Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 11:46:31
|
|
|
|
Dudica1
|
zdej pa dobim obisk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 11:48:58
|
|
|
|
KatMat
|
joj kok je smesna nasa ...stoji v stajici in nabira kroge....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 11:49:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Sej naša tudi še nima zob In? no fajn....pol se boste komot se naprej igrale skup pa ne bo nobena ogrižena vajine dve imata več ušes kot zob
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 11:51:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Sej naša tudi še nima zob In? no fajn....pol se boste komot se naprej igrale skup pa ne bo nobena ogrižena vajine dve imata več ušes kot zob flaska...pridem spet kej naobisk....sam ne vem al bi danes al kdaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 11:54:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela a boste kaj tatarca jedle za novo leto? lani se spomnem je tekla beseda samo o tatarcu. Letos si ga lahko privoščmo. Jaz si ga bom ziher. jz ga bom jedla če ga bo tast spet kupu, k ga dobi ful doberga, jz ga ne dobim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 11:54:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo rešitev: Pridi danes, pa lahko potem kar prespiš- boš tu še jutri... In si lahko tukej dokler češ. Ali vsaj dokler mi kofeta ne zmanjka, no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 11:54:58
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Leela a boste kaj tatarca jedle za novo leto? lani se spomnem je tekla beseda samo o tatarcu. Letos si ga lahko privoščmo. Jaz si ga bom ziher. jz ga bom jedla če ga bo tast spet kupu, k ga dobi ful doberga, jz ga ne dobim mmmmmmmmmmmmmmm.....ce bi sla ponj v maribor bi ga defenitivno...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 11:56:08
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo rešitev: Pridi danes, pa lahko potem kar prespiš- boš tu še jutri... In si lahko tukej dokler češ. Ali vsaj dokler mi kofeta ne zmanjka, no svig party a???? pol morm pizamo prnest pa kofe zalogo nared....we'll go aaaalllllll thru the night
< Sporočilo je popravil KatMat -- 21.12.2009 11:57:51 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 11:57:05
|
|
|
|
KatMat
|
aja...tisti bacilcki pa niso bli od tebe ves...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 11:59:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
Itak, le prinesi svojo pižamo! Res? Kje sta pa staknile bacile? Upam da je Tija zdaj boljš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 11:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Leela a boste kaj tatarca jedle za novo leto? lani se spomnem je tekla beseda samo o tatarcu. Letos si ga lahko privoščmo. Jaz si ga bom ziher. jz ga bom jedla če ga bo tast spet kupu, k ga dobi ful doberga, jz ga ne dobim mmmmmmmmmmmmmmm.....ce bi sla ponj v maribor bi ga defenitivno...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 12:00:01
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Itak, le prinesi svojo pižamo! Res? Kje sta pa staknile bacile? Upam da je Tija zdaj boljš. ja ja mickn se iz noska potece...drugac pa ni hudega....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 12:13:43
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ petrazg a ste bili v petek z Lukatom na UZ in RTG? Ne, ker mora biti čisto zdrav za rentgen.... Smo prestavili na 5.1.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 12:16:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Itak, le prinesi svojo pižamo! Res? Kje sta pa staknile bacile? Upam da je Tija zdaj boljš. ja ja mickn se iz noska potece...drugac pa ni hudega.... Super
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 12:31:16
|
|
|
|
maja1488
|
O babe...a je blo kej herpesa v atlantisu? Me smo končno mojga prčakale, danes gremo kupit maši snežke, pol pa šibnem še po par daril, ker pri nas nosi iz 24 na 25ega. Pa zase morm kej kupit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 12:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat svig party a???? pol morm pizamo prnest Leela, spet bo ruski sving!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 12:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooo swinganje. kje in kdaj ? bila pri mehaniku, pač ne znam sama tiste damn žarnice notri vtaknit. kupila nekaj daril. včeraj sem izgubila moževo smučarsko rokavico in sem dobila idejo za darilo. rokavice. sinu sem kupila plavalna očala. sebi in O pa mlek. ja ni druge. zdaj se mi pa prav nič ne ljubi. kle pa bangladeš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 12:42:26
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ooooo swinganje. kje in kdaj ? pr flaski danes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 12:52:39
|
|
|
|
AKP
|
Flaska kaki cukerček je. Leela tatarec njami, sem že naredila otvoritev. Lani sem ga samo gledala, letos pa bom uživala. Popoldan grem nakupit še zadnja darila. Se dobimo vsako leto 25.12. skupaj z familijo po mamini strani in potem kupim za vsakega neko malenkost. Pa komaj čakam, da zopet z mamo klepetam, čeprav je bila včeraj pri meni. Pa še tamalo ima preko in se jaz malce spočijem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 12:55:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ooooo swinganje. kje in kdaj ? pr flaski danes uuuuu, pol je treba tasvileno pidžamo zlikat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 12:56:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Leela a boste kaj tatarca jedle za novo leto? lani se spomnem je tekla beseda samo o tatarcu. Letos si ga lahko privoščmo. Jaz si ga bom ziher. jz ga bom jedla če ga bo tast spet kupu, k ga dobi ful doberga, jz ga ne dobim mmmmmmmmmmmmmmm.....ce bi sla ponj v maribor bi ga defenitivno... hja, dojiljam se žal surovo meso odsvetuje pa drugo leto... če ne bom spet noseča
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 12:57:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ooooo swinganje. kje in kdaj ? pr flaski danes uuuuu, pol je treba tasvileno pidžamo zlikat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 12:58:31
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Leela a boste kaj tatarca jedle za novo leto? lani se spomnem je tekla beseda samo o tatarcu. Letos si ga lahko privoščmo. Jaz si ga bom ziher. jz ga bom jedla če ga bo tast spet kupu, k ga dobi ful doberga, jz ga ne dobim mmmmmmmmmmmmmmm.....ce bi sla ponj v maribor bi ga defenitivno... hja, dojiljam se žal surovo meso odsvetuje pa drugo leto... če ne bom spet noseča sej se tud nosecnicam...pomoje iz istih razlogov...tko da....če pršut jem bom pa tud tatarca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 13:12:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ooooo swinganje. kje in kdaj ? pr flaski danes uuuuu, pol je treba tasvileno pidžamo zlikat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 13:23:14
|
|
|
|
PapuaNG
|
No, pa sem dala naše vreščalo spat. Mu najprej skuham zelenjavo, je bilo prav okusno pa ni hotel. Ok, mogoče je premalo zmiksano ali kaj,..dam drugo rundo kuhat, tokrat mal več korenčka pa brez brokolija, fino zmiksam, je bil pa že tako zmatran, da se je cel čas drl. No, se vsaj z odpiranjem ust ni bilo treba preveč matrat Sem ga pol še mal podojila in je zakinkal čist, da sem ga sam še u posteljico prestavila. Je pa prej lučke s smrekice dol povlekel in jih začel cuzat Še dobro, da sem videla, da ga ni kaj streslo Ne vem, kako mu razložit, da okraski pa lučke niso za v usta
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?