puncica -> Motijo me malenkosti, ki zame to niso. (21.6.2005 7:53:07)
|
Ma morem tud jaz mal pojamrat. Ne bom se odjavljlala sej itak nimam ne vem kakega problema. Stvar je taka. Z mozem se vecinoma strinjava v vzgoji in vsem ampak pri malenkostih pa je vse narobe. Primer: V nedeljo smo bili na pikniku, bilo je fuuuul vroce, sonce sekal in to okol 1-2 smo sedel na soncku. Najprej tamale nisem mazala s kremo, pozneje pa sem rekla ja nic sonce je mocno jo bom namazala jo namazem in ze itak moj dragi zavija z ocmi, pozneje cez kake 2 urce okol stirih petih, ko je soncek bil še kr visoko spet prvlečem kremo ven iz torbe in jo začnem mazat. Moj vzkipi pa začne"Ja pa sej se jo more mal sonce prijet, pa sem rekla da se jo preko kreme tudi prime, pa da nočem da jo opeče. Ok jo namažem. Pozneje si kr klubuček dol daja, ji ga popravljam in dajem nazaj, pa je pri atiju in seveda spet klobuček dol pade in jst rečem, dej ji ga nazaj, on se pa zdere nazaj ja pa sej ne bo nič narobe če je 5 minut brez. ampak je imela lasišče čist rdeče, no vsaj men se je zdel, pa sem raj utihnala, ker so potem tam okol vsi MENE gledal kot da sem mal upledena s to zaščitno. ampak mene tako skrbi to sonce. Kot drugo sem včeraj prišla domov ob petih, tamala bla ful jokava, pa jo primerm, seveda pocartam in pošlatam se mi je zdela ful vroča. Pa moj reče sej men se tud zdi. A ja bila je v samem bodiju s kr. rokavi v peskovniku z atijem. Skratka jo poberem, rečem da ji bom vročino zmerla in šok ima 38,6 vročine. Jaz rečem ja a ji nisi mogel prej vročine zmerit, pa reče ja da je mislo da ji je vroče ko je tako vroče pa da je v avtu vroče bla bla bla.... Potem jo začnem uspavat, ker je spala včeraj čez dan samo 20 min. Ni šans, ona laufa okol. Skratka bila je kr živa, čeprav čez dan ful malo jedla, pa bla jokava. Po postli še vedno šibala. Pa rečem kaj nej doma jutri ostane, pa reče moj, ja to so itak zobki krivi sej ji nič ni. Pač on je to vročino jemal kot nekaj čist noramlnega. Rečem da naj bo notri, on pa kr dej greva ven, greva s kolesom ven, in sta se pri 38,6 spokala ven sicer bla zunaj 15 min. ampak vseen. Rečem jaz ja če ima vročino pol bo še bol dovzetna za okužbe, pa mi začne a to si spet tam gor na tistmu butastem forumu prebrala al kaj. Dej ko si že neumna ratala zarad tega.... Skratka to se kr nadaljuje, jst mu nočem klubovat, sej moj dragi je super in oh in sploh, ful mi pomaga pri vsem v zvezi z Janjo ampak me pa razjezi, da določene stvari jemlje tako z lahkoto, tako čist enostavno, kot da ni nič narobe, kot da nič ne more bit narobe. Jst pa potem raj kr utihnem, ker sem pol jaz tista ta čudna, ki kr naprej maže otroka, pa mu klobuk gor tiši, pa paniko pele. Seveda pa je vse kriv RR, ker tle same neumnosti preberem:(( Ja nč če ste se uspel dokopat do konca. Bi sam vprašala za vