|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
11.12.2009 16:49:31   
Anonimen
zoja10, kako je bilo danes? sem mislila nate in držala pestke!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
11.12.2009 16:55:15   
Anonimen
novost pri Urbanu: prime kocko in jo da v lonček,... sem tako ponosna nanj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
11.12.2009 16:56:49   
lake
Jst sm tud dons vse pomila, pa bla v shopingu v BTC-ju, medtem ko je mami Tajo pazla.Gužva za znoret.Nobenga
parkplaca. Pa ljudje kao nimajo dnarja.

Taja je sitna, noče spat. Bo zvečer še žurka, predno grem na službeno zabavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
11.12.2009 17:02:09   
majana79
lake, nč se ne sekiraj, sam da boš ti šla iz hiše bo zaspala user posted image

k.tja, to sem tut jaz imela v mislih, ti si pa povedala... tiha voda bregove dere

Jaz tudi pogrešam malo delo, ne pa službe... Itak vse kaže na to, da bom mogla it delat samo za 4 ure, pa bo znosno, samo ne vem kako bodo to sodelavci sprejeli.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
11.12.2009 17:14:13   
Anonimen
no punce kje ste pa zdejuser posted image user posted image user posted image

mi smo se končno mal naspal je blo prov hudo, no k jo je pa jok utrudu je pa spala tri ure in poluser posted image   user posted image

zdej smo pa lačniuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
11.12.2009 17:14:48   
lake
Ja sej to mi je jasno, samo se bojim da se bo tud zbudla ko bom pršla domov. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
11.12.2009 17:21:25   
meduzica
smo prespali danes na Triaži v Pediatrično . Smo bili tja napoteni zaradi zaprtosti ... (11.dan)

ne bom šla v detajle kaj vse so našemu srčeku delali .... ker ni bilo fajn user posted image user posted image user posted image .... ampak je danes končno kakal
tako da so nas spustili domov ...

Odslej vsak dan na tešče dobi žličko lactecona da si uredi prebavo.

Brala za nazaj nisem .. upam da ste vsi ok user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
11.12.2009 17:29:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

smo prespali danes na Triaži v Pediatrično . Smo bili tja napoteni zaradi zaprtosti ... (11.dan)

ne bom šla v detajle kaj vse so našemu srčeku delali .... ker ni bilo fajn user posted image user posted image user posted image .... ampak je danes končno kakal
tako da so nas spustili domov ...

Odslej vsak dan na tešče dobi žličko lactecona da si uredi prebavo.

Brala za nazaj nisem .. upam da ste vsi ok user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj to pa vem da ni fajn, sm pla ne vem kojkat v pediatriji smo prespali pol pa šli domovuser posted image upa da se vse uredi, in da se mu prebava uredi user posted image

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
11.12.2009 17:42:54   
Anonimen
kaj počneteuser posted image

jz uživam z našo niko T. je šel pa k tastu k sta neki začela delatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
11.12.2009 17:47:28   
Anonimen
nč grem otroke zrihtat da bojo šli počas v posteljo, uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1510
11.12.2009 18:00:33   
šivilja
Cantuccini se pečejo, testo še za dvoje piškotov se hladi - bojo čez vikend.

Nekaj mora biti v zraku, najprej je imel K. popoln histeričen napad, zdajle pa še He., še dobro da je Ha. še premajhna za take stvari, ker moja ušesa prenesejo samo določeno količino decibelov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
11.12.2009 18:00:40   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ja sej to mi je jasno, samo se bojim da se bo tud zbudla ko bom pršla domov. user posted image

Ah, sej boš pršla zjutrej. user posted image Pošteni ljudje hodijo podnevi domov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
11.12.2009 18:07:44   
Tanja_
Obupen dan!Tok sm zamtrana, da mam komej oči odprte. Smo ble na privat telovadbi-je blo ful dobro.Sam utrudil jo pa ni tok, da bi zaspala. V celem dnevu je spala 1 uro in ma zdej čist rdeče oči in tečnari. Sem jo kar pred TV dala, da bo 3 minute miru.Evo...Jok!
Moj pa-počiva.Naj mu tekne

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
11.12.2009 18:55:48   
PapuaNG
No, da še malce pohvalim mojega-je malega še na sprehod peljal, zdej ga bo pa skopal. Pa še nafutral ga je s kašico prejle user posted image Smo se spet matrali in animirali. Jst ne vem, kaj je temu mulčku-če mu le uspemo dat v usta, vse pridno poje, nič ne spljuva ali zbruha ven. Ampak notri dat...to je pa druga zgodba user posted image

No, upam, da bo danes kaj dlje spal user posted image Pa brokoli je itak že pokakal user posted image Turbo prebava. Meduzica, bi morali prebavo mojega in tvojega združit, pa bi blo ravno ok user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

dober dan!user posted image

Papua, tri mesece Brazilije? user posted image user posted image
sicer je pa vsak, ki je bil tam očaran, z željami, da gre spet tja... baje dobiš takoj službo učitelja, če znaš angleško,...

Ja, sem bla že drugič tam (prvič je bilo 'le' en mesec, s takratnim fantom, v drugo sem šla s frendi user posted image ) in je res fino, ampak so me določene stvari tudi malo razočarale...je bilo pa gotovo nepozabno potovanje in pomoje se prej ali slej spet vrnem tja user posted image Sem itak planirala za prejšnjo zimo,že imela karto,pa se je user posted image najavil...

