Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kak se naj odločim? 8.12.2009 8:37:31
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: kak se naj odločim? 8.12.2009 8:43:57
|
|
|
|
pety78
|
Kako lepa novica ob jutranji kavici.
|
RE: kak se naj odločim? 8.12.2009 8:50:50
|
|
|
|
Anonimen
|
res super novička... prav paše k zajtrku in kavi želim ti maksimalno lepo nosečnost in uživaj z otročki
|
|
|
|
RE: kak se naj odločim? 8.12.2009 16:41:56
|
|
|
|
tweety83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Naj vam povem, da sva se z možem vsedla skupaj in se pogovorila. Niti pomislil ni, da bi dali vstran. Pri tem, da more ostat me je odločno podprl. tako, da imam iz njegove strani vso podporo. . Tega si kljub vsem pomislekom želim iz dna srca. Ter ga z veseljem pričakujem. Sem zelo vesela za vas in ti želim lepo življenje,lepo nosečnost in zdravega otročička!
|
|
|
|
RE: kak se naj odločim? 8.12.2009 16:47:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka jaz bi obdržala! jaz tudi
|
|
RE: kak se naj odločim? 8.12.2009 17:00:52
|
|
|
|
viroza
|
Veš si mi prav polepšala ta večer.Čim lepšo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: kak se naj odločim? 8.12.2009 20:27:45
|
|
|
|
lunainzvezde
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Naj vam povem, da sva se z možem vsedla skupaj in se pogovorila. Niti pomislil ni, da bi dali vstran. Pri tem, da more ostat me je odločno podprl. tako, da imam iz njegove strani vso podporo. . Tega si kljub vsem pomislekom želim iz dna srca. Ter ga z veseljem pričakujem. Sem zelo vesela za vas in ti želim lepo življenje,lepo nosečnost in zdravega otročička! podpis!
|
|
|
|
RE: kak se naj odločim? 8.12.2009 21:50:02
|
|
|
|
poli*
|
Bravo za tako odločitev!! Tega ne boš nikoli obžalovala! Stanovanjski problem pa se bo slej ko prej rešil.... tudi pri nas
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?