|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhinja+trebušček
21.6.2005 21:10:49   
CIPRESA
No končno sem lahko poslikala mojo novo kuhinjo zdaj si moje drage julije (in seveda še vse ostale)lahko pogledate na kaj sem čakala 2 meseca.
Zraven pa še moj trebušček v 36t.

LP CIPRESA :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kuhinja+trebušček
21.6.2005 21:21:52   
Grascakinja
Kuhna je lepa, trebušček je pa še lepši!!!!!
:rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kuhinja+trebušček
21.6.2005 21:52:34   
miševi
Kaj naj rečem - lepa kuhinja, lepa :nosecka:... Na slikah pa zgledaš zelo rjava, a si bila že na morju?

LP:rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kuhinja+trebušček
21.6.2005 21:57:04   
CIPRESA
Ne morje še letos nisem vidla in mislim a ga tudi ne bom, sem pa na bolniški že od začetka nosečnosti in moram veliko počivat, pa ne zdržim notri pa grem raje ven na sončka.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kuhinja+trebušček
21.6.2005 22:31:50   
cmokec
Kuhinja je lepa, a trebušček je lepši. Pa kolk si suha. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 7:10:32   
Tiamo
Lepa kuhinja....:bravo:

Vaš ati ima dober okus za oblačila...:rozica:

Cipresa, svaka ti čast, ful si sexy!! Kaj bi dala za tvoje noge :((:(( moje so pravi buhtli :(( da se bi takole slikala kot ti, bi se v zemljo ugreznila....:ups::ups:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 7:48:23   
CIPRESA
Ah Tia jaz pa mislim da so vse nosečke sexy, kljub temu da nam malo udari na celulit pa na strije pa na odvečne KG. Jaz jih imam že +16Kg, niti nevem kam so šli in kdaj, pa kaj morem vaga menda ne laže.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 8:30:34   
Anonimen
Lepa lepa Cipresa :nosecka:
Fajn kuhinja...zdej pa veselo na delo pa kej sadno-sladkega spečt :bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 8:57:32   
ery
Cipresa, morm rečt, tko kot ostale , da si res seksi...:)
Drugače si pa prav luštna, ko sem primerjala slike od poroke, ko si bla res suha.. Zdej si skor boljsa..

Jaz sem tudi drugace ful suha, pa sem se zdej zredila za 8 kg, pa mi je moj rekel, da ne smem nic zgubit, ker sem miu zdej boljsa.. Sam kaj ko mi je nastal po riti celulit...:grrr:

Pecico imas pa enako kot jaz-imam tudi en mesec sele novo kuhinjo...

Pa ful lepa kuhinja..Kje si jo pa narocila'

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 9:09:47   
Talči
Bravo za lepega trebuščka :bravo::bravo::bravo:.
Bravo za kuhinjo :bravo::bravo::bravo:.Imaš pa enako pečico in enako salamoreznico kot jaz.
LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 9:36:50   
rija
Nosečka si pa res prekrasna!
Kuhinja sicer ni po mojem okusu, pa kaj! Vglavnem da je tebi všeč!:bravo:
Uživaj še naprej!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 9:42:45   
CIPRESA
Kuhinja res ni neke novejše izvedbe, kot jih sedaj prodajajo ampak midva sva se pač odločila za tako bolj tradicionalno, naročila sva jo pa pri nekemu gospodu, ki se s tem ukvarja.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 10:11:59   
ery
Cipresa, saj imava tudi midva na podoben način kuhinjo, le svetlejše barve. Nama je tudi bolj všeč bolj domače.. :)-

Ti boš rodila v Kranju a ne? Če se ne motim..A si tudi drugače iz Kranja?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 13:19:11   
CIPRESA
Ne iz Kamnika

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 13:31:48   
ery
Ups, pol sem se pa res zmotila.. Sori...mal me ze daje vrocina...:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 14:46:31   
ninocka
Veliko dobre kuhe v novi kuhinji! :bravo:

Sem pa zacela razmisljat (ko gledam te tvoje slikce z busijem) od kod nam taka zelja in potreba, da te nase trebuscke nenehno slikamo? Jst tut mojmu stokrat na dan recem naj me slika tko, pa mal drugac...sam da se busi vid (pa se drugac sploh ne maram slikat!)
Pa vse bivse nosecnice, ki jih poznam, zdej ko gledajo slike svojih trebusckov, vsaka sam rece - joj, groza kaksen balon, buhtelj, donda, ogromna vreca speha sem bla...nobena se pa ne spomne, da si je takrat slikala trebuscek, ker si je bila taka vsec in ker ji je bil tud trebuscek vsec...

ja, no, sej sam razmisljam...;) sem na dopostu, pa mam prevec cajta (mi takrat to na mozgane udar) :)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 15:06:15   
rija
Cipresa, kot sem ti napisala: krasno, tebi mora biti všeč. Moja pa verjetno tebi ne bo. Pa kaj. Takšno je življenje, uživajmo svojo različnost. Ma crkneš da imamo vsi ista stanovanja. Kot nekoč, vsi iste kuhinje v treh različnih barvah. Še pomnite tovarišice?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kuhinja+trebušček
22.6.2005 19:30:14   
CIPRESA
Jaz se prej nisem slikala tako pogosto ker nismo imeli digitalca, sedaj pa sem ga kupila zadnjič možu za roj.dan pa ima ful veselje, pa še tako če pomislim imam jaz iz svojega otroštva tudi veliko slik, mami pa nikoli ni slikana s trebuščkom, pa bi tiste slike z veseljem pogledala.
Moj mož ima pa itak veselje slikat pa probavat pa non stop pleše okrog mene pa slika - pa mu pustim to veselje.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?