špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer punce Me je danes kasso pocukala za rokav, samo sem imela GSM doma in nisem pred večerom vidla. Kaj naj rečem; sem ter tja malo preletim poste in nikoli mi ne rata napisati kaj konkretnega. Nisem se pa zavestno odločila , da ne sodelujem več v čveku. Poleg službe, kjer sem 150% zasedena in ne uspem priti do neta, se doma ubadam s težavo po imenu Andraž. Ta mi pije kri od prihoda domov do večera, ker delava za šolo. Mali pamž kar koncentracijo zgubi, ko niso v špilu igrce ali TV . Prijavila sem ga še k kliničnemu psihologu, da bi morda lahko odpravili to njegovo "živahnost". Alja je še vedno zdrava, hodi v vrtec in veselo trmari. Še vedno nismo bogsigavedi kakšni jedci, a dokler je zdrava me to niti ne skrbi. Moje zdravje je tudi bolj tako tako. Kot sem že pred meseci jamrala o križu, ni z njim nič boljše, zato sem šla do zdravnika in na slikanje, kjer se je izkazalo, da imam totalno obrabljen hrustanec in kostni del na L5-S1, na eno prsno vretence in 3 vratna vretenca. Tako, da samo čakam lahko, kdaj bo disk počil. Dala me je na fizeoterapijo s katero začnem 15.3. Špelin@: Dober detektiv Nekako nisem verjela, da sem se zadnjić javila 31.12 in sem šla preverit tally: Pravi mali frajer Sedaj imaš 2 čupkota . Kako se pičutiš? Tako, grem pod tuš in spat, me jutri čaka naporen dan OOOOO, ŠŠŠŠEEEEEEEEEEEEFFFFFIIIIIIIIIIIIIIICCCAAAAAAAAAAAAAAAA kasso, hvala, ker si ji povedala, da ena sitnoba teži, naj se kaj javi Estrella*, verjamem, da si zelo obremenjena in ti je RR res zadnja briga, ko si zvečer vsa podrta Res sem te pogrešala Super, da je Alja zdrava in ji je v vrtcu lepo. Glede Andraža pa je najbrž res težko - veš, jaz gledam našo malo piko in njeno trmo, ihto, zahtevnost,... Se bojim, da bo nam ta punca dala še konkretno vetra Upam, da je ta klinični psiholog, kamor gresta, dober oz. bo znal kaj konkretno pomagat, vsaj s kakšnimi preverjenimi napotki, zavedam se, da bi ti v danem momentu karkoli koristilo, samo da bi bil premik na bolje Itak da ti vse skupaj izpije vso energijo Potem pa še tvoja hrbtenica - nisem si mislila, da je tako hudo Pazi nase, mogoče res ne bi bilo slabo, če bi poskušala prosit za hospitalno obravnavo v Valdoltri - tam je bila lani jeseni kolegica ravno zaradi težav s hrbtenico in so resnično majstri, pa še spočila se je malo v tistih 14 dneh. Veliko zate. Oglasi se še kaj!!!
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 9.3.2010 8:54:44 >
|