Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 13:18:53
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati pa ne da si šla brez mene smučat no no....cakam da prides iz rout v dolino pa da greve naprej ...ajde za pol ure sm tam hehe....zdele ti pomoje juzno kuhas....bos figico v pol urce pr men ...maš prav! Se bova zmenle pa greva enkrat zmenjeno!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 13:25:52
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pol kavča je s kemikom počečkala Ojojoj... če ne gre dol, je najbolje, da ji kar vrneš kuli in ji pustiš, da obdela še preostanek kavča... IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ko dajem kak napotek mi kima..ja ja..pol nardi po neumnost in govori ne bom več, bla bla bla in čez 5 minut nardi isto. Pišuka, potem imam pa jaz napredno 2-letnico, ker dela čisto tako . Raje bodi srečna, da si imela toliko let mir Nič, moram šibat, imajo v sosednji vasi danes božička, pa je pred odhodom potrebno še deco nahranit...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 13:33:26
|
|
|
|
KatMat
|
lepo se mejte mama11
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 15:01:45
|
|
|
|
ledenka
|
sva doma s sprehoda, zunaj je čudovito sam voičkarja sva bila pa edina petra a hitro se podravite! katmat, joj, tvoja sestrica je pa v globokem sr rabi pomoč... najhuje je, če je sama noče.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 15:12:55
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Mislm... Mi bi moral bit že pri mojih na kosilu. Pa nismo šli, ker avto ne vžge!!! Ker si moj pač ne da dopovedat, da je treba akumulator zamenjat. Neee, sej je še ok, ja ja. Kot da ni blo dost, da smo že enkrat zarad tega klical AMZS... Grrrrrr a so ti moski vsi enaki! tudi moj je taksen! takrat ko sm bla v bolnisnici (takrat ko sem bila skupaj s KatMat, in sem imela pritisk tam okrog 170....) je en dan ostal brez akumulatorja, in kaj je naredil? je mene klical!!!!! kaj bom zdaj, kje bom sel? in me potem klical vsako 5 min za povedat kaj se dogaja in kako gre...... in potem vsakic rece da ne rabimo nov akumulator, da je ta se fajn.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 15:20:15
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Babe... Kati, kako je s tvojo sestrico?! slabo...zdej je zacela ze s takimi kot so...mogoce bi blo pa lukcu boljse brez mene Ja pa ste jo spravl k zdravniku? nop...je pa klicala terapevtkijo... (in njen odziv: ni mi ona vsec) Joj joj... to ni dobro Kati... dejte ji probat pomagat, pripeljat koga na dom, če se da, ker nekaj se v njeni glavi plete in ji je nujno treba pomagat. ja majana ma prav! ma je cel dan sama?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 15:22:53
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Mislm... Mi bi moral bit že pri mojih na kosilu. Pa nismo šli, ker avto ne vžge!!! Ker si moj pač ne da dopovedat, da je treba akumulator zamenjat. Neee, sej je še ok, ja ja. Kot da ni blo dost, da smo že enkrat zarad tega klical AMZS... Grrrrrr a so ti moski vsi enaki! tudi moj je taksen! takrat ko sm bla v bolnisnici (takrat ko sem bila skupaj s KatMat, in sem imela pritisk tam okrog 170....) je en dan ostal brez akumulatorja, in kaj je naredil? je mene klical!!!!! kaj bom zdaj, kje bom sel? in me potem klical vsako 5 min za povedat kaj se dogaja in kako gre...... in potem vsakic rece da ne rabimo nov akumulator, da je ta se fajn..... to se pa spomnim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 15:24:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Babe... Kati, kako je s tvojo sestrico?! slabo...zdej je zacela ze s takimi kot so...mogoce bi blo pa lukcu boljse brez mene Ja pa ste jo spravl k zdravniku? nop...je pa klicala terapevtkijo... (in njen odziv: ni mi ona vsec) Joj joj... to ni dobro Kati... dejte ji probat pomagat, pripeljat koga na dom, če se da, ker nekaj se v njeni glavi plete in ji je nujno treba pomagat. ja majana ma prav! ma je cel dan sama? ja tolk k vse ostale...desci delajo....grem pa jaz k njej in moja mami...tko da...je ona se vec v druzbi kot vse me
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 15:45:09
|
|
|
|
Tanja_
|
Helou! Mi smo ravnokar prišli iz šopinga. Je imel moj dober dan, pa je blo treba izkoristit gužvo. Sem mu nabavila za božička-si je izbral pulover, jopo in šal....Pa men je kupu en pulover, majo v Emporiumu že znižanje-se ful splača. Pa tamali sem v Zari nabavla ene žametke, pa majčko, pa oblekkico. Pol smo šli še na kosili-zdej pa H. đe spi, midva sva pa v odpravljanju v spanje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 16:40:27
|
|
|
|
Leela
|
Tanja_ jaz sem prebrala sicilija. Sicilija, savudruja to ti je itak eno taisto No, tavelik ko je včer ob 17h zaspal in se ga ni dalo niti pod razno zbudit je bil ob polnoči wide awake. Sva šla risanke gledat, jaz sem na kavču kao spala on se je pa režal risankam. No ob pol štirih je zaspal. Danes smo šli na kosilo k njegovim, potem so se šli vsi sankat midva s Filipom sva bila pa doma. je bil pa res lep dan, malček mrzlo sicer. Potem smo šli na Lom na čaj, otroka zaspala v avtu in sva ju v postle prestavla, se nista nič zbudila kljub slačenju, zdaj še tastar spi. Jaz imam pa mir aaaaaa.
