Anonimen
|
dober dan! danes imam pa kar "adrenalinski" dan,... sem končno dobila diplomo iz vezave in jo oddala,... in vse se je nekako prepletalo in mešalo,... upam, da dobim samo še obvestilo, kdaj imam zagovor! Urban se je danes odločil, da je čas, da se na tleh premakne še kaj naprej, da se ne bo samo zadenjsko potiskal,... u, FLASK_A nov avatar! pa še ene lepe slikice sem opazila ,... meni pa zima kar ustreza. mi je všeč, da imamo štiri letne čase takšne kot so,... mogoče bi edino zima morala biti malček bolj bela... (ne na cestah) Papua, tri mesece Brazilije? sicer je pa vsak, ki je bil tam očaran, z željami, da gre spet tja... baje dobiš takoj službo učitelja, če znaš angleško,... majana, KatMat, kakšne alkoholičarke? tiste bolj skrito delujejo,... sicer pa veseli december je! sem bila danes v službi (imajo kar gužvo) in poleg tistih vprašanj, kdaj pridem nazaj, so bila še vprašanja strank (čeprav sem bila v civilu!),... po svoje pogrešam delo, po drugi strani pa sem zadovoljna, da sem lahko še doma... drugače mi je pa danes mami popazila na oba mulčka in je bila kar vesela, ko smo odšli
|