|
RE: darila tašče, tasta 9.12.2009 8:42:15
|
|
|
|
ronja
|
zakon lego kocke - za te pa mi ni bilo nikoli škoda denarja. hehe, mojidve dobita letos prve od dedka Mraza. so pa res drage, ampak vem, da lego kocke so bile zakon že nam . Pa en osnovni komplet skoraj morata met, prčkrarije za gor pa lahko tudi sami naredimo, samo kock pa res ne. Sploh mi je všeč, da so pralne . Moja tašča je vedno vesela, tudi tort in keksov - edino uporabila ona ne bi ničesar, kar ji dam - vse lepo razstavi in še torte najrajši ne bi dovolila razrezat (ampak tu se je že sprijaznila, kekse, če so pa samo zanjo, pa še vedno razstavi).Vem, da je bila ful vesela prve torte za rd, ki sem ji jo spekla - ker ji še nikoli prej ni nihče spekel torte za rd. je mela kar solzne oči... Meni se je to zdelo tako grozno, da zato zdaj dobi vedno dve torti za vsak rd, ali pa več nadstropno - da bomo enkrat prišli na nulo in bo dobila toliko tort, kolikor ima let. No, ampak lansko darilo je deloma tudi uporabila, hehe, tako da nam gre boljše . Še največ je pa uporabljala ene okraske iz slanega testa, ki sem ji jih enkrat prinesla kar tako - mogoče zato, ekr so bili narejeni za razstavit in gledat, hehe . Jih je mela, dokler niso razpadli, še par let... za darila sicer navadno začnem že prej razmišljat in se trudim najt kaj, kar bi bilo prejemniku všeč, samo ne rata vedno. Nekaterih ljudi ne poznaš dovolj dobro, ali pa že vse imajo, ap ne veš, kako bojo gledali na kake doma narejene zadeve, ki so lahko bolj osebne - samo ni vsem to všeč (mojemu bratu recimo ni). Za take je najtežje, se mi zdi. Za svaka nimam skoraj nikoli pametne ideje, ena knjiga mu je bila všeč, ki sva mu jo dala, to je pa tudi vse, kar se spomnim, da je naletelo na res poz. odziv (samo on do odraslih redko pokaže čustva). Zato je pa toliko težje...
|
|
|