Pa super za diplomo...vem, kako je to, ko imaš to končno za sabo. Meni je bilo kar malo odveč, ker je diploma pri nas na pravu več ali manj tehnikalija...sem diplomirala v 7 minutah - toliko je trajalo, da sem šla notri, zagovarjala, šla ven, da sta se profesorja odločila glede ocene in šla nazaj po oceno user posted image Tut če se ne bi matrala tri mesce s pisanjem user posted image Je bilo pa cum laude user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
11.12.2009 18:57:22   
PapuaNG
aja, službo učitelja dobiš pa skoraj samo na prostovoljni bazi...kar pomeni, da si moraš sam plačati nastanitev itd...vsaj ponavadi je tako. Ker plačajo lahko tudi koga od tam (belcev z znanjem angleščine je dovolj). Sem jst tut iskala kakšno tako opcijo, pa sem bila kar malo razočarana...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
11.12.2009 18:59:14   
zoja10
oooooooooooooooooooooooooooooo.....

meduzica user posted image

K.tja in ostale , zgleda da so pesti pomagale neki sem znala, plonkala sem pa ko hudič user posted image user posted image , še dobr da je mela soseda plonke da mi jih je posojala ... z moje strani je narejeno, z njegove pa nevem kaj bo...user posted image  jih je blo dost že 5ič na izpitu... upam na najboljše.

Sm že pršli k T,... in že slišim mojga kako povzdiguje glas nej že neha nakladat kok je ona boga user posted image ... ah ja , vse po starem, tko je pa če odpreš skrinjo user posted image

Flaška sem ti fouš... (kam ste pa taveizga mulca dala?)

in vse ostalo v zvezi z moškimi, me je nasmejalo...user posted image  taki pač so, reveži user posted image

Prešinila me je misel če bi mogoč se dobile na prednovoletni zabavi, tko zvečer? večerja, 5 litrov kuhanga ,... kaj pravte? da stestiramo katero bo prej klical user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
11.12.2009 19:04:49   
FLASK_A
Meduzicauser posted image Upam da bo zdaj boljei nbo lepo redno kakal.user posted image

Zoja10- pri babi in dediju se je čuval. Čez dan je bil itak v varstvu pri varuški, zvečer pa pri mojih. Mislim da sem se z mami v 14h dneh slišala.... Am.... trikrat??!user posted image Kva je blo superuser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
11.12.2009 19:08:47   
FLASK_A
Men je tut včer plafon dvignilo do zvezd. Sem dala kar oglas in je prišla danes ena študentka čuvat Majo. Tako da je bila ona z njo od 9h do pol 3h. Mater je pasaluser posted image Pa taka mamauser posted image user posted image Samo tkole bo hitro denarja zmanjkalouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
11.12.2009 19:20:24   
majana79
flaska, sam da je pasal, finance bodo že user posted image  user posted image

Jaz naše še vedno nisem poklicala... Jao user posted image

J. že spi, upam da ni samo za pol ure, ker je eno spanje prej 'preskočil'.

Utrujena sem pa tut... Prej je imel čisto rdeča lička, to je tut lahko od zob a ne da?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
11.12.2009 19:24:26   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Utrujena sem pa tut... Prej je imel čisto rdeča lička, to je tut lahko od zob a ne da?

Ja, itak!!!! Se razume!

Saj sem prav odgovorila, aneuser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
11.12.2009 19:26:00   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ja, itak!!!! Se razume!

Saj sem prav odgovorila, aneuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sam da ni visoka vročina, ker mu je nisem merla... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
11.12.2009 19:42:32   
Anonimen
uuuu, lake, uživaj na zabavi! user posted image  Taja bo pa pridna.

Papua, 7 minut je pa hitro! upam, da bo tudi pri meni tako hitro potekal zagovor,...
sicer bom mogla še predstavitev v powerpointu narestuser posted image

zoja10... bo! če imaš ti dober občutek, bo tudi ocena dobra!

Tanja_ bo jutri boljši dan! mogoče je kriv pritisk zaradi snega, ki naj bi padal...user posted image

majana, lahko da so zobki,... ja.

u, FLASK_A ti si pa res človek hitrih reakcij!

meduzica, upam, da se tole s kakanjem čimprej uredi! user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
11.12.2009 20:00:22   
majana79
šivilja, sem prej pozabila napisat... Svaka čast, meni se ob enem totalno trga, kaj šele, da bi piškote pekla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
11.12.2009 20:10:12   
PapuaNG
tako, otrok je v postelji že nekaj časa, sicer ga zgleda nekaj matra in neki menca..upam, da ga kašica ne zvija,ker jo je ubistvu po enem tednu tok pojedel...ker potem se nam spet pestra noč obeta. Moj jo je že popihal nekam ven, bodo tale boks gledal pa še nek rojstni dan je, ki bi moral bit že prejšnji teden pa bla bla bla ...si bom morala sama popestrit večer. Je bil pa res priden danes, tako da naj mu bo. Bom že jutri jezna nanj, ker bo spet pozno (ali čem raje rečt zgodaj user posted image ) prišel domov. Pa še v btc morava po darila za tasta pa njegovo ženo. Se mi itak ne da kupovat, jst tut nisem nič od njih dobila.

Aja, pa škatlo piškotov sem napadla. Ta dobrih - chocolate cookies....zdej mi je pa kar žal, ker vem,da se jim ne bom mogla upret user posted image Bolje, da si kak sendvič naredim pa tako potešim lakoto...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
11.12.2009 20:11:22   
šivilja
Sej danes je blo zelo zanimivo ob dveh histeričnih napadih, samo meni je to sprostitev - mal možgane in živce prezračim v kuhinji. Edini problem je, da se kuhinja drži dnevno in se ne morem not zapret.

Zdaj pa začenjam odisejo uspavanja. V povprečju zvečer traja 1,5 ure .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?