Nina00 -> RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 (5.2.2010 21:13:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pozdravljene! Se opravičujem, ker se mešam v vašo debato. Rada bi vas le vprašala kako vam uspeva le s tremi obroki dnevno? Sama sem začela z dieto pred enim tednom v katerem sem zgubila 1kg. Vendar pa ne morem zdržat samo s tremi obroki na dan. Se mi vmes že meša od lakote. Tako sem si uvedla še eno malico, ki je običajno sadje, jogurt ali sir. Občasno kombinacija. Nina po Montiju je treba met malico in dopoldan in popoldan. Mi verjetno iz navade ne pišemo več malic, ampak le glavne obroke. Za malico lahko poješ kakšno sadje (pazi na 3 ure razmika), jogurt 1,3%, manj masten sir, pest arašidov (neoluščenih!), kakšno suho sadje (npr. marelice...). Jst mam velikokrat bolj pozen zajtrk in zgodnje kosilo in zato dopoldansko malico izpustim. Če pa imam kosilo bolj pozno (okoli 15., 16. ure), pa izpustim popoldansko malico in si pripravim večerjo okoli 19., 20. ure Hvala za odgovor! Sem prebrala knjigo poleti, tako da se ne spomnim več vsega. Sedaj jo ponovno berem, a mi gre bolj počasi, tako da še sigurno ne delam vse prav. A če bi čakala, da spet preberem celo knjigo, bi me že minila volja. Tako bom pa sproti popravljala napake. Upam, da vas ne moti, če kdaj malo pošpegam za kako idejo za kosilo ali večerjo.
|
|
|
|