|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
20.12.2009 20:09:03   
Dudica1
RD uspel...torte je še  lahko pridete,zdej se jaz bašem z njo.

Zdej pa morva baje zapit enga fantka Nejca user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
20.12.2009 20:39:51   
lake
Dan je minil kot bi mignu, spat mi sicer ni uspel, ampak sva pa z mojim pogledala na playstationu en ful fajn film, Hangover, ko grejo fantje na fantovščino v LasVegas, kjer se nevede zadrogirajo, in se zjutraj zbudijo brez spomina na minulo noč, s tapravim tigrom v kopalnici in dojenčkom. Sva se ful nasmejala zraven.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
20.12.2009 22:46:18   
PapuaNG
dober večer,

ste že vse v mižulah,...sej bi jst tut morala, se moram ob 6ih zbudit za FTH user posted image Predstava je bila v redu, sva šla pol še na koktejl u penjasa,na hitro...morava še kdaj ponovit tole. Mali je bil priden, se je samo enkrat zbudil, pa ga je mami mal poujčkala in je zaspal nazaj. Pa prejle se je zbudil in sem ga za minutko popestvala in je zaspal...me zanima, do kdaj. Se mi zdi nelogično, da bi bil po vsej hrani že čez tri ure spet lačen..se verjetno želi samo malo pocrkljat. Zdej bom pa res začela delat po navodilih iz tiste knjige brez joka v sanje, ker tole nikamor ne pelje. Namesto, da bi vse več spal, se on vse bolj zbuja user posted image Pa mlečne kašice zvečer poje več ko dva deci, tko da zihr ni še lačen. Se je pa fino poredil v zadnjih dveh tednih se mi zdi. Je kar lička pa nogice dobiluser posted image

K.tja svakinja je pa, vsaj navidez, v redu...smo imeli samo eno skupno kosilo in je bila kar vesela...še z malim se je malo šalila, mu štunfek obula, ko si ga je slekel...ne vem, meni se zdi to malo čudno. Ampak vsak žaluje na svoj način. Sicer je precej taka, da ne paničari pa to, ampak ne vem...bomo videli.

Zdej grem pa res tut jst u mižule...aja, zunaj je bilo zdej -12 stopinj. Za crknit mraz!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
20.12.2009 23:04:23   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dan je minil kot bi mignu, spat mi sicer ni uspel, ampak sva pa z mojim pogledala na playstationu en ful fajn film, Hangover, ko grejo fantje na fantovščino v LasVegas, kjer se nevede zadrogirajo, in se zjutraj zbudijo brez spomina na minulo noč, s tapravim tigrom v kopalnici in dojenčkom. Sva se ful nasmejala zraven.

tega sem šla gledat v kino. Res za sprostit se. Pa muzika je dobra.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
20.12.2009 23:11:13   
Leela
Pa Moja grška avantura je tudi luštn.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
21.12.2009 7:50:45   
AKP
Dobro jutro!
Sva bile v petek pri babici in je tako pasalo. Čez vikend pa je taki promet na računalniku, da sploh ne pridem zraven.
Je dobila še drugi zobek, spodnjo levo enko. Nismo spali zaradi zobov iz petka na soboto skoraj nič. V soboto zvečer sem ji pa dala raje svečko in smo vsaj spali. Zna pa na čase ponoči tako komplicirat, da sem se danes odločila, da jo bom dala poskusno spat v njeno sobo. Mogoče bomo pa vsi trije bolje spali.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
21.12.2009 8:09:10   
Dudica1
jutro

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
21.12.2009 8:18:34   
Dudica1
akp user posted image user posted image user posted image za zobek

Spali smp super,T je že v vrtcu...se še nisem odločila ampak mislim da gre jutri zadnjič...pa upam da se mi živci ne uničijo čist user posted image

Ufff ne vem na kateri strani je zadnji seznam...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
21.12.2009 8:24:48   
majana79
Jutro!

user posted image user posted image

Tolk od mene user posted image

Kdaj misli ta trapast mraz popustit? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
21.12.2009 8:31:18   
Tanja_
Jutro!

Spali smo okej. Razen okrog dveh je spet malo kolovratila in neki tečnarila, ampak je potem hitro zaspala nazaj do 5.45, ko sva prvič jedli in potem še do 8ihuser posted image user posted image user posted image

Sicer imam pa danes namen speč ene piškote, samo ne vem, kako bom to izvedla, ker imam ful predavanj popoldne.

majana jutri ne bo več tako mrzlo, ampak bo pa dežuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
21.12.2009 8:39:23   
majana79
Mi je vseeno dež ljubši, kot tale mraz... user posted image  

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
21.12.2009 8:51:36   
PapuaNG
jutro,

mi smo že s terapije, naš malček fino napreduje, je rekla terapevtka, da nima nobenih večjih nepravilnosti user posted image Nam je pokazala, kako ga posedamo, da se še sam nauči. Bom pa morala res tisto knjigo od semoličeve naročit, si je kar težko zapomnit vse prijeme user posted image Sploh ob sedmih zjutrajuser posted image

Naslednji pregled FTH pa 11.1.2010

Mi je pa mami spucala kopalnico pa po tleh pobrisala včeraj, ko sva bila midva na predstavi, tako da mi danes vsaj tega ni treba user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
21.12.2009 8:55:44   
KatMat
more bit tud mraz....da bo spomladi lepse cvetelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
21.12.2009 9:00:40   
lake
Dobro jutro!

