|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa smo doma!
21.6.2005 20:41:14   
Mina1
Joj, pridna mami in tako;)

Mladi družinici pa: radi se imejte še naprej in veliko lepega vsem skupaj,

pa-pa Mina1:)

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Pa smo doma!
21.6.2005 22:18:45   
ORKA01
Pozdravljene punce,

da vas malo razveselim vam bom kar jaz nalepla nekaj slikic amoss in njene pupe. Med težkimi trenutki sem bila vez med Amoss in Tanajo in moram se malo pohvalit, sem bila tudi med prvimi - takoj za atijem, ki sem jo lahko slikala.

http://andreja.moj-album.com/album/572063/?os=572079

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Pa smo doma!
22.6.2005 0:39:12   
soncece24
Kaka lepa pupa. Bravo mami, bravo mala pupa:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Pa smo doma!
22.6.2005 10:18:34   
Amoss
Orkica hvala za slikice in pomoč.
Za tiste ki jih pa zanima kateri zdravnik je to bil je bil ravno veleslavni Dr.Lužnik, za katerega sem mislila da je zelo dober zdravnik!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Pa smo doma!
22.6.2005 10:44:37   
tanaja*
O šele zdaj vidim, da si že gor Amoss:rozica:. Ja, Orka, najlepša hvala, ker si mi sporočala kako je z Amoss, da sem lahko zadovoljila te radovedne punce:)-:)-:)-. Brez tebe bi tavali v temi:).
Punce niso šle spat dokler nisi rodila :)- :)- :)-!!!
Amoss, tebi pa iskrene čestitke ob rojstvu male zvezdice Manuele, pa tudi fantu, ki ti je pogumno stal ob strani vseh 38 ur:bravo::bravo::bravo:! Če bi se meni kaj takega dogajalo, bi verjetno padale glave :)- :)- :)-!Verjamem, da te porodne izkušnje ne boš pozabila do konca življenja. Vesela sem, da je z vama vse v redu in, da se zdaj že lepo cartate doma.
Tvoja mala je pravi srček9nebesa. Sem videla slikice že naslednji dan (hvala Orka:rozica: ).

Uživaj s svojo pupiko te prve dneve njenega življenja:rozica:.

papa, tanaja*

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?