pokica_ -> RE: Z-majčki 2009 - 7. del (14.12.2009 21:37:59)
|
Helow babuške moje! No, ste me ziher pogrešale, kajne? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Sj vem ja! Vikend smo "preživeli" pr v.d. tašči in njenmu partnerju...tako kot sem rekla. Ampak namest petka smo šli v soboto zgodaj zjutraj, zato sma v petk že vse spakirala, da bomo ja čimprej dol; namest da bi tacajt ležala in gledala magari tv; da bo babi lahko še celo soboto in nedeljo cartala Aneja, tako kot ponavadi. Sem napisala prejšnji tedn en post, se spomnite, ko sem rekla, da je tašča zavihala surlo, ko ji je moj reku po tel. naj neha govort vsakič o teh podobnostih, kom je podoben, da je po njeni strani, bla, bla... No in mi pridemo v soboto okol 10h zjutraj tam, seveda polno naložen avto z stvarmi, stol za hranjenje, hojco sm vzela s sabo, ko sta babi in dedi po moji strani zdj kupla Aneju za božička, da ga ja nebo rabla nosit okol in tarnala v ponedeljek, kako jo roke bolijo, pa najina potovalka in torba za micenga...in igralni center. Res da je vsega, ...ampak to so stvari katere rabi vsak dan in ga nočem prikrajšat za to, pa še lažje je shajat z njim, če se počuti bolj domače in ima svoje stvari okol sebe. In kaj se zgodi? Še ne vstopimo skos vhodna vrata, že njen partner grdo gleda, kaj nosmo stvari not, da kaj mamo tolk usega, da ja vsega tega ne rabi met, da so drugi otroc zrastli tud brez usega tega, bla bla bla...BTW on ni imel nikol otrok in tud živcev nima da bi jih bil sposobn vzgojit, tko kot se zahteva od človeka, da vzgaja otroke. Moj je seveda razlagal, da so to stvari ko jih rabmo, sploh pa da stol rabi Anej, k zdaj jemo GH, pa še kr naprej teži, da ga lahko v naročju hranmo, tako kot so včasih....je kr sikal in sopihal, pa ne potiho, ampak naglas, pa še zavijal z očmi, ko da se mu rola v glavi. Jst sem še rekla, da se ne bom vmešavala, bota že rešla kar imata...ker je pa sikal in težil še kr in kr, mi je pa počil film in sem še jst pristavla lonec na štedilnik! Mi je blo pa dost tega grdega gledanja nas ko pridemo tam,...še nikol ni lepo pogledal, tud pozdravil je lihkar, pa še to da je gledal v tist svoj kompič al pa v tv ekran. Tega mi je blo že itk vrh glave, da človk ne premore niti ene take osnovne vzgoje, ampak ok...dokler sma bla sama še brez otrok, sem to pač ignorirala, pač jebi ga...tak je. Ne mislim pa tega gledat, ko imamo otroka, da bo pa še zdaj tako gledal in sikal na nas....pa če že ne druga, bi zatisnil eno oko, skrajšal svoj dolg jezik in potrpel zarad svoje partnerke, ko je Aneju babica. Ampak tega ni zmožen,...verjetno ona tud nima nič proti temu, da je zinil tako ...se je kr strinjala z njim,..tk da pač sta se skup tako odločla, da bosta sikala. Seveda ni blo še vsega konc, ko je tašča začela s tem, da kaj imam jst pisat o njej na forumu in širnemu svetu, da je ona surlo stegnila, pa da Anej nebo njenga partnerja imenoval "dedi". BTW, ona je rekla, da je mislila kasnej rečt, da bo Anej njega klical po imenu; če bi tako želela, bi tako blo že od začetka in nebi skos govorila, lej dedi,..lej dedi... Si morte mislit, da je moja tašča takšen podn od podna, da gre špijunirat na forum, kaj se jst menim z mojimi prjatelcami, kako živim, kaj delam tekom dneva, kaj pišem o Aneju, o mojmu lubem, kdaj pijem šampanjc, kdaj sexam....vse to njiju dva zanima tako zelo zelo zelo, da špijunirata vsak dan, vsak moj post, vsak moj stavek in buljita v ekran računalnika. Pa ne sam to, ko sem napisala še prejšnji tedn Tanji, da HB da mam jst pa "zlato taščo" je bla tiho in meni nič tebi nič, ni rekla hvala lepa da si me pohvalila, šele zdaj je zinla, kaj jo mam jst šimfat, da ima surlo, itd. ?????!!! Ženske moje, jst ne morm verjet, da sem se družila s takimi "bolanimi ljudmi", z tako nezadovoljnimi z svojim življenjem, da si drznejo se vtikovat v tuje življenje. In še za povrhu vsega, mi zvečer ko smo se pogovarjali še reče da bi ona želela zakopat "bojno sekiro"???!! Kako bojno sekiro neki, sj jst nisem bila v nobenem boju, ona se je na vse pretege borila za svojga sina, da mi ga prikaže v čim slabši luči, pa naj se odločim, če ga sprejmem takega kot je, in govorila vse slabo o njegovih kolegih, kaj je s kiro punco delal, kako je živel, kolk je pohajkova, kolk dnarja je kje zapravil, pa še bi lahko naštevala. Katera dobra mati to svojmu sinu želi, če ga le ima en kanček rada? Čist čist nobena, pa lahko pripoveduje takše in onakve pravljice, da je ona oh in sploh mamica, moj lubi že ve iz izkušenj da temu ni tako. Ni bla nikol zlata mami zanj, in nikol več tudi nebo...zdaj pa sploh več naj ne goji nobenga upanja, da bo kda še kaj popravljala. Tk da punce moje, globoko so naju izneverili ti ljudje,za katere smo mislili, da jim nekaj pomenimo, če ne že druga, bi vzgajali lep odnos zarad vnučka, ampak ne premorejo tega; zastrli so vse zaupanje, uničili nas odnos, ki smo ga imeli, pa še kaj...Da se bo nekdo tako nizkotno vtikoval v naše življenje in nam sledil na vsakem koraku si pa mi kot družina že ne bomo dovolili. Nama je glavna najina družina in tako bo tudi za zmeraj ostalo,...žal si mame in atija ljudje ne morm izbirat, to pa ne pomen, da je nekdo dobra mami, sam zato ker je enkrat rodila otroka ali dva. To zmore čisto usaka ženska,...odnos z sinom in spoštovanje si je pa potrebno prislužit, in s takim načinom si spoštovanja ne zasluži nihče, pa naj bo dober kot kruh pred drugmi ljudmi. Mi smo z njmi zaključili enkrat za vselej. Zarad naše družine in Aneja, ne bom več pisala na forumu, ne maram, da se slinijo po nas in živijo z nami, ker me kr srh spreleti, da obstajajo taki ljudje na svetu, ko nimaj druga kot zmeraj vtikat nos v druge družine in delat zdrahe med vsemi ljudmi. Mi smo srečna družina in tega nam nebo nihče uzel. In zavoljo vsega tega, kar slišite, bom nehala bit aktivna članica. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|