|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
29.12.2009 16:56:45   
tubby
mi smo jedli file škarpene in ko se je kar tresu dokler mu nism dala za probat!
kok mu je blo všeč!

učer pa mal rižote, a zato ker je slano????

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
29.12.2009 16:58:13   
Dudica1
Jaz mam pa spodnja dva velika predala...pa je Maj pršu s hojco in ga odprl pa se je uščipnu,pa tud ni blo sile no mal jokcanja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
29.12.2009 17:00:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

mi smo jedli file škarpene in ko se je kar tresu dokler mu nism dala za probat!
kok mu je blo všeč!

učer pa mal rižote, a zato ker je slano????

pomoje res zato ja ker ima nek okus...ker men je drugače vse to kar mu pripravim brez okusa!...bljak...tud dons k sm mu nardila polento sem mu ful juhe notr dala da je sploh melo kakšen okus....in je jedu ful vse je pojedu...ker drugač same polente ni tud poskusu ne user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
29.12.2009 17:03:50   
ledenka
hello bejbe! a danes bo pa 8. del padel? user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
29.12.2009 17:05:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hello bejbe! a danes bo pa 8. del padel? user posted image user posted image user posted image

uuu sej res bo treba počasi pripravit  8 del user posted image user posted image user posted image .....že grem zbirat ideje in slikice user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
29.12.2009 17:07:28   
ledenka
ja Dudi, sam še 3 strani, veš da gre to tik tak user posted image

jaz pa sem danes srečala ene frende, ki jih nisem videla že 2 oz. 3 leta user posted image user posted image user posted image smo šli kar na kosilo user posted image je blo treba proslavit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
29.12.2009 17:12:08   
KatMat
pri tem tempu bo sele drug letuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
29.12.2009 17:14:53   
PapuaNG
večer (žeuser posted image ),

sva šle z mami dans že zjutraj v btc, da bi našla kakšne hlače,pa seveda nič nisem našla user posted image Jst ne vem, a mam tok čudno postavo al sam u napačnih štacunah gledam. Moram pol po novem letu še kaj v mestu pogledat, če je kaj...al pa ko bo nova roba. Sem si pa kupila eno majčko pa jopco pa eno pleteno oblekco. Kdaj jo bom oblekla, je pa tut vprašanje user posted image Aja, pa za mulčka sva seveda en kup stvari nabavili. To je pa tko, če greš šopingirat z babico user posted image

Jutri moram še v lekarno,pa ne vem, kdaj mi bo uspelo, ker gremo malo čez poldne že u toplice za cel teden user posted image Sploh ne vem, kaj vse naj s sabo vzamem...še nismo šli v hotel z malim...

Aja, imamo pa tudi en problem, odkar se plazi-zdej spet precej poliva user posted image Moram skos za njih hodit pa brisat bruhanje. Sem mislila, da se bo to kaj zmanjšalo, ko začnemo z GH, pa je samo še hujše.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
29.12.2009 17:19:25   
Dudica1
PAPUA naj te potolažim...jaz tud nič ne dobim zase hlač...sploh ne vem kam naj še grem pogledat user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
29.12.2009 17:20:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

pri tem tempu bo sele drug letuser posted image user posted image

piši...piši...ti moraš nadoknadit ker si se kar nekam zgubila v mes user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
29.12.2009 17:25:29   
Anonimen
evo mene,... sem bila z mulčkoma v Atlantisu,... + pa še spremstvo sem imela (klepet zame in družba za O.ja)
BTC poln,... uf, preveč! ne vem, kako kakšnega sploh veseli nakupovati v takšni gužvi,... Atlantis tudi poln, a na srečo ne prepoln,...

tavelik zdaj spi,... je bil tako utrujen, da tudi do strica Mc'a nismo šli,...
tamali zopet poln energije!

jaz pa sem dobila ene mehke udobne "supergice" od g. Mraza,... da mi ne bo pihalo pod podplatiuser posted image

pa ve? ste v redu?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4911
29.12.2009 17:26:24   
Tanja_
olivca tale kozmetika http://issuu.com/frontlab/docs/ren_katalog