Vidm da mamo zimsko barvo RR-a.

Pa zajtrka še nobena ni dala user posted image

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
21.12.2009 9:05:56   
Dudica1
jaz nimam drugačne barve kot prej user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
21.12.2009 9:16:06   
petrazg
Dobro jutro...

No, bolančki se javljajo...user posted image Ne vem, kaj se pri nas dogaja tole zimo, ker drvimo od enih bacilov k drugim, da ne bi slučajno katere spustili. V glavnem, v sredo sem šla še na telovadbo, potem me je pa ćez noč tako zvilo, da nisem mogla nič... Tako so me pljuča bolela, glavo sem mislila da mi bo zdaj zdaj razneslo, prelivalo me je - enkrat vročina, drugič mraz... za popuser posted image . Tako zelo sem bila za nič, da je moj ostal doma, da je za Lukca skrbel. Je bil res priden... Danes je že skoraj ok, samo grlo me še na trenutko peče kot  user posted image ... Lukec še malo pokašljuje , ampak je ok... Zdaj je Anže tam nekje na meji, ko se ne more odločit, ali bi bil bolan ali zdrav...  Počasi se bomo postavili na noge...

Ampak, Lukec spet spi... in to od 7, 8  zvečer do 5 zjutraj.... brez bujenja user posted image user posted image user posted image

Za nazaj nisem nič braqla, ste preveč napisale... Je kaj posebnega se zgodilo???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
21.12.2009 9:18:13   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro...

No, bolančki se javljajo...user posted image Ne vem, kaj se pri nas dogaja tole zimo, ker drvimo od enih bacilov k drugim, da ne bi slučajno katere spustili. V glavnem, v sredo sem šla še na telovadbo, potem me je pa ćez noč tako zvilo, da nisem mogla nič... Tako so me pljuča bolela, glavo sem mislila da mi bo zdaj zdaj razneslo, prelivalo me je - enkrat vročina, drugič mraz... za popuser posted image . Tako zelo sem bila za nič, da je moj ostal doma, da je za Lukca skrbel. Je bil res priden... Danes je že skoraj ok, samo grlo me še na trenutko peče kot  user posted image ... Lukec še malo pokašljuje , ampak je ok... Zdaj je Anže tam nekje na meji, ko se ne more odločit, ali bi bil bolan ali zdrav...  Počasi se bomo postavili na noge...

Ampak, Lukec spet spi... in to od 7, 8  zvečer do 5 zjutraj.... brez bujenja user posted image user posted image user posted image

Za nazaj nisem nič braqla, ste preveč napisale... Je kaj posebnega se zgodilo???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in user posted image user posted image zate in za Lukca, da se čimprej dokončno pozdravita in za Anžeta, da ne bo zbolel!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
21.12.2009 9:24:15   
Dudica1
tubby,maja kreme so pršle

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
21.12.2009 9:25:25   
šivilja
No, torte sem spackala, sicer s težavo, ker je bila H. nenormalno tečna. Sem popoldan ugotovila, da je bila pošastno zaspana, samo v postelji je spala pa max.45min, pol je pa v naročju zadrnjohala za dve uri.

Zdaj pripravljam darila (še za nečakinjo, ma 23. 5 let), kuhinja je pa kaos - bo že počakal.

Nč, jo letim spat dat.

Še to - noč je bila krasna - sva bili v postelji do osmih in se vmes samo trikrat zbudili ob 22-ih.  Mami je spet med živimi

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
21.12.2009 9:30:48   
Anonimen
Mami je spet med živimi

user posted image user posted image ,...user posted image

dobro jutro!
sem bila že na Vrhniki,...

U. se počasi zbuja, mi ga je tašča popazila (in vmes še cunje zložilauser posted image user posted image ),... tako, da Papua, sem že mislila pohvalit samo tvojo pridno mamo, zdaj bom pa še svojo taščo!

a smo marelični?user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3170
21.12.2009 9:31:18   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ne vem al sm mela privide, ampak prej je bla modra, zdej je pa spet tko kot prej. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
21.12.2009 9:34:24   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ne vem al sm mela privide, ampak prej je bla modra, zdej je pa spet tko kot prej. user posted image

user posted image ...jaz bi tud modro !!!

ktja pa bi se še 15 minutk naprej zapelala pa prišla na kavicouser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
21.12.2009 9:36:45   
Anonimen
drugič, Dudica, ko bo topleje,...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3173
21.12.2009 9:46:00   
Anonimen
No, bolančki se javljajo...

petrazg, upam, da se zdaj zapišete zdravju!

drugače pa: eelyy je nosečka, najlepša novička teh dni,...

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
21.12.2009 9:51:08   
AKP
Hvala dudica. Dan se je lepo začel. Nike se je igrala, jaz pa sem čvekala po telefonu, potem pa še je prišla soseda na kavo in sem nadaljevala z razgibavanjem jezika. Zdaj pa spi jaz pa na računalniku. Malo bom pa vseeno mogla pospravit. Kuhat pa na srečo ne rabim, ker mi je od včeraj ostalo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?