Kuhinja+trebušček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

CIPRESA -> Kuhinja+trebušček (21.6.2005 21:10:49)

No končno sem lahko poslikala mojo novo kuhinjo zdaj si moje drage julije (in seveda še vse ostale)lahko pogledate na kaj sem čakala 2 meseca.
Zraven pa še moj trebušček v 36t.

LP CIPRESA :nosecka:

Grascakinja -> Kuhinja+trebušček (21.6.2005 21:21:52)

Kuhna je lepa, trebušček je pa še lepši!!!!!
:rozica:

miševi -> Kuhinja+trebušček (21.6.2005 21:52:34)

Kaj naj rečem - lepa kuhinja, lepa :nosecka:... Na slikah pa zgledaš zelo rjava, a si bila že na morju?

LP:rozica:

CIPRESA -> Kuhinja+trebušček (21.6.2005 21:57:04)

Ne morje še letos nisem vidla in mislim a ga tudi ne bom, sem pa na bolniški že od začetka nosečnosti in moram veliko počivat, pa ne zdržim notri pa grem raje ven na sončka.

cmokec -> Kuhinja+trebušček (21.6.2005 22:31:50)

Kuhinja je lepa, a trebušček je lepši. Pa kolk si suha. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tiamo -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 7:10:32)

Lepa kuhinja....:bravo:

Vaš ati ima dober okus za oblačila...:rozica:

Cipresa, svaka ti čast, ful si sexy!! Kaj bi dala za tvoje noge :((:(( moje so pravi buhtli :(( da se bi takole slikala kot ti, bi se v zemljo ugreznila....:ups::ups:

CIPRESA -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 7:48:23)

Ah Tia jaz pa mislim da so vse nosečke sexy, kljub temu da nam malo udari na celulit pa na strije pa na odvečne KG. Jaz jih imam že +16Kg, niti nevem kam so šli in kdaj, pa kaj morem vaga menda ne laže.

Anonimen -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 8:30:34)

Lepa lepa Cipresa :nosecka:
Fajn kuhinja...zdej pa veselo na delo pa kej sadno-sladkega spečt :bravo:

ery -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 8:57:32)

Cipresa, morm rečt, tko kot ostale , da si res seksi...:)
Drugače si pa prav luštna, ko sem primerjala slike od poroke, ko si bla res suha.. Zdej si skor boljsa..

Jaz sem tudi drugace ful suha, pa sem se zdej zredila za 8 kg, pa mi je moj rekel, da ne smem nic zgubit, ker sem miu zdej boljsa.. Sam kaj ko mi je nastal po riti celulit...:grrr:

Pecico imas pa enako kot jaz-imam tudi en mesec sele novo kuhinjo...

Pa ful lepa kuhinja..Kje si jo pa narocila'

Talči -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 9:09:47)

Bravo za lepega trebuščka :bravo::bravo::bravo:.
Bravo za kuhinjo :bravo::bravo::bravo:.Imaš pa enako pečico in enako salamoreznico kot jaz.
LP
Talči

rija -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 9:36:50)

Nosečka si pa res prekrasna!
Kuhinja sicer ni po mojem okusu, pa kaj! Vglavnem da je tebi všeč!:bravo:
Uživaj še naprej!

CIPRESA -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 9:42:45)

Kuhinja res ni neke novejše izvedbe, kot jih sedaj prodajajo ampak midva sva se pač odločila za tako bolj tradicionalno, naročila sva jo pa pri nekemu gospodu, ki se s tem ukvarja.

ery -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 10:11:59)

Cipresa, saj imava tudi midva na podoben način kuhinjo, le svetlejše barve. Nama je tudi bolj všeč bolj domače.. :)-

Ti boš rodila v Kranju a ne? Če se ne motim..A si tudi drugače iz Kranja?

CIPRESA -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 13:19:11)

Ne iz Kamnika

ery -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 13:31:48)

Ups, pol sem se pa res zmotila.. Sori...mal me ze daje vrocina...:)-

ninocka -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 14:46:31)

Veliko dobre kuhe v novi kuhinji! :bravo:

Sem pa zacela razmisljat (ko gledam te tvoje slikce z busijem) od kod nam taka zelja in potreba, da te nase trebuscke nenehno slikamo? Jst tut mojmu stokrat na dan recem naj me slika tko, pa mal drugac...sam da se busi vid (pa se drugac sploh ne maram slikat!)
Pa vse bivse nosecnice, ki jih poznam, zdej ko gledajo slike svojih trebusckov, vsaka sam rece - joj, groza kaksen balon, buhtelj, donda, ogromna vreca speha sem bla...nobena se pa ne spomne, da si je takrat slikala trebuscek, ker si je bila taka vsec in ker ji je bil tud trebuscek vsec...

ja, no, sej sam razmisljam...;) sem na dopostu, pa mam prevec cajta (mi takrat to na mozgane udar) :)-

rija -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 15:06:15)

Cipresa, kot sem ti napisala: krasno, tebi mora biti všeč. Moja pa verjetno tebi ne bo. Pa kaj. Takšno je življenje, uživajmo svojo različnost. Ma crkneš da imamo vsi ista stanovanja. Kot nekoč, vsi iste kuhinje v treh različnih barvah. Še pomnite tovarišice?

CIPRESA -> Kuhinja+trebušček (22.6.2005 19:30:14)

Jaz se prej nisem slikala tako pogosto ker nismo imeli digitalca, sedaj pa sem ga kupila zadnjič možu za roj.dan pa ima ful veselje, pa še tako če pomislim imam jaz iz svojega otroštva tudi veliko slik, mami pa nikoli ni slikana s trebuščkom, pa bi tiste slike z veseljem pogledala.
Moj mož ima pa itak veselje slikat pa probavat pa non stop pleše okrog mene pa slika - pa mu pustim to veselje.

Stran: [1]