ljupka -> RE: kak se naj odločim? (7.12.2009 9:15:11)
|
Midva z možem sva 7 let živela v njegovi sobi v tem času sta se nam rodila dva otroka!Saj not sva šla spat in tv gledat!Kuhno sem delila s taščo,pač kuhalmo za vse,al jaz al ona!WC je imel mož svoje,tako da smo imeli svoje!Vedno ni bilo lahko,ampak z potrpljenjem,se daleč pride! Ko se mi je rodil drug otrok sva začela graditi prizidek,z malo denarja sva po treh letih not,sva pa večinoma vse sama delala,v glavnem moj mož! Zdaj ,ko smo se preselil in imamo veliko prostora in sob,sva planirala še tretjega in čez kakšno leto še četrtega,se nam je pa zgodilo,da bova dobila kr oba naenkrat,pričakujemo dvojčke!Zelo smo veseli ,otroka navdušena,jaz osebno sem pa tudi prestrašena,za njuno zdravje in bojim se prezgodnjega poroda,ampak upam,da bo vse vredu! Moje potrpljenje se je obrestovalo in prijaznost,zdaj sva na svojem,čeprav imam svojo kuhinjo,,še vedno kuham za taščo in tasta,navadla sem se! Kakor jih veliko drugih pove,čakali so na hišo in denar,ko so pa to imeli,pa ni bilo otroka!Ko sva se odločala za drugega,so nam mnogi svetoval tako,ki so imeli tako iskušnjo!Saj odločitev je vajina z možem,sam bolelo bo tebe!In če se zgodi ,da čez tri leta ne boš mogla zanosit,a si boš lahko otpustila! Želim ti vse dobro,z pozitivnostjo in velikim srcem se vse da rešit,pri meni se je! Srečno!
|
|
|
|