Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 13:24:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Papua, ograjico okrog smrekice!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 13:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
jest mu dam GH po spanju. pred spanjem je norišnica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 13:33:08
|
|
|
|
zoja10
|
morningggg..... smo spale do 10:20 .... uf to je pasalo,.. s tem da sem ji dala aptamil ob 2, .. je jokala eno uro ker je bla lačna,.. če je lačna pa naj je.. čeprou mi vsi to odsvetujejo.. ... zdej že dva dni ne dojim več ... mleka skor ni več in bradavice so nazaj tini mini majhne .. no sej je Taja že velika punca.. Neki se trudim ustvarjat, sm dve verižici iz das mase naredila pobarvala v vijola, najbrž bodo za novoletna darila, in mam še ful idej,.. po porodu postajam ustvarjalna danes grem po nov materjal, kako lepo je če se ni treba učit (še..) Danes zvečer se dobim s kolegicami, se že dooolgo nismo vidle,... ubistvu je danes res dobr dan...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 13:39:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ooooo swinganje. kje in kdaj ? pr flaski danes uuuuu, pol je treba tasvileno pidžamo zlikat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 13:47:29
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Leela a boste kaj tatarca jedle za novo leto? lani se spomnem je tekla beseda samo o tatarcu. Letos si ga lahko privoščmo. Jaz si ga bom ziher. jz ga bom jedla če ga bo tast spet kupu, k ga dobi ful doberga, jz ga ne dobim mmmmmmmmmmmmmmm.....ce bi sla ponj v maribor bi ga defenitivno... hja, dojiljam se žal surovo meso odsvetuje pa drugo leto... če ne bom spet noseča sej se tud nosecnicam...pomoje iz istih razlogov...tko da....če pršut jem bom pa tud tatarca kaj zdaj to pomeni?? Da si noseča ! ledenka ja pol pa 4 leta nič tatarca papua jaz imam smrekco kar na mizici. Bi pa rabila ograjco okoli računalnika, sem gledala glih včeraj in so drage. Bo treba dati na višino.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 13:48:35
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ooooo swinganje. kje in kdaj ? pr flaski danes uuuuu, pol je treba tasvileno pidžamo zlikat ne svileno, nič bolj vrednega. za vsak slučaj, da kdo ne vzame
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 13:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ma kaj komplicirate. čim manj, da ne bo toliko dela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 13:50:37
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 morningggg..... .. je jokala eno uro ker je bla lačna,.. če je lačna pa naj je.. čeprou mi vsi to odsvetujejo.. ... zdej že dva dni ne dojim več ... mleka skor ni več in bradavice so nazaj tini mini majhne .. no sej je Taja že velika punca.. Neki se trudim ustvarjat, sm dve verižici iz das mase naredila pobarvala v vijola, najbrž bodo za novoletna darila, in mam še ful idej,.. po porodu postajam ustvarjalna danes grem po nov materjal, kako lepo je če se ni treba učit (še..) Danes zvečer se dobim s kolegicami, se že dooolgo nismo vidle,... ubistvu je danes res dobr dan... Poslušaj sebe in Tajo. Odsvetujejo po 1 letu do takrat pa so lahko lačni ponoči. Pol je pa res že razvada. Lepo se imej zvečer Sem nastavla kovter F. na tla in je povsod drugje sanmo tam ne.
