Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 10:14:47
|
|
|
|
Teya D.
|
bravo ! Res smo dobre!!! Če bo šlo tako dalje, bomo lahko posnele svoj 'goli' koledar
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 10:14:50
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: _ella_ Moram pa reč da 1 x na mesec je meni malo malo tole tehtanje, se mi zdi za motivacijo dobro, če se lahko vsak teden 1x hvalimo! Punce tolk ste pridene kaj a predlagaš da se tehtamo vsako nedeljo in javlamo podatke ????? k men bi to čit ugajalo Lahko, samo za vodenje evidenc bo to čisto preveč podatkov (preveč dela za eno montijevko)- se pa lahko zmenimo, da se tehtamo vsako nedeljo in tukaj poročamo, za evidentiranje pa so podatki vsakega 10. v mesecu. A bo tako kul??
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 10:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: _ella_ Moram pa reč da 1 x na mesec je meni malo malo tole tehtanje, se mi zdi za motivacijo dobro, če se lahko vsak teden 1x hvalimo! Punce tolk ste pridene kaj a predlagaš da se tehtamo vsako nedeljo in javlamo podatke ????? k men bi to čit ugajalo Lahko, samo za vodenje evidenc bo to čisto preveč podatkov (preveč dela za eno montijevko)- se pa lahko zmenimo, da se tehtamo vsako nedeljo in tukaj poročamo, za evidentiranje pa so podatki vsakega 10. v mesecu. A bo tako kul?? ja čist kull, vsaj meni
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 10:23:27
|
|
|
|
Mala_Ajda
|
za vaše izgubljene kilograme. Jaz sem pristala že na izgubljeni decembrski teži (vmes so bili grehi in skoraj en mesec stagniranja). Torej: Začetna 1.1.2010 -- 61,8 kg Danes 10.1.2010 -- 61,1 kg izguba - 0,7 kg Moja izguba je proti ostalim minimalna, ker pa imam že sedaj BMI skoraj 23. Najbrž je neumno, ker hočem izgubit težo vendar zaradi športa pač moram. Zdaj pa na tekaške smuči, kosilo imam skoraj narejeno. Za ostale smrtnike bo kalsika: krvavice, matevž in repa. Jaz pa bom repo z repo . Sem pa za zajtr polnozrnat kruh in avokado jedla (namaz), da ne bom na smučeh omagala. Včeraj sem se kar tresla, sem morala kar izotonični napitek z dodatkom fruktoze popit.
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 10:23:51
|
|
|
|
brbončica
|
Lahko, samo za vodenje evidenc bo to čisto preveč podatkov (preveč dela za eno montijevko)- se pa lahko zmenimo, da se tehtamo vsako nedeljo in tukaj poročamo, za evidentiranje pa so podatki vsakega 10. v mesecu. A bo tako kul?? [/quote] SUPER, jaz se tudi strinjam tako
< Sporočilo je popravil brbončica -- 10.1.2010 10:24:14 >
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 10:24:03
|
|
|
|
Mala_Ajda
|
Aja Tom Taylor si kupila kokosovo olje?
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 10:30:28
|
|
|
|
ZvitaLisica
|
Jaz sem tudi za tedensko tehtanje Upam, da bo tudi naslednjo nedeljo tako veselo.
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 10:52:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_Ajda Aja Tom Taylor si kupila kokosovo olje? pri nas v tem malem DM-u nimajo, čakam na ugodno vreme, da se odpeljem vsaj do Kranja (večji DM), saj se z dvema otrokoma ne upam po teh zasneženih cestah cjazit. Bom ga pa kupila, sigurno, ker mi ni škoda dat 14 evrov za nekaj dobrega (sej konec koncev je tudi tapravo in kvalitetno hladno stiskano olivno olje drago, tudi 10 evrov za liter).
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 10:57:36
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZvitaLisica Jaz sem tudi za tedensko tehtanje Upam, da bo tudi naslednjo nedeljo tako veselo. Jaz se bom kar vsakega 10. . Ve pa kar, vas bom spremljala!
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 11:00:02
|
|
|
|
_ella_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_Ajda za vaše izgubljene kilograme. Jaz sem pristala že na izgubljeni decembrski teži (vmes so bili grehi in skoraj en mesec stagniranja). Torej: Začetna 1.1.2010 -- 61,8 kg Danes 10.1.2010 -- 61,1 kg izguba - 0,7 kg Moja izguba je proti ostalim minimalna, ker pa imam že sedaj BMI skoraj 23. Najbrž je neumno, ker hočem izgubit težo vendar zaradi športa pač moram. Zdaj pa na tekaške smuči, kosilo imam skoraj narejeno. Za ostale smrtnike bo kalsika: krvavice, matevž in repa. Jaz pa bom repo z repo . Sem pa za zajtr polnozrnat kruh in avokado jedla (namaz), da ne bom na smučeh omagala. Včeraj sem se kar tresla, sem morala kar izotonični napitek z dodatkom fruktoze popit. Ja ta zadnji kilogramčki so vedno najtežji, torej je to super uspeh, pa ti kar jej ja, da boš na smučkah močna. Pa ne pozabi beljakovinki in OH obrok takoj po treningu. Ker boš samo mišice topila. Recimo skuto s banano .Tle hujšat nima smisla.
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 11:16:53
|
|
|
|
mojcaz.
