Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 16:56:45
|
|
|
|
tubby
|
mi smo jedli file škarpene in ko se je kar tresu dokler mu nism dala za probat! kok mu je blo všeč! učer pa mal rižote, a zato ker je slano????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 16:58:13
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz mam pa spodnja dva velika predala...pa je Maj pršu s hojco in ga odprl pa se je uščipnu,pa tud ni blo sile no mal jokcanja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:00:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby mi smo jedli file škarpene in ko se je kar tresu dokler mu nism dala za probat! kok mu je blo všeč! učer pa mal rižote, a zato ker je slano???? pomoje res zato ja ker ima nek okus...ker men je drugače vse to kar mu pripravim brez okusa!...bljak...tud dons k sm mu nardila polento sem mu ful juhe notr dala da je sploh melo kakšen okus....in je jedu ful vse je pojedu...ker drugač same polente ni tud poskusu ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:03:50
|
|
|
|
ledenka
|
hello bejbe! a danes bo pa 8. del padel?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:05:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hello bejbe! a danes bo pa 8. del padel? uuu sej res bo treba počasi pripravit 8 del .....že grem zbirat ideje in slikice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:07:28
|
|
|
|
ledenka
|
ja Dudi, sam še 3 strani, veš da gre to tik tak jaz pa sem danes srečala ene frende, ki jih nisem videla že 2 oz. 3 leta smo šli kar na kosilo je blo treba proslavit
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:12:08
|
|
|
|
KatMat
|
pri tem tempu bo sele drug let
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:14:53
|
|
|
|
PapuaNG
|
večer (že ), sva šle z mami dans že zjutraj v btc, da bi našla kakšne hlače,pa seveda nič nisem našla Jst ne vem, a mam tok čudno postavo al sam u napačnih štacunah gledam. Moram pol po novem letu še kaj v mestu pogledat, če je kaj...al pa ko bo nova roba. Sem si pa kupila eno majčko pa jopco pa eno pleteno oblekco. Kdaj jo bom oblekla, je pa tut vprašanje Aja, pa za mulčka sva seveda en kup stvari nabavili. To je pa tko, če greš šopingirat z babico Jutri moram še v lekarno,pa ne vem, kdaj mi bo uspelo, ker gremo malo čez poldne že u toplice za cel teden Sploh ne vem, kaj vse naj s sabo vzamem...še nismo šli v hotel z malim... Aja, imamo pa tudi en problem, odkar se plazi-zdej spet precej poliva Moram skos za njih hodit pa brisat bruhanje. Sem mislila, da se bo to kaj zmanjšalo, ko začnemo z GH, pa je samo še hujše.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:19:25
|
|
|
|
Dudica1
|
PAPUA naj te potolažim...jaz tud nič ne dobim zase hlač...sploh ne vem kam naj še grem pogledat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:20:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pri tem tempu bo sele drug let piši...piši...ti moraš nadoknadit ker si se kar nekam zgubila v mes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:25:29
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene,... sem bila z mulčkoma v Atlantisu,... + pa še spremstvo sem imela (klepet zame in družba za O.ja) BTC poln,... uf, preveč! ne vem, kako kakšnega sploh veseli nakupovati v takšni gužvi,... Atlantis tudi poln, a na srečo ne prepoln,... tavelik zdaj spi,... je bil tako utrujen, da tudi do strica Mc'a nismo šli,... tamali zopet poln energije! jaz pa sem dobila ene mehke udobne "supergice" od g. Mraza,... da mi ne bo pihalo pod podplati pa ve? ste v redu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:26:50
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuuuuuu, še tri strani do 8. dela?????!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:29:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ olivca tale kozmetika http://issuu.com/frontlab/docs/ren_katalog kake pa so cene, si kaj gledala?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:33:23
