|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Motijo me malenkosti, ki zame to niso.
21.6.2005 15:21:35   
puncica
nč zdej grem pa domov se mal pogovarjat pa ugotovit kdo se zdej moti jaz ali on.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.6.2005 15:25:08   
Anonimen
Puncica.. vidis nekateri komentarji pa so res malo prevec panicni..
To je bil primer pretiravanja..

In to je cist ok, da se noces zaradi tega kregat.. lepo poves.. da z vrocino ni fajn iti ven.. tudi ce je od zobka.. in on bo to absorbiral in reseno.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
21.6.2005 15:27:17   
ma-ja
Glede kreme nisi pretiravala, sonce danes sigurno ni preveč zdravo. Tudi jaz skačem za njima in jih mažem, klobučke pa tudi skoz na glavo tlačim, če mi uspe. Moj :love: se tudi nič ne potrudi glede tega, samo teži mi pa tudi ne.
Glede vročine imam problem pa s taščo. Ona pravi, da zrak vse ven potegne in ponavadi se v njenem varstvu bolezen nemogoče poslabša. Pa ji ne morem dopovedat, da otroka s skor 40 vročine ne smeš ven vlačit. Pa čist vedno mi to naredi, jaz pa norim. Vedno mi obljubi, ja seveda bova noter. Pol jih pa iz službe kličem in valjda se noben ne oglasi, ker so zunaj. Zaradi tega pa vedno znorim, ne morem pomagat.
Evo, sem še jaz svoj piskrček pristavla.
S svojim se pa kar pogovori, ker se res ni za hecat, če si potem cele noči pokonc zaradi neumnosti. Že tako je hudo, če je otrok bolan.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.6.2005 22:00:03   
snorlax
Nobeden ni rekel, da si ti nesposobna. Samo pri takih rečeh, ko imaš prav ne popuščaj pred dedcem!!!! sem spet jezna, ko 100 :hudicek:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.6.2005 8:03:30   
natasa78
Ja, sonce zna bit nevarno, še posebej za male otročke..jaz sem bela in se vedno kadar gremo na sonček namažem, in seveda tud tamalega..pa saj o kremca in klobučkih vendar že vrabčki čivkajo...tvojemu :love: pa preberi kakšen članek o tem,da ga malo poučiš (najraje kjer je kakšna dr. podpisana)...pri nas doma moj še kar šteka takšne stvari, npr. moj oči pa ima kakšne v stilu:"ja zakaj bi pa balkonsko ograjo obnavljali (midva stanujeva v njegovem stanovanju iz otroštva), če 50 let ni noben otrok padel dol, jasno da tudi vajin tamali nebo..." pa jaz raje sebe poslušam in navijam da je po moje in varno.....je pa potem razlika ko otroci malo zrastejo..npr.kar mi mama nikoli ne bi pustila (sama na morje, ponoči ven, ..)je oči vedno rekel:ja pusti jo naj gre,kaj se ji pa lahko zgodi, saj je že takooo veeeliiika! Hočem povedat da mogoče sploh ni slabo, če je eden od staršev zelo zaščitniški, drugi pa čist na izi, hmm problem je le v tem kako se potem sproti zmenit čigava bo obveljala. V bistvu je po eni strani super, da imaš partnerja, ki ne komplicira in ne dela panike brez veze...Pozdravček,Nataša.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.6.2005 13:54:32   
ninocka
OK - nasveti direkt iz sole za starse :) (moj je bil z mano in upam, da mi ne bo potem kaj naprej metu, kok pretiravam in bla bla bla...):

1. otroka nikoli na sonce med 11-16 uro, je hudo nevarno. Raje it z njim ven zjutraj oz. dopoldne in potem pozno popoldne, ko tahujsa vrocina ze popusti. Tudi senca ni OK, ce je zunaj 30 stopinj, ker se otrok lahko pregreje (za primer nam je dala mamico, ki je otroka pustila v sencki po deznikom za 10 minut in je bil ze ves v izpuscajih in bulah)