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: _ella_ Moram pa reč da 1 x na mesec je meni malo malo tole tehtanje, se mi zdi za motivacijo dobro, če se lahko vsak teden 1x hvalimo! Punce tolk ste pridene kaj a predlagaš da se tehtamo vsako nedeljo in javlamo podatke ????? k men bi to čit ugajalo Lahko, samo za vodenje evidenc bo to čisto preveč podatkov (preveč dela za eno montijevko)- se pa lahko zmenimo, da se tehtamo vsako nedeljo in tukaj poročamo, za evidentiranje pa so podatki vsakega 10. v mesecu. A bo tako kul?? tt ima absoluto prav, dosti preveč podatkov je da jih sama ureja, ker me včeraj in dans nič kaj ni bilo gor mi je kar slabo koliko strani imam za predelat
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 11:20:01
|
|
|
|
mojcaz.
|
evo še moje podatke: 1.1 sem imela 78 kg.. cele 3 kot pa pri prvem tehtanju 10.1 pa imam 76 kg se pravi -2kg tebelo bom tokom tega dneva probala porihtat, če ne prej pa jutri ko bom imela vse podatka zbrane in bo mislim da najlažje
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 11:23:08
|
|
|
|
mojcaz.
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_ No potem smo pa zmenjene, meni je 1x predolgo. Upam da se mojcaz strinja. Kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ženska a še spiš? Rabmo te za seznam _ella_ bom ga zdaj nardila, sem pa že od 8 v kuhinji imela najprej zajtrk, zdaj pa kuham, ker dobima z mojim obiske in je treba imet ob 13 kosilo na mizi....
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 11:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. IZVIRNO SPOROČILO: _ella_ No potem smo pa zmenjene, meni je 1x predolgo. Upam da se mojcaz strinja. Kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ženska a še spiš? Rabmo te za seznam _ella_ bom ga zdaj nardila, sem pa že od 8 v kuhinji imela najprej zajtrk, zdaj pa kuham, ker dobima z mojim obiske in je treba imet ob 13 kosilo na mizi.... ko boš uspela, boš vglavnem da hujšamo to je glavno in da imamo motivacijo za naprej jz tud kosilo kuham
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 11:40:28
|
|
|
|
_ella_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. IZVIRNO SPOROČILO: _ella_ No potem smo pa zmenjene, meni je 1x predolgo. Upam da se mojcaz strinja. Kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ženska a še spiš? Rabmo te za seznam _ella_ bom ga zdaj nardila, sem pa že od 8 v kuhinji imela najprej zajtrk, zdaj pa kuham, ker dobima z mojim obiske in je treba imet ob 13 kosilo na mizi.... sej ti kr sam k te ni blo nič gor
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 11:50:44
|
|
|
|
mojcaz.
|
tak seznamček je urejen, kire smo med prazniki pridobile kg smo itag vse napisale, jaz pa nisem posebaj v tabelo vnašala, ker se bodo rezultati zmeraj urejali vsakega 10. v mesecu... tako da ene imajo kakšen kg ali dva več kot pa začetno težo, vendar to so greške, ki ne bodo več vidne čez natanko en mesec
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 12:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. tak seznamček je urejen, kire smo med prazniki pridobile kg smo itag vse napisale, jaz pa nisem posebaj v tabelo vnašala, ker se bodo rezultati zmeraj urejali vsakega 10. v mesecu... tako da ene imajo kakšen kg ali dva več kot pa začetno težo, vendar to so greške, ki ne bodo več vidne čez natanko en mesec aha maš prov
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 12:41:13
|
|
|
|
julija30
|
Pozdravljene in bravo za izgubljene kilogramčke Še moji podatki 1.1. - 78 kg nekaj več kot v tabeli 10.1. - 76,2 kg izguba - 1,8 kg Jaz sem lepo sklestila kilogramček pridobljen med prazniki in še malo zraven. Sem zelo zadovoljna, sedaj pa še gremo seveda naprej. Glede tehtanja pa je pri meni tako, da se tehtam vsako jutro, ker je to zame velika motivacija, če že gre dol 10dag. Dananšnji jedilnik: sok dveh pomaranč Z: PZ kruh, skuta K: piščančji žur brez smetane in veliko zelene solate (njami) V: jogurt, jabolko in mlao kosmičev (ovsenih) Lep dan in samo tako naprej.
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 12:53:23
|
|
|
|
Špelca21
|
Hoj se vam pridružujem še jaz. Najprej za že izgubljene kg. Torej jst sem z Montijem začela 4.1. Začetni kg 83 Željeni kg 65 - 18 kg Lp
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 13:08:09
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo dobro došle nove sm popzabla vam dobrodošlico zaželet
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 13:38:52
|
|
|
|
aurora_5
|
Bravo vsem za izgubljene kilograme!! Svaka čast mojcaz., prosim, če popraviš tudi pri meni: 10.1.: - 0 kg NISEM RESNA!!!! Mah, preveč praznikov, potičk in piškotkov je bilo decembra. Pa tudi nekak nimam prave volje, da bi se lotila hujšanja. Grozna sem!!! Lepo nedeljo!!!
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 13:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora_5 Bravo vsem za izgubljene kilograme!! Svaka čast mojcaz., prosim, če popraviš tudi pri meni: 10.1.: - 0 kg NISEM RESNA!!!! Mah, preveč praznikov, potičk in piškotkov je bilo decembra. Pa tudi nekak nimam prave volje, da bi se lotila hujšanja. Grozna sem!!! Lepo nedeljo!!! ej ne se sekirat bo že
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2010 14:49:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 10.1.2010 16:48:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa se vam lahko pridružim? 10.1. 76kg željeni 70kg začnem jutri. z Montijem sva stara znanca ja ti se kar pridruži, več nas je bolje bo jz sem si pa danes za nagrado privošla eno banano, sej vem da ne bi smela ampak mi je tako zaluštal po njej bom jutri bolj stroga do samo sebe
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?