Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:13:13
|
|
|
|
Dudica1
|
majana jaz bi tud rada vedla katera krema bi bla proti smrčanju flaska ognjičeva krema je tud za obraz tko kot tiste otroške za mraz in veter,mažeš po obrazu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:13:49
|
|
|
|
Anonimen
|
dva dni laufam okrog ko nora in imam za tale teden čist dovolj. jutri se samo izležavam in prestavljam po kavču. no, to je moja ideja. O ima pa verjetno popolnoma drugačne plane.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:14:16
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, za modre dlesni pa tut še nisem slišala Pa hvala za nasvet- za ognjičevo kremo nisem vedla da je za mraz. Bomo sprobali. A to po obrazu mal namažem pa kjer je suha koža? naše mulce mažem z weledino, ima ognjič, med, kamilice in ne vem kaj še...je fajn lina, pa jih to samo preden greste ven, al tudi potem, če imata kje suho kožo? ker J. ima to po nogicah in rokicah pa ne vem če ni pretežka?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ognjičeva je naboljša za veter in mraz. tudi domače narejena.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:15:15
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz ju za mraz in veter mažem preden gremo ven
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:15:37
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, kaj zdej? Kdo te je dal na čevelj A zdej greš sama ven al kako? Kaj pa če gremo skupaj, babnce? A bi še katera šla? Majana? Tanja? Vas pridem iskat mogoče? Jaz ne morem, je danes moj šel v mesto... Škoda žal... se pa še namesto vas bašem s čipsom in cockto, eno izmed mojih najljubših razvad
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:16:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana jaz bi tud rada vedla katera krema bi bla proti smrčanju flaska ognjičeva krema je tud za obraz tko kot tiste otroške za mraz in veter,mažeš po obrazu. Prima, hvala Majana Smrčanje praviš... Sexi!!! Jaz mojega valim s hrbta na bok celo noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, za modre dlesni pa tut še nisem slišala Pa hvala za nasvet- za ognjičevo kremo nisem vedla da je za mraz. Bomo sprobali. A to po obrazu mal namažem pa kjer je suha koža? naše mulce mažem z weledino, ima ognjič, med, kamilice in ne vem kaj še...je fajn lina, pa jih to samo preden greste ven, al tudi potem, če imata kje suho kožo? ker J. ima to po nogicah in rokicah pa ne vem če ni pretežka? imaš več sort. take samo za ven, pa potem navadno kremo intd...za suho kožo uporabljam adermo. pa zdaj je tudi fajn koža, ko ga tam umijem z justovo Intimio...al nekaj podobnega...no je za intimno nego.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:16:38
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ognjičeva je naboljša za veter in mraz. tudi domače narejena. no, to ga pa namažem, samo zdaj ima pa po rokicah in nogicah pa ne vem od česa je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:17:26
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana jaz bi tud rada vedla katera krema bi bla proti smrčanju flaska ognjičeva krema je tud za obraz tko kot tiste otroške za mraz in veter,mažeš po obrazu. Prima, hvala Majana Smrčanje praviš... Sexi!!! Jaz mojega valim s hrbta na bok celo noč ma jaz ga brcam, pa nič ne pomaga že tako nič ne spim potem pa še on smrči
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:18:18
|
|
|
|
Dudica1
|
majana mmm dobra ideja imam čips in coca colo ...je kakšen dober film danes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:18:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, za modre dlesni pa tut še nisem slišala Pa hvala za nasvet- za ognjičevo kremo nisem vedla da je za mraz. Bomo sprobali. A to po obrazu mal namažem pa kjer je suha koža? naše mulce mažem z weledino, ima ognjič, med, kamilice in ne vem kaj še...je fajn lina, pa jih to samo preden greste ven, al tudi potem, če imata kje suho kožo? ker J. ima to po nogicah in rokicah pa ne vem če ni pretežka? imaš več sort. take samo za ven, pa potem navadno kremo intd...za suho kožo uporabljam adermo. pa zdaj je tudi fajn koža, ko ga tam umijem z justovo Intimio...al nekaj podobnega...no je za intimno nego. aha, intimno milo potem? to imam... katero pa imaš od aderme? ker jih imajo ful
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana jaz bi tud rada vedla katera krema bi bla proti smrčanju naš smrči, kadar kakšen pir preveč spije. pa bože nedaj, da je prej jedel pizo s česnovo omako.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:18:46
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja, kaj zdej, a ne gremo jutri?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:19:07
