Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:04:16
|
|
|
|
ledenka
|
Dedka mraza smo preživeli, darila so lepa pa M. je bil zelo priden, med igrico ni niti pisnil, je z zanimanjem gledal. jaz pa že razmišljam, če bi ga peljala v gledališče pa izboljšujemo pincetni prijem... na žalost se tega uči na mačji hrani cats are not amused! samo za sekundo pogledam stran, pa je že v skledah... eh, bo vsaj ekstra vitamine dobil
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:08:27
|
|
|
|
Anonimen
|
naš smrkec se pa takooo rad vrti po kuhinji. evo, zdaj si dela čokolino. iz tega bi lahko naredila kroglice, tako je trdo naredil. ah ja, kako so prikupni. Oskar že spi, ta otrok je v dnevnem spancu prekosil T za tri leta. zdaj spi samo še opoldansko spanje in to je to. pa zobkov tudi še nimamo. mogoče je pa zato tako priden ponoči, ga nič ne žuli . dudica - si dobila potem esenco ameriškega slamnika ? meni tako lepooo diši, pa otročka tudi. sta prav za pojest. ah, blebetam. bi bilo fajn če se grem še jest malo stuširat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:08:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Dudi, sej bo nehalo. Če ne pa povej, bo šla že katera iskat Hvala...upam da res malo poneha da bi ble vsaj ceste čiste.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:09:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ledenka, kakšna je bila predstava ? si dobila kakšnega gentelmena ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Dudi, sej bo nehalo. Če ne pa povej, bo šla že katera iskat Hvala...upam da res malo poneha da bi ble vsaj ceste čiste. se samo podpišem. pri nas zimska služba, beri kmet kateremu danes še ni prišlo na misel, da bi splužil; zataji po dolgem in počez. mogoče se bo tam okoli desetih zvečer spomnil, da bi bilo mogoče fajn ker narest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:11:14
|
|
|
|
Dudica1
|
lina ga je imela ja sabo,res omamno diši,ampak tokrat ga nisem ker sem imela polno drugih stvari že in ne bi zneslo...naslednjič si ga vzamem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:12:24
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Dudi, sej bo nehalo. Če ne pa povej, bo šla že katera iskat Hvala...upam da res malo poneha da bi ble vsaj ceste čiste. se samo podpišem. pri nas zimska služba, beri kmet kateremu danes še ni prišlo na misel, da bi splužil; zataji po dolgem in počez. mogoče se bo tam okoli desetih zvečer spomnil, da bi bilo mogoče fajn ker narest pri nas so pa lepše ceste tukaj po vasi ki jih pluži en kmet kot pa na glavnih cestah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:19:47
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ledenka, kakšna je bila predstava ? si dobila kakšnega gentelmena ? sem voziček kar pod stopnicami pustila, ni bil edini. je bila pa nora gneča, pa pol jih ni prišlo... se množimo predstava je bila pa ok, Zlatolaska in trije medvedi, samo bi pričakovala, da bo nekaj takega, da še otroci sodelujejo. je bila pa kar dolga, dobre pol ure. Dedek Mraz je bil faca gremo jest pa spat...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:23:18
|
|
|
|
maja1488
|
Katera že zbira une nalepke iz gorenjkinih čokolad. Sva z dragim kr 2 pojedla. Ledenki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:27:59
|
|
|
|
Anonimen
|
njamy,... po doooolgem času,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Dedka mraza smo preživeli, darila so lepa pa M. je bil zelo priden, med igrico ni niti pisnil, je z zanimanjem gledal. jaz pa že razmišljam, če bi ga peljala v gledališče pa izboljšujemo pincetni prijem... na žalost se tega uči na mačji hrani cats are not amused! samo za sekundo pogledam stran, pa je že v skledah... eh, bo vsaj ekstra vitamine dobil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:31:48
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Katera že zbira une nalepke iz gorenjkinih čokolad. Sva z dragim kr 2 pojedla. Ledenki. Sta bla pa pridna...Jaz jih zbiram.Sva pa tud midva zdej ful čokolad pojedla-zarad točk seveda
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:37:21
