moja sreča da se mi je zdaj to zgodilo,da so mi nardili bris, in sem iz te zgodbe potegnila neko korist, ker drugače redko redko kateri G sploh opozori user posted image  na to bakterijo, plus pri nas brisov sploh ne delajo preventivno, tako kot na primer v avstriji, kjer je to preventiven poseguser posted image  
no, nevarna za nas ni, je pa huda zadeva če se otrok med samim porodom okuži...je kr tragičen konec v velikih primerih, če pa vejo da si pozitiven ti dajo med porodom antibiotik, pa potem takoj, če je potrebno tud otročku.

no zdaj sem zamorila,ampak mislim, da bo prav da če še katera kaj o tem ne ve...da se malo pozanima, postavi zase...

nauk zgodbe, vsako slabo je za nekaj dobro user posted image

sem na srečo veliko o tem vedela že ko sem bila noseča s tajo, tako da se zdaj nisem ful prestrašila...n že takrat mi ni dalo miru, tako da sem izsilila preventivo pri svojem G...HB...ni pa mi vseeno in sem kr malo žalostna in malo tud zaskrbljena kako bo.

No toliko zaenkrat...pa res iz srca hvala vsem še enkrat! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 18.12.2009 14:21:23 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 490
18.12.2009 17:51:55   
style
čeruser posted image

a vas kej zebe bzzzzzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image

ej kaj je s tem mrazom, zjutraj mi je ob 6:30h pisalo v avtu -17user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 491
18.12.2009 17:52:36   
style

SORI , Ampak tale tvoja tašča je pa res en šususer posted image

se strinjam z Janouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 492
18.12.2009 17:54:19   
Srčekgirll
Hojla!

Kako smo? Pr nas smo fajn. Vid je živ k popr. Jst sm na vsake tolk utrujena, počitek prav pride. Dns je Vid iz najiga šihta dobil za dedka mraza bon za 30€ za v BTC pa še od lanskega leta mamo in bomo šli naslednji teden v LJ zapravljat, če seveda bova mi2 dobila kaj božičnice oz. kolk je sploh bo. Dns sva z Vidkom pico pekla, on je naredu si svojo ( z mojo pomočjo) pa še pol je z nami jedel, itak po mamiciuser posted image . Za nazaj nism nč brala, zato ne em kaj se kej dogaja, vsem kateri potrebujete objemčke so tuuser posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image user posted image .

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 493
18.12.2009 17:55:31   
style

Dober dan!

Včerajšnje popoldne sva s Tilnom preživela na infekcijski zaradi suma na novo gripouser posted image .Trenutno ima virusno angino,en ušesek je malo pordel,a še ni za AB in verjetno ne bo šlo naprej,samo nosek moramo dobro pucati.Je pa zelo slabo zgledal in je P mislila,da bo potreboval infuzijo in v Kranju ne jemljejo brisa,sva šla v Lj.
Danes sva bila že pri P na kontroli,sedaj pa čakava na izvide,ki bodo šele po 13.,14. uriuser posted image

Je pa infekcijska katastrofalna,potreba temeljite obnove.So naju dali v eno sobo,kjer sva čakala na izvide.Saj centralna je grela na ful,a je pri oknih tako noter pihalo,sem še prav gledala,kje je klima prižganauser posted image  4 ure sva bila zaprta v tisti sobi,tudi pogledat naju ni nihče prišel,če kaj rabiva,še dobro,da sem imela eno svečko s sabo,ko je zakuhal. Potem sem šla težit,kaj toliko časa čakava,saj krvi izvidi so bili že zdavnaj,le na izvid za urin sva čakal 3 ureuser posted image

Oh, tilči, obup user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo Tilen hitro okreval user posted image user posted image user posted image
Gregor se je ob gripi z vročino boril 6 dni user posted image Vsako noč kuhal preko 40 st. C, čez dan preko 39, nam se je mešalo od vseh tistih svečk. Paracetamol ni prijel, zato smo 2x dnevno dajali Voltaren, groza user posted image

Res pa poskrbi, da bo čimveč pil! Pa magari samo požirek naenkrat. Jaz sem Gregorju, ker ni hotel piti, dajal pit dejansko čisto vsakih 10 minut, vsakič je naredil le po 1 požirek, ampak ko seštejem, se je kar nabralo. Pa zelo razredčene juhice in kašice sem mu dajala jest, da je zaužil res čimveč tekočine.

Aja, a bris so mu vzeli? Kdaj boste izvedeli rezultate?

Danes popoldne.Če je pozitiven,dobi Tamiflu.
Pije kar precej.Sem mu naštimala flaško s športnim zamaškom,eno s slamico in ni problema.Se kar naceja,ker mu je tako zanimivo.Pa še zelenjavno juho sem mu skuhala

Super, glavno, da pije user posted image
Velikoooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tilna!!!

tilči te čisto štekam, kak si se počutila v infek. , totalen poden user posted image user posted image verjami, da sl si mene zaposmniliuser posted image

banda hudičevauser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 494
18.12.2009 17:56:58   
style
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

odlično
poglej user posted image

zvezdice pa so iz sladkorne mase, sladkor v prahu in beljak user posted image

zelo lepooooouser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 495
18.12.2009 17:59:16   
style

Pes je zunaj opravil svoje, šla sem še na pošto po paket.

Nič, gremo na najbolj nehvaležno delo: barvanje grive user posted image user posted image user posted image

kako je barva primla?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 496
18.12.2009 18:03:50   
style
tako prebrala vseuser posted image

hmmmmmmm jutri imava z  P. cel dan zaseuser posted image no vse dp 13h, bo miško imela moja mami, tako da greva v šoping, k frizerju, na kosilouser posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 497
18.12.2009 18:17:35   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: style

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Oj bejbike!!!!

Najprej hvala lepa za čestitke in hvala kasso, da mi je povedala user posted image . Me kar vest peče, ker se mi zdi, da vas kr nekako zapostavljam zadnje čase (zadnje ...leto??) Evo sej ne morm niti stavka napisat, ker me že moj razbojnik rabi za branje knjigice... jao!!! U glavnem če ne veste, js mam doma še zmer enga majhnega hiperaktivca, ki rabi mojo oz. najino 100% pozornostuser posted image .

Sej se bom probala kaj večkrat javit, zdele se gremo pa kopat.

Komaj čakam, da se vidimo user posted image user posted image user posted image !! A ma še katera iz naših koncev kak plac v avtu frej, da gremo skupaj?

Sem pa videla, da je nekaj hroščkov bolanih, tko da jim želim, da se čimprej pozdravijo. Pa čestitke frišnim mamicam user posted image !!!

Pridne bodite pa se beremo!

Ohoho, kdo se je našel user posted image user posted image user posted image

Se vidimo user posted image user posted image user posted image

Ah ja user posted image user posted image user posted image ... Se spomnim se dostkrat na vas, ampak med teorijo in prakso je ponavadi precej razlike user posted image user posted image !

hej sokrajanka, a bove tukaj kako več rekleuser posted image

Očitno spet ne, js nikakor ne spravm več kot enga posta skupi user posted image user posted image . BTW mi smo tud fuuuuul jokali pri dedku mrazu!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 498
18.12.2009 18:22:33   
Naty*

Dober dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 499
18.12.2009 19:28:07   
tilči
Nimamo nove gripe!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?