< Sporočilo je popravil Leela -- 20.12.2009 16:41:51 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 16:51:26
|
|
|
|
eelyy
|
Pri men vsi spijo..sem šla jst tud pa me je Tian zbudil in potem nazaj zaspal..mi smo bili danes pri tašči na kosilu je fajn ko mi ni bilo treba vsaj danes kuhati . Jst sem hotla it včeraj v šoping sam smo se zadržali malo dalj na obisku in potem se nam ni dalo nikamor na mrazu,jst sem prejšno soboto v BC kupila Tianu kar nekaj stvari imajo -50% zimsko kolekcijo,ampak se res splača..... Kakšna zniženja pa imajo v Emporiumu pa Zari??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 17:20:36
|
|
|
|
PapuaNG
|
Evo, mi smo tudi s sprehoda. Seveda smo bili tudi mi edini tukaj daleč naokoli. Ampak sej je treba otroke pripravit tudi na mraz Sva ga itak čist zadekala, pa spal je skoraj celo pot, tako da zeblo ga ni. Pa dudo sva dala v usta, da je čez nos dihal. Zgleda ma to po meni, da ima sicer usta skos odprta. Zvečer pa v cankarja Bosta verjetno kar oba moja starša prišla merkat malega. Je pa zunaj mraz mraz mraz. So nama stegna kar zmrznila. Aja, pa še svečko sva šla prižgat v park zvončkov.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 18:46:02
|
|
|
|
Anonimen
|
'čeeeer! sem danes zopet dobila tožje po hiški,... mogoče pa bo drugo leto temu naklonjeno snežna pravljica povsod! O. na smučke pa na sanke pa z lopato in traktorjem pa samo po snegu,... U. danes bolj ko ne med štirimi stenami, ker ga je ponoči zopet nekaj kuhalo. čudno, podnevi je z njim vse okej... Papua, kako pa je zdaj s tvojo svakinjo? sicer pa: uživajta danes!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 18:46:49
|
|
|
|
Anonimen
|
eelyy, kako se počutiš? kakšne nosečniške slabosti?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 18:57:49
|
|
|
|
majana79
|
Čer! Midva sva sama, moj je na košarki, J. se neki kobaca po postelji... Si je prej ful mencal učke, zaspal pa ne bi. Sej dokler ne tuli, mi je vseeno. Smo pa prej le prišli do mojih, jutri pa ma da gre moj po akumulator... Res ga ne razumem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 19:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
dober večer, pa smo preživeli. Ja, tudi -18 je bilo. Dudica, baje je bilo zjutraj v Logatcu -27?! No na sončku je bilo luštno. Mulca sta na sankah uživala. No T bolj kot O. Ta je v vozičku cmizdil. Seveda dokler ga nisem ven vzela. Je bila pa cela fešta z radiom ena, boštanom romihom, juretom koširjem, int... V bazenu pa sta potem oba prišla na svoj račun. Nazaj grede sta seveda zaspala, dok rečeš keks. Zdaj gre pa vojska spat in prihaja najlubši del dneva Aja, pa s Petro Majdič tudi sočustvujem. Reva.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 19:04:36
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja,tole s Petro Majdič je pa res mimo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 19:11:05
|
|
|
|
majana79
|
Ja res... Moj je reku da bi jo mogla užgat pol na g****.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 19:18:25
|
|
|
|
majana79
|
Spet ste se vse skrile
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 19:34:14
|
|
|
|
Dudica1
|
lina kolk je blo v logatecu ne vem,ker nisem iz logatca. Zjutraj je bilo pri nas -13 Z MAJDIČEVO
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 19:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, potem pa sem kaj zamešala...se globoko opravičujem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 19:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
grrrrr...kako sovražim babyfon....če ne slišim našega otroka, se pa ne vem kateri notri dere...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 19:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
pa s Petro Majdič tudi sočustvujem ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 20:07:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* aja, potem pa sem kaj zamešala...se globoko opravičujem. ...CVEKA je pisala od logatca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 20.12.2009 20:08:48
|
|
|
|
KatMat
|
nocko babe...se beremo jutri...miska spi ,mami skopana...se lase si posusim pa spat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?