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja ste uživali Ne vem mene pa nič ne vleče zdaj na bazene ko je tok enih virusov...kaj pa vem no...a preveč kompliciram al kaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:35:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja ste uživali Ne vem mene pa nič ne vleče zdaj na bazene ko je tok enih virusov...kaj pa vem no...a preveč kompliciram al kaj Mene tudi ne s tega vidika. Bi blo fajn imet banjo doma v takih dneh Dudi, kaj si pol spekla?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:37:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja ste uživali Ne vem mene pa nič ne vleče zdaj na bazene ko je tok enih virusov...kaj pa vem no...a preveč kompliciram al kaj Mene tudi ne s tega vidika. Bi blo fajn imet banjo doma v takih dneh Dudi, kaj si pol spekla? Kolegica mava ista mišljenja Kolegica to sm jaz spraševala za novoletno sladico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:43:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aaaaahaaaahahahaha! Pa sem mislila da je vsak dan nekej posebnega. Ne sam za nov let A vidva nimata banje doma?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:45:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aaaaahaaaahahahaha! Pa sem mislila da je vsak dan nekej posebnega. Ne sam za nov let A vidva nimata banje doma? ...sej skoz kaj pečem ampak za novo leto bi pa rada kaj neobičajnega. Imamo kad kotno 140...masaaaaažno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
meni je pa v bazenih zdaj čist okej,... sem pa pred Ojem in do tistega trenutka, ko je začel "jesti" s tal, bila zelo skeptična,... če bi se stalno držala v sterilnem okolju tudi ne bi bilo okej,... sicer pa: kaj vse nam O. lahko prinese z vrtca! če bi imela pa možnost lastnega bazena, bi se ga pa seveda posluževala,... vsak dan. jutri pa moramo na d. Mraza,... bo v četrtek zadnjič, ne? moj mojček se je zbudil,... prijetno klepetajte do osmice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:46:30
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ olivca tale kozmetika http://issuu.com/frontlab/docs/ren_katalog kake pa so cene, si kaj gledala? Kupila sem si Gel za čiščenje obraza 27.90€, druge stvari nisem nič pregledala, ampak se mi zdi za gel čisto normalna cena.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:47:40
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aaaaahaaaahahahaha! Pa sem mislila da je vsak dan nekej posebnega. Ne sam za nov let A vidva nimata banje doma? ...sej skoz kaj pečem ampak za novo leto bi pa rada kaj neobičajnega. Imamo kad kotno 140...masaaaaažno Pol pa loh nardiš tko kot Rachel pri Prijateljih, k sta se ji v kuharski knjigi 2 strani skup zlepile, pa je nardila pecivo s pudingom, sladko smetano in gpovedino Bo sigurno neobičajno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:49:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ olivca tale kozmetika http://issuu.com/frontlab/docs/ren_katalog kake pa so cene, si kaj gledala? Kupila sem si Gel za čiščenje obraza 27.90€, druge stvari nisem nič pregledala, ampak se mi zdi za gel čisto normalna cena. se da preživet bazen doma - jaaaaaaa, bi jaz tudi!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:49:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aaaaahaaaahahahaha! Pa sem mislila da je vsak dan nekej posebnega. Ne sam za nov let A vidva nimata banje doma? ...sej skoz kaj pečem ampak za novo leto bi pa rada kaj neobičajnega. Imamo kad kotno 140...masaaaaažno In neobičajno je..... Torta?? Zamorčka v srajčki nared. MLJASKA!!!! Pa vsaj mal truda zahteva. Boš vidla da se ga sam za nov let dela. Banja, no vidiš, sej jo maš. Sem fouš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 17:50:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aaaaahaaaahahahaha! Pa sem mislila da je vsak dan nekej posebnega. Ne sam za nov let A vidva nimata banje doma? ...sej skoz kaj pečem ampak za novo leto bi pa rada kaj neobičajnega. Imamo kad kotno 140...masaaaaažno Pol pa loh nardiš tko kot Rachel pri Prijateljih, k sta se ji v kuharski knjigi 2 strani skup zlepile, pa je nardila pecivo s pudingom, sladko smetano in gpovedino Bo sigurno neobičajno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?