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
29.12.2009 17:26:50   
Anonimen
uuuuuuuuu, še tri strani do 8. dela?????!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4913
29.12.2009 17:29:52   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

kake pa so cene, si kaj gledala?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
29.12.2009 17:33:23   
Dudica1
ktja ste uživali user posted image user posted image user posted image
Ne vem mene pa nič ne vleče zdaj na bazene ko je tok enih virusov...kaj pa vem no...a preveč kompliciram al kaj

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
29.12.2009 17:35:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ne vem mene pa nič ne vleče zdaj na bazene ko je tok enih virusov...kaj pa vem no...a preveč kompliciram al kaj

Mene tudi ne s tega vidika. Bi blo fajn imet banjo doma v takih dnehuser posted image

Dudi, kaj si pol spekla?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
29.12.2009 17:37:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Mene tudi ne s tega vidika. Bi blo fajn imet banjo doma v takih dnehuser posted image

Dudi, kaj si pol spekla?

Kolegica mava ista mišljenja user posted image
Kolegica user posted image to sm jaz spraševala za novoletno sladico user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
29.12.2009 17:43:58   
FLASK_A
Aaaaahaaaahahahaha! Pa sem mislila da je vsak dan nekej posebnega. Ne sam za nov letuser posted image  user posted image user posted image user posted image

A vidva nimata banje doma?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
29.12.2009 17:45:44   
Dudica1

Aaaaahaaaahahahaha! Pa sem mislila da je vsak dan nekej posebnega. Ne sam za nov letuser posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image ...sej skoz kaj pečem ampak za novo leto bi pa rada kaj neobičajnega.

Imamo kad kotno 140...masaaaaažno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
29.12.2009 17:45:49   
Anonimen
meni je pa v bazenih zdaj čist okej,... sem pa pred Ojem in do tistega trenutka, ko je začel "jesti" s tal, bila zelo skeptična,... če bi se stalno držala v sterilnem okolju tudi ne bi bilo okej,...
sicer pa: kaj vse nam O. lahko prinese z vrtca!

če bi imela pa možnost lastnega bazena, bi se ga pa seveda posluževala,... vsak dan.

jutri pa moramo na d. Mraza,... bo v četrtek zadnjič, ne?

moj mojček se je zbudil,... prijetno klepetajte do osmiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4920
29.12.2009 17:46:30   
Tanja_

Kupila sem si Gel za čiščenje obraza 27.90€, druge stvari nisem nič pregledala, ampak se mi zdi za gel čisto normalna cena.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
29.12.2009 17:47:40   
Tanja_

user posted image ...sej skoz kaj pečem ampak za novo leto bi pa rada kaj neobičajnega.

Imamo kad kotno 140...masaaaaažno user posted image user posted image user posted image

Pol pa loh nardiš tko kot Rachel pri Prijateljih, k sta se ji v kuharski knjigi 2 strani skup zlepile, pa je nardila pecivo s pudingom, sladko smetano in gpovedinouser posted image
Bo sigurno neobičajnouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
29.12.2009 17:49:03   
ledenka

Kupila sem si Gel za čiščenje obraza 27.90€, druge stvari nisem nič pregledala, ampak se mi zdi za gel čisto normalna cena.

se da preživet user posted image

bazen doma - jaaaaaaa, bi jaz tudi!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
29.12.2009 17:49:40   
FLASK_A

In neobičajno je..... Torta?? Zamorčka v srajčki nared. MLJASKA!!!! Pa vsaj mal truda zahteva. Boš vidla da se ga sam za nov let dela. user posted image

Banja, no vidiš, sej jo maš. Sem foušuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
29.12.2009 17:50:28   
FLASK_A

Pol pa loh nardiš tko kot Rachel pri Prijateljih, k sta se ji v kuharski knjigi 2 strani skup zlepile, pa je nardila pecivo s pudingom, sladko smetano in gpovedinouser posted image
Bo sigurno neobičajnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?