tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Včerajšnje popoldne sva s Tilnom preživela na infekcijski zaradi suma na novo gripo .Trenutno ima virusno angino,en ušesek je malo pordel,a še ni za AB in verjetno ne bo šlo naprej,samo nosek moramo dobro pucati.Je pa zelo slabo zgledal in je P mislila,da bo potreboval infuzijo in v Kranju ne jemljejo brisa,sva šla v Lj. Danes sva bila že pri P na kontroli,sedaj pa čakava na izvide,ki bodo šele po 13.,14. uri Je pa trenutno dobro razpoložen,tudi ponoči je šele po 11.urah rabil svečko. Je pa infekcijska katastrofalna,potreba temeljite obnove.So naju dali v eno sobo,kjer sva čakala na izvide.Saj centralna je grela na ful,a je pri oknih tako noter pihalo,sem še prav gledala,kje je klima prižgana 4 ure sva bila zaprta v tisti sobi,tudi pogledat naju ni nihče prišel,če kaj rabiva,še dobro,da sem imela eno svečko s sabo,ko je zakuhal. Potem sem šla težit,kaj toliko časa čakava,saj krvi izvidi so bili že zdavnaj,le na izvid za urin sva čakal 3 ure Oh, tilči, obup Upam, da bo Tilen hitro okreval Gregor se je ob gripi z vročino boril 6 dni Vsako noč kuhal preko 40 st. C, čez dan preko 39, nam se je mešalo od vseh tistih svečk. Paracetamol ni prijel, zato smo 2x dnevno dajali Voltaren, groza Res pa poskrbi, da bo čimveč pil! Pa magari samo požirek naenkrat. Jaz sem Gregorju, ker ni hotel piti, dajal pit dejansko čisto vsakih 10 minut, vsakič je naredil le po 1 požirek, ampak ko seštejem, se je kar nabralo. Pa zelo razredčene juhice in kašice sem mu dajala jest, da je zaužil res čimveč tekočine. Aja, a bris so mu vzeli? Kdaj boste izvedeli rezultate? Danes popoldne.Če je pozitiven,dobi Tamiflu. Pije kar precej.Sem mu naštimala flaško s športnim zamaškom,eno s slamico in ni problema.Se kar naceja,ker mu je tako zanimivo.Pa še zelenjavno juho sem mu skuhala
|