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana mmm dobra ideja imam čips in coca colo ...je kakšen dober film danes no, le privošči si nimam pojma, jaz čakam Housa, če ne zaspim prej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:19:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana jaz bi tud rada vedla katera krema bi bla proti smrčanju naš smrči, kadar kakšen pir preveč spije. pa bože nedaj, da je prej jedel pizo s česnovo omako. ja to vem ja sej pri nas je kukr kdaj,ampak takrat ko je ga bi najraj z valarjem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:20:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, za modre dlesni pa tut še nisem slišala Pa hvala za nasvet- za ognjičevo kremo nisem vedla da je za mraz. Bomo sprobali. A to po obrazu mal namažem pa kjer je suha koža? naše mulce mažem z weledino, ima ognjič, med, kamilice in ne vem kaj še...je fajn lina, pa jih to samo preden greste ven, al tudi potem, če imata kje suho kožo? ker J. ima to po nogicah in rokicah pa ne vem če ni pretežka? imaš več sort. take samo za ven, pa potem navadno kremo intd...za suho kožo uporabljam adermo. pa zdaj je tudi fajn koža, ko ga tam umijem z justovo Intimio...al nekaj podobnega...no je za intimno nego. O, a to ima tudi Just? Uf, saj jaz bi vso njihovo kolekcijo imela. Če ne bi bila tako draga. Tako pa sproti in počasi dopolnjujem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:21:33
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz mam tud deo intim full fajn zadeva....kadar mam ful belega toka si s tem umijem in mamažem z tea tree...pa ni več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:21:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ja, kaj zdej, a ne gremo jutri? Katmat nima družbe za danes, pa je vrašala če smo za drink. Sam mislim, da je že šla, ker nič ne napiše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:22:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz mam tud deo intim full fajn zadeva....kadar mam ful belega toka si s tem umijem in mamažem z tea tree...pa ni več. A to je tako milo? Moram prav pogledat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:23:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana jaz bi tud rada vedla katera krema bi bla proti smrčanju naš smrči, kadar kakšen pir preveč spije. pa bože nedaj, da je prej jedel pizo s česnovo omako. ja to vem ja sej pri nas je kukr kdaj,ampak takrat ko je ga bi najraj z valarjem nš pa ni važen a je trezen al pijan zmerom tojk smrči da ne slišim svojih misli, kaj šele kej druzga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Očitno nisem ena tistih srečnic, ki so po rojstvu otroka ful srečne in se spremenijo na boljše. tudi jaz ne ,... glede samega počutja sem kar "konstanta", no, občasno variram ,... s tem priokusom, da sem bolj utrujena,... Ktja, to pa nisem vedela?? ne izgleda tako, a? se trudim,... saj pravim: vsi smo krvavi pod kožo. priznam, da sem imela po rojstvu O. v sebi kar borbe,... tudi po U. zlom, ko sem prišla iz porodnišnice,... drugače pa sem v sebi srečna toliko kot pred rojstvi, na boljše se nisem nič spremenila... je pa res, da imam svoja mulčka zelo zelo rada in če bi zdaj izbirala, bi ju obdržala 100%... zaradi trenutkov, ki smo jih preživeli skupaj. učita me živeti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:23:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana jaz bi tud rada vedla katera krema bi bla proti smrčanju naš smrči, kadar kakšen pir preveč spije. pa bože nedaj, da je prej jedel pizo s česnovo omako. ja to vem ja sej pri nas je kukr kdaj,ampak takrat ko je ga bi najraj z valarjem nš pa ni važen a je trezen al pijan zmerom tojk smrči da ne slišim svojih misli, kaj šele kej druzga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:23:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz mam tud deo intim full fajn zadeva....kadar mam ful belega toka si s tem umijem in mamažem z tea tree...pa ni več. A to je tako milo? Moram prav pogledat. ja tako milo-gel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 19:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, za modre dlesni pa tut še nisem slišala Pa hvala za nasvet- za ognjičevo kremo nisem vedla da je za mraz. Bomo sprobali. A to po obrazu mal namažem pa kjer je suha koža? naše mulce mažem z weledino, ima ognjič, med, kamilice in ne vem kaj še...je fajn lina, pa jih to samo preden greste ven, al tudi potem, če imata kje suho kožo? ker J. ima to po nogicah in rokicah pa ne vem če ni pretežka? imaš več sort. take samo za ven, pa potem navadno kremo intd...za suho kožo uporabljam adermo. pa zdaj je tudi fajn koža, ko ga tam umijem z justovo Intimio...al nekaj podobnega...no je za intimno nego. aha, intimno milo potem? to imam... katero pa imaš od aderme? ker jih imajo ful prej sem imela v tubi, zdaj pa imam v flaši. na njej piše: ADERMA AVOINE RHEALA EXOMEGA, ATOPIC SKIN. tole sem imela prej: http://www.londondrugs.com/Cultures/en-US/Product+Detail/Beauty.htm?BreadCrumbs=Beauty;Beauty;Facial%20Moisturizers;Facial%20Moisturizers%20Subcategory;A-Derma%20Avoine%20Rhealba%20Exomega%20Emollient%20Cream%20-%20Atopic%20Skin%20-%20200ml&Catalog=Beauty&Category=Facial%20Moisturizers%20Subcategory&ProductID=3608957&ProductTab=3 zdaj pa imam v flaški, pa mi je bolj všeč
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?