|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kak se naj odločim?
8.12.2009 8:37:31   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.12.2009 8:43:57   
pety78
Kako lepa novica ob jutranji kavici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.12.2009 8:50:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
res super novička... prav paše k zajtrku in kavi user posted image
želim ti maksimalno lepo nosečnost in uživaj z otročki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
8.12.2009 16:41:56   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Naj vam povem, da sva se z možem vsedla skupaj in se pogovorila. Niti pomislil ni, da bi dali user posted image vstran. Pri tem, da more user posted image ostat me je odločno podprl. tako, da imam iz njegove strani vso podporo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tega user posted image si kljub vsem pomislekom želim iz dna srca. Ter ga z veseljem pričakujem.

Sem zelo vesela za vas in ti želim lepo življenje,lepo nosečnost in zdravega otročička!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.12.2009 16:47:37   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

jaz bi obdržala!

jaz tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.12.2009 17:00:52   
viroza
Veš si mi prav polepšala ta večer.Čim lepšo nosečnost ti želim.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.12.2009 20:27:45   
lunainzvezde
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Naj vam povem, da sva se z možem vsedla skupaj in se pogovorila. Niti pomislil ni, da bi dali user posted image vstran. Pri tem, da more user posted image ostat me je odločno podprl. tako, da imam iz njegove strani vso podporo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tega user posted image si kljub vsem pomislekom želim iz dna srca. Ter ga z veseljem pričakujem.

Sem zelo vesela za vas in ti želim lepo življenje,lepo nosečnost in zdravega otročička!user posted image user posted image user posted image

podpis!

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.12.2009 21:50:02   
poli*
Bravo za tako odločitev!! user posted image  user posted image  user posted image
Tega ne boš nikoli obžalovala! Stanovanjski problem pa se bo slej ko prej rešil.... tudi pri nasuser posted image

(odgovor članu lunainzvezde)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.12.2009 19:05:03   
Martinčka
ko sem brala tele poste sem si sam želela da na koncu prosim vidim takšen razpelt kot sem ga tudi prebrala! bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... želim vam še naprej veeeliko ljubezni, prostor bo še prišel!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?