petrazg -> RE: Z-majčki 2009 - 7. del (14.12.2009 22:23:14)
|
Pokica... a veš kako zelo dobro te razumem, čisto vsak stavek, ki si ga napisala. Pri nas je skoraj identična zgodba, z malo popravki oz. korekcijami. S tem, da moja si tega ne upa povedat meni, ampak napada mojega... sem brez komentarja... Ampak kaj sedaj... zaradi nje naj grem dol, naj se neham pogovarjati, pisati o sebi, svoji družinici? In kaj, če mi vse to odgovarja, uživam v pogovorih in kofetkih z "mojimi" puncami, ki so vse po vrsti same super punce... Zakaj bi se bala napisati nekaj kar mislim in za čemer stojim? Zakaj bi imela slabo vest, če povem kaj čutim? Če povem kako mi je lepo in potožim, ko mi je hudo... naj se temu odpovem zaradi nje...Zakaj že? Ker ona bere... verjameš ali ne... dol mi visi in mi je čisto vseeno kaj si misli... Mogoče se bo kdaj zamislila in videla , da dela napako... da ima čas brati in me iskati po rr, vnučkov pa nima časa pridit pogledat in še in še in še... Mogoče nekoč enkrat... Vseeno mi je kaj si misli o meni, ni mi pa vseeno iz stališča, da je kljub vsemu mama mojega in babica mojih otrok. Zaradi tega... Ona dva si bosta pa nekoč sama ustvarila mnenje o njej... Jaz bom še vedno na rr, ona naj pa naj bere še naprej. Tako bo vsaj vedela, kaj se dogaja pri nas... In če to bere, naj povem, da je njen sin krasen moški in lahko ji je žal , da ga ne pozna bolje, ker bi lahko bila zelo zelo ponosna kakšnega čudovitega otroka je rodila. Sedaj je krasen očka, ki bi za svoja dva malčka naredil vse na svetu in čudovit partner. Škoda,da to zamuja...
|
|
|
|