< Sporočilo je popravil Leela -- 21.12.2009 13:51:54 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 13:55:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ooooo swinganje. kje in kdaj ? pr flaski danes uuuuu, pol je treba tasvileno pidžamo zlikat ne svileno, nič bolj vrednega. za vsak slučaj, da kdo ne vzame ja pol k bo flaskin dec dam uletu bo vsaka prjela prvo kar ji pride pod roke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 13:59:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dokler boste njega pustile pri miru bo vse OK Čeprav njemu bi pomoje kar pasal imet par fletnih suhic na sebi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:00:30
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dokler boste njega pustile pri miru bo vse OK Čeprav njemu bi pomoje kar pasal imet par fletnih suhic na sebi oookaj se bo zaj***
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:05:10
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 morningggg..... smo spale do 10:20 .... uf to je pasalo,.. s tem da sem ji dala aptamil ob 2, .. je jokala eno uro ker je bla lačna,.. če je lačna pa naj je.. čeprou mi vsi to odsvetujejo.. Zakaj pa naj ne bi jedla ponoči? Sej naš tut je, najmanj 2x ponoči...sicer je dojen, pa vseeno. Eni otročki rabijo več, drugi manj. Ograjica okoli smrekce? Hm hm...kako bi to naštimali? A se kje kaj takega prodaja?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 morningggg..... .. je jokala eno uro ker je bla lačna,.. če je lačna pa naj je.. čeprou mi vsi to odsvetujejo.. ... zdej že dva dni ne dojim več ... mleka skor ni več in bradavice so nazaj tini mini majhne .. no sej je Taja že velika punca.. Neki se trudim ustvarjat, sm dve verižici iz das mase naredila pobarvala v vijola, najbrž bodo za novoletna darila, in mam še ful idej,.. po porodu postajam ustvarjalna danes grem po nov materjal, kako lepo je če se ni treba učit (še..) Danes zvečer se dobim s kolegicami, se že dooolgo nismo vidle,... ubistvu je danes res dobr dan... Poslušaj sebe in Tajo. Odsvetujejo po 1 letu do takrat pa so lahko lačni ponoči. Pol je pa res že razvada. Lepo se imej zvečer Sem nastavla kovter F. na tla in je povsod drugje sanmo tam ne. moja je pa pridna kamor jo postavim tam ostane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 morningggg..... smo spale do 10:20 .... uf to je pasalo,.. s tem da sem ji dala aptamil ob 2, .. je jokala eno uro ker je bla lačna,.. če je lačna pa naj je.. čeprou mi vsi to odsvetujejo.. Zakaj pa naj ne bi jedla ponoči? Sej naš tut je, najmanj 2x ponoči...sicer je dojen, pa vseeno. Eni otročki rabijo več, drugi manj. Ograjica okoli smrekce? Hm hm...kako bi to naštimali? A se kje kaj takega prodaja? men jo je možek kar zbil, ker jo imamo postavljeno za kavčem k je en kot
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:08:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dokler boste njega pustile pri miru bo vse OK Čeprav njemu bi pomoje kar pasal imet par fletnih suhic na sebi oookaj se bo zaj*** joj sej z Dudi nisva tolk požrle
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:17:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dokler boste njega pustile pri miru bo vse OK Čeprav njemu bi pomoje kar pasal imet par fletnih suhic na sebi oookaj se bo zaj*** joj sej z Dudi nisva tolk požrle sej sm jest za 3
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:17:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
Itak no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:18:49
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
grem jest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:21:59
|
|
|
|
KatMat
|
jest pa pocas meso pripravit...bom dons polšestke delala pa grahovo omakico..pol pa na streljanje do jutranjsih ur
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:23:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
In kdo so polšestki Aja... Napača
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:27:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A In kdo so polšestki Aja... Napača ja polšestki....ob pol petih ne bodo na mizi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sm pa tko dobro joto naredila, njami
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:36:40
|
|
|
|
mama11
|
Maja, pri nas imamo tudi zobato dojenko. Poskuša grizti (kot je delala tudi starejša), ampak ji kar strogo rečem ne in jo krcnem s prstom po ustih, potem pa neha. Katmat, tole zveni pa kot poporodna depresija, ki je kar pogosta pri ženskah, ki so imele težke porode. Čim večkrat poskusi sestrico ven peljat (po možnosti tudi brez ), da se malo pocrklja - frizer, pedikura ipd. Pa kakšna delavnica/svetovanje tudi ne bi bila odveč (tovrstne zadeve imajo na www.mamazofa.org). IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Flaska, ta je pa čist tvoja, se ne da zgrešit Samo podpišem Tatarc - zagotovo bo... pa se tudi med nosečnostjo nisem branila. Moja teta naredi takega, da se mu ne da upreti. Naša je danes za dopoldansko malico dobila banano, pa se potem spet ni hotela več dojiti. Za kosilo pa kremno juho iz bučk, pa se je dojila mogoče 30 sek. Ko bi vsaj ponoči ne bila tak lakotnik... Pa zadnjič sem pozabila napisat, da imamo zdaj že 4 zobke - zg.desna enka je pokukala na plano 15.12., leva pa 18.12.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 14:40:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A In kdo so polšestki Aja... Napača ja polšestki....ob pol petih ne bodo na mizi
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?