2. otroka VEDNO namazati s kremo

3. zaradi vrocine zunaj ali prevrocega prostora se otrok lahko pregreje in dobi tudi sam vrocino (primer je moja necakinja, ki je nenehno bolana s hudimi vrocinami, ki se ji pojavljajo na 2 tedna, temperatura stanovanja pa je bila zmeraj 28 stopinj, kar je za otroka obcutno prevec)

Jst mislim, da nisi nic pretiravala, vsaka mama najbolje ve, kaj je dobro za njenega otroka. Sploh pa ce je sonce skodljivo ze za nas odrasle, koliko skode lahko naredi sele enemu majhnemu otrocku, ki ima se toliko bolj obcutljivo kozo. In isto je z vrocino - me prav zanima, ce bi pa tvoj dragi sel s koraj 39 vrocine v sluzbo, al bi doma na bolniski lezu?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.6.2005 19:27:34   
m_m

Če se ti zdi, da je potrebno namazat, jo namaži. Če pa pade kakšen tak komentar, pa lepo reč, sej jo js mažem ne ti. In ne oziraj se na ostale, ker boš tako sčassoma zgubla svojo identiteto.

Pri faktorju je pa tak, če je dovolj visok, je ni potrebno mazat ponovno, če ni bila vmes v vodi. Če pa klobuček vmes dol pada, pa poiščeš drugo rešitev. Greste lepo na sprehod do avta po senčnik, al pa se greš igrico Kdo bo več? in na zanimiv način napoveš selitev na drug prostor, ki je v senci, ter med sabo tekmujete kdo bo prenesel več stvari...

Za vročino ga pa vpraši če tut on okol skače, ko jo ma? Zakaj bi otroka drugače tretiral kot sebe. Če pa res laufa naokol, bo pa hčerkica tut, sam takrat kot bo vedla kaj pomeni vročina in ko se bo za to zavestno odločla.

Je pa vedno najbolš, in vsaj zame najtežje, pri moških POVEDAT TAKOJ kaj si misliš, zakaj se ne strinjaš in seveda utemeljit z dobrimi argumenti, ker drugače se sam nabira in pol enkrat normalno izbruhne, navadno ob nepravem času...

O RR PA NIMA KEJ SLABGA GOVORT!!! Če ti pa kej čez RR reče, pa mu kar povej, da je to isto kot če bi ti njegove kolege kritizirala. Če se to ponovi, jih pa kritiziraj, da bo začutu kak je filing.

Pa ne gre se zdej o faktorjih pa klobučku, ampak O NAČINU KOMUNIKACIJE. Dejta delat na tem, sej pravjo, da zakon oz. zveza je kot rožca, če je ne zalivaš oveni.

Lp Maja

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.6.2005 22:48:46   
Marogica
Milsim, da si morata OBA prebrati vsaj eno o knjigo o razvoju in vzgoji otroka, ali pa vsaj kakšno revijo (moj malček, mama...) Biti med 11 in 15 na soncu je največja neumnost, kar sem je slišala zadnjih par let. Pa ne samo za otroka, tudi za odraslega. Sta že slišala za ozosko luknjo? Krema za sončenje pomaga samo proti opeklinam, ne pomaga pa pri kožnem raku, ki ga dobivajo vse mlajši.
Če ima otrok vročino MORA ležati in biti v stanovanju. KAr je sicer težko za otroka, vendar ga je potrebno zanimirati (pravljice, risanke).Ponavadi je pri otroku že drugi dan bolje.
Treba je pač najti mejo med zaščitniškim in pretiranim obnašanjem. Zato - knjigo/revijo v roke, ostalo pride s prakso. lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.6.2005 10:18:02   
puncica
Hja ne vem kako zanimirati 1 letnega otroka ki je skoz naspidiran in ko še v postli leži laufa raj po njej kot pa da bi ležal v njej:zmeden2: Pravljice, pesmice, risanke, igrače ne palijo še kakšna ideja?:zmeden:

Sicer pa smo imel verjetno mal vročine zarad sonca al pa zobkov, ker drugi dan ni bilo nobene sledi več o kakšni vročini.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?