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmmm...čokolada....meni je pa ni čez milke, pa obvezno iz mulerja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:43:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* hmmmm...čokolada....meni je pa ni čez milke, pa obvezno iz mulerja... se podpišem...jih je miklavž prinesel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:44:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Dudi, sej bo nehalo. Če ne pa povej, bo šla že katera iskat Hvala...upam da res malo poneha da bi ble vsaj ceste čiste. se samo podpišem. pri nas zimska služba, beri kmet kateremu danes še ni prišlo na misel, da bi splužil; zataji po dolgem in počez. mogoče se bo tam okoli desetih zvečer spomnil, da bi bilo mogoče fajn ker narest pri nas so pa lepše ceste tukaj po vasi ki jih pluži en kmet kot pa na glavnih cestah blagor vam. no pri nas tako zgleda: primer iz lanskega leta: celo noč noro sneži spluži ob petih zjutraj potem ob enajstih dopoldan vrže pesek ob šestih zvečer gre spet plužit in ob osmih zvečer posledica: zjutraj v službo ne moreš če ti slučajno nekako rata prilesti ob enajstih, seveda potem domov ne moreš, ker so ceste totalno zasnežene, polne avtomobilov, ki nikamor ne morejo. če pa slučajno ti rata prilesti po hribu, potem si zagotovo celo pot molil, da nikogar ne srečaš. kot bi bili v prištini in ne 13 km izven ljubljane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:44:33
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Katera že zbira une nalepke iz gorenjkinih čokolad. Sva z dragim kr 2 pojedla. Ledenki. Sta bla pa pridna...Jaz jih zbiram.Sva pa tud midva zdej ful čokolad pojedla-zarad točk seveda A še rabiš? Ti pošljem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:50:51
|
|
|
|
Dudica1
|
lina grozno sej vem ...pa čist vseen jim je al kaj ne vem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:54:44
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* hmmmm...čokolada....meni je pa ni čez milke, pa obvezno iz mulerja... se podpišem...jih je miklavž prinesel meni je tudi polska dobra , pa na čokolatine sem nora. tisti iz cukrčka so njami (ampak predragi , so pa zato tolk slajši ko jih jem) četrtek postojna smo zmenjene (če ne bo snežilo)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:56:52
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Katera že zbira une nalepke iz gorenjkinih čokolad. Sva z dragim kr 2 pojedla. Ledenki. Sta bla pa pridna...Jaz jih zbiram.Sva pa tud midva zdej ful čokolad pojedla-zarad točk seveda A še rabiš? Ti pošljem? Prosim.Ti pošljem podatke na ZS.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 19:57:19
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* kot bi bili v prištini in ne 13 km izven ljubljane to je pa res grozno. pri nas so ceste kar ok (danes ni sicer noben splužil). problem je pridit iz parkirišča. Pa v službo se vozim tudi par ur, če sneži.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 20:01:39
|
|
|
|
sabsa
|
Pozdravljene! Tudi jaz sem maja rodila hčerko Saro. Takrat sem se oglasila, potem pa ni bilo časa sodelovati pri debati, sedaj se vam priključujem, da z vami delim skrbi, mnenja ... Sara je stara 6 mesecev in pol, dojena, 3 tedne pa uvajamo gosto hrano (banane, hruške, jabolka, bučke, korenček, krompir, koleraba, ohrovt - to je naš trenutni izbor jedi). Čez dan se dojimo na 2 do 2 uri in pol, ponoči še pogosteje. Zanima me, če čez dan dajete otrokom pit vodo ali kakšno drugo tekočino? Na žalost spadamo v skupino neprespanih staršev, ker ponoči zahteva zizo na manj kot 2 uri, mislim, da se bolj carta. A ima še katera takšen problem? Ali pa mogoče katera pozna odgovor, kako prenehati s tolikšnimi nočnimi podoji? Lep pozdrav zaenkrat! Naj posredujem še naslov otroške spletne nakupovalnice, če bi katero zanimalo ... http://www.ribaracarak.si .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 20:09:48
|
|
|
|
Dudica1
|
sabsa pozdravljena ...lepo da se javiš daj se še kaj javi Glesde spanja jaz ne morem nič povedat ker spi ok...pit mu pa dajem čez dan čajček in on bi ga spil kolikor bi mu ga dala. In hvala za še eno internetno stran smo že zasvojene
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 20:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
sabsa - seveda mu dajem za pit. vodo iz pipe. zdaj ko jedo GH, morajo sploh veliko piti, da lažje kakajo. pa dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 20:32:51
|
|
|
|
majana79
|
Kako jih pa pripravite k pitju? J. komaj kaj spije, če že, potem kompotovo vodo, ostalo mu sploh ne gre po grlu... Zato mi pa kaka na 3 dni...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 20:39:03
|
|
|
|
Dudica1
|
Ne vem men ga ni treba nč prpravit da pije spije lohk čaja celo flaško. Kaj pa če mu probaš dat aventov magični lonček pa naj se z njim mal igra pa bo ugotovil počasi da lahko sam pije in bo zanimivo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?