Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 14:51:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, danes ne grem nikamor. Dej nehi, kako vreme usrano Lake, si pa hitro opravla! A ni nobene gužve Am... A testenin z jajci sploh ne smejo? JEST JI dam barila ki naj bi vsebuvale 0 ali le malo jajcka...
< Sporočilo je popravil KatMat -- 29.12.2009 15:02:25 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:09:22
|
|
|
|
KatMat
|
tanja a kej tazga??
< Sporočilo je popravil KatMat -- 29.12.2009 15:12:07 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:13:31
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, danes ne grem nikamor. Dej nehi, kako vreme usrano Lake, si pa hitro opravla! A ni nobene gužve Am... A testenin z jajci sploh ne smejo? JEST JI dam barila ki naj bi vsebuvale 0 ali le malo jajcka... Lih sm brala en članek naj bi uvajeli po 7 m že rumenjak???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:14:05
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat END JES WI MISD JU! oooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:16:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, danes ne grem nikamor. Dej nehi, kako vreme usrano Lake, si pa hitro opravla! A ni nobene gužve Am... A testenin z jajci sploh ne smejo? JEST JI dam barila ki naj bi vsebuvale 0 ali le malo jajcka... Lih sm brala en članek naj bi uvajeli po 7 m že rumenjak??? jp...trdo kuhan...magar u juhco notr zamesas...kr ce ga sama samo rumenjak das v usta ves da mas sam zapacana usta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:32:54
|
|
|
|
Anonimen
|
uh, ste pa naklofale...ja zdej zdej bo pa res 200-tka. sol - je ne uporabljam. nikoli. nikdar. nikjer. ne za nas, ne za otroke. dodam pa janež, kumino, pa košček jabolka da naredi bolj sočen okus. kruh - jemo koruznega. če ga ni v trgovini ( ja se tudi zgodi ), ga naredim doma, pač iz koruzne moke. rad ima tudi riževe vaflje, T pa obožuje prelite z jogurtom, ali čokolado. drugega pa nič posebnega. piščančka smo tudi že zmiksali med zelenjavo. je bilo kar slastno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica - glede sladice. meni pa res najbolj sede domač jabolčno-skutni štrudelj. ne vem, ali smo bili že toliko v svetu, da so mi vse ostale sladico čisto out. kremšnite pa vedno delam namesto torte. njo namreč kar naročim pri peku. pa v družini nobeden ni ne vem kako tortojedec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:36:20
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, danes ne grem nikamor. Dej nehi, kako vreme usrano Lake, si pa hitro opravla! A ni nobene gužve Am... A testenin z jajci sploh ne smejo? JEST JI dam barila ki naj bi vsebuvale 0 ali le malo jajcka... Lih sm brala en članek naj bi uvajeli po 7 m že rumenjak??? Rumenjak ja, beljak šele po 1 letu. Čeprav lahko v manjših količinah po 9 mesecu jedi, ki imajo cela jajca not. Tubby je lahko vse razen beljaka, svinjine, konzervanskov... Mleko lahko recimo v pireju ali s špinačo, torej pri pripravi hrane. ne sme se še medu, mehkih sirov, veliko soli in sladkorja... Ivana napiši kaj kuhaš za tamalo, si enkrat se javla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:38:57
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, danes ne grem nikamor. Dej nehi, kako vreme usrano Lake, si pa hitro opravla! A ni nobene gužve Am... A testenin z jajci sploh ne smejo? JEST JI dam barila ki naj bi vsebuvale 0 ali le malo jajcka... Lih sm brala en članek naj bi uvajeli po 7 m že rumenjak??? Rumenjak ja, beljak šele po 1 letu. Čeprav lahko v manjših količinah po 9 mesecu jedi, ki imajo cela jajca not. Tubby je lahko vse razen beljaka, svinjine, konzervanskov... Mleko lahko recimo v pireju ali s špinačo, torej pri pripravi hrane. ne sme se še medu, mehkih sirov, veliko soli in sladkorja... Ivana napiši kaj kuhaš za tamalo, si enkrat se javla ja halo...kaj je pa v frutkih???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:45:15
|
|
|
|
Dudica1
|
evo sva nazaj še bo treba it ker neki stvari nisva dobile
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:50:10
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo sva nazaj še bo treba it ker neki stvari nisva dobile
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:51:35
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja halo...kaj je pa v frutkih??? tema za debato . Rajš ne bi o tem . Nisem bila nikoli zraven pri proizvodnji tako da iz prve roke ne vem. Pravijo, da je menda samo pasterilizirano oz. toplotno obdelano, nekateri pa pravijo da so notri dovoljeni konzervansi oz. neškodljivi karkoli to že pomeni. Recmo, da ne sme konzervansov, ki so še za nas škodljivi: rogljički, ki so sveži 2 tedna ala pet minut, vnaprej začinjene zadeve (meso v zmrzovalniku), tudi zelenjava... No to itak dojenčku noben ne da saj tudi ne sme. Enkrat sem dala L. že pripravljene čevape (ne doma spacane, ker te je že jedu in mu ni bilo nič) in mu je ful ustnica otekla. Prav tako je občutljiv na doddatke v teh otroških vitaminih, ječist rdeč ratal po celem telesu in vroč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:54:33
|
|
|
|
KatMat
|
nic ne gre v prodajo brez konzervansov....vpras kem. tehnika...drugac bi mogli na 2 dni menjat robo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:56:20
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ja jaz imam še tri varjante - druga sestra, tast in moja mami Petrazg - bolj natančno va mislima da Lake, ampak štart je mislim pri križankah, čez šuštarski most, po starem trgu do Prešerca in nazaj OMG, super! Tko bi pa tut jaz tri oroke imela. Prec. Hecam se... Šivilja, dej povej, a je težko živet z arhitektom? Je dosti odsoten od doma? Se dobro sliši, samo te variante so več ali manj bolj teoretične, tast še najbolj pomaga, sestri imata obe po dva otroka, ene je ločena, mama je pa še v službi in ima tri hčere in sedem vnukov. Se pa dobro sliši Ja, arhitekt za moža - zdaj ni take krize, ker je v javni službi na strani investicij in ima dokaj reden delavnik. Ko je bil v biroju še iz prejšnjega režima je bila pesmica - vsak dan doma ob 15.30. Potem so jih prevzeli in je bil kar naenkrat cele dneve v službi, jaz pa sama z dvema majhnima otrokoma. Zdaj ima poleg službe še pop.SP, če ima kakšen projekt je več za računalnikom, ali pa na terenu. Samo zdaj pri treh tega ni toliko. Je pa res zelo odvisno, kje si zaposlen oz. če si samostojen, kar mislim da je trenutno dajvečja kriza. Se pa spomnim od mojega očeta, ki je bil tudi arhitekt, da ga kadar so oddajali projekte ni bilo cele noči.
< Sporočilo je popravil šivilja -- 29.12.2009 15:57:45 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 15:58:38
|
|
|
|
Tanja_
|
katmat ja tako bluzo. Una predzadnja je čist taka, kot jo iščem, samo z dolgimi rokavi. Smo bili v mestu, nabavili še zadnja darila, pa eno novo čistilno peno zase sem kupila v Maxiju. Kao kozmetika, ki je čisto naravna-brez parabena in nevemčesaše....Mi je dala še kup testerjev, pa bomo vidli, če je za kej. Pol smo šli pa še v Asa na kosilo, je bla pa H. že zaspana in je bla kar precej glasna-so nas itak vsi postrani gledali in pol sm bla čist znervirana, smo se po hitrem postopku ven spokali. Pa vidla sem ene hude čevlje, samo v izložbi, me ma da bi jih šla jutri probat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 16:03:18
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz pa HB zdej čevlje mam...se mi je kar odvalil en breme
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 16:05:14
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jaz sem pa tečna.. na mojga.. Tanja katero kozmetiko to?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 16:11:15
|
|
|
|
Dudica1
|
olive kaj češ bit tečna...sploh pa na dedce
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 16:13:40
|
|
|
|
OliveOyl
|
Enkrat sem pa lahko,mal za spremembo..saj tečnoba že popušča.. mi predale v kuhinji menjuje,sem dala vratca dol pa predale gor,na eni omarci.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 16:17:03
|
|
|
|
majana79
|
olivca, predali so zakon. Jaz imam samo eno 40 omarico na vrata, pa še tam so izvlečne košare. samo moram nabavit še varovala, ker se sami zapirajo in če bo J. kaj stikal, mu bo rokico zdrobilo deca ti sam komandirej pa bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 16:24:14
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ja našo je tudi priprl en predal,majčken HB,mal je pocmerala pa je bilo. Komanda pa mora bit,drugače ni nič. Sam zdaj je pa grdo.. Ah,se bo treba privadit pa bo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 16:28:38
|
|
|
|
majana79
|
zakaj grdo? sej nimaš kakih lukenj vmes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 16:33:35
|
|
|
|
OliveOyl
|
Saj zdaj je o.k k so ročaji gor. Ne maram sprememb,saj pol se hitro privadim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 16:34:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
terenu IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ja jaz imam še tri varjante - druga sestra, tast in moja mami Petrazg - bolj natančno va mislima da Lake, ampak štart je mislim pri križankah, čez šuštarski most, po starem trgu do Prešerca in nazaj OMG, super! Tko bi pa tut jaz tri oroke imela. Prec. Hecam se... Šivilja, dej povej, a je težko živet z arhitektom? Je dosti odsoten od doma? Se dobro sliši, samo te variante so več ali manj bolj teoretične, tast še najbolj pomaga, sestri imata obe po dva otroka, ene je ločena, mama je pa še v službi in ima tri hčere in sedem vnukov. Se pa dobro sliši Ja, arhitekt za moža - zdaj ni take krize, ker je v javni službi na strani investicij in ima dokaj reden delavnik. Ko je bil v biroju še iz prejšnjega režima je bila pesmica - vsak dan doma ob 15.30. Potem so jih prevzeli in je bil kar naenkrat cele dneve v službi, jaz pa sama z dvema majhnima otrokoma. Zdaj ima poleg službe še pop.SP, če ima kakšen projekt je več za računalnikom, ali pa na terenu. Samo zdaj pri treh tega ni toliko. Je pa res zelo odvisno, kje si zaposlen oz. če si samostojen, kar mislim da je trenutno dajvečja kriza. Se pa spomnim od mojega očeta, ki je bil tudi arhitekt, da ga kadar so oddajali projekte ni bilo cele noči. Aha, tako je to. Sem mislila, da dela prav na svojem. Potem je pa še kar OK.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 29.12.2009 16:54:57
|
|
|
|
KatMat
|
meni so ql pa omare brez rocajev
|
|
|
spolLelly28 RRKo ste izvedele,da ste noseče katerega spola ste si želele, da bi bil otrok? punčka (
50%)
fantek (
19%)
nisem imela posebne želje (
31%)
Število vseh glasov: 26Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!