PapuaNG
|
No, da še malce pohvalim mojega-je malega še na sprehod peljal, zdej ga bo pa skopal. Pa še nafutral ga je s kašico prejle Smo se spet matrali in animirali. Jst ne vem, kaj je temu mulčku-če mu le uspemo dat v usta, vse pridno poje, nič ne spljuva ali zbruha ven. Ampak notri dat...to je pa druga zgodba No, upam, da bo danes kaj dlje spal Pa brokoli je itak že pokakal Turbo prebava. Meduzica, bi morali prebavo mojega in tvojega združit, pa bi blo ravno ok IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dober dan! Papua, tri mesece Brazilije? sicer je pa vsak, ki je bil tam očaran, z željami, da gre spet tja... baje dobiš takoj službo učitelja, če znaš angleško,... Ja, sem bla že drugič tam (prvič je bilo 'le' en mesec, s takratnim fantom, v drugo sem šla s frendi ) in je res fino, ampak so me določene stvari tudi malo razočarale...je bilo pa gotovo nepozabno potovanje in pomoje se prej ali slej spet vrnem tja Sem itak planirala za prejšnjo zimo,že imela karto,pa se je najavil... Pa super za diplomo...vem, kako je to, ko imaš to končno za sabo. Meni je bilo kar malo odveč, ker je diploma pri nas na pravu več ali manj tehnikalija...sem diplomirala v 7 minutah - toliko je trajalo, da sem šla notri, zagovarjala, šla ven, da sta se profesorja odločila glede ocene in šla nazaj po oceno Tut če se ne bi matrala tri mesce s pisanjem Je bilo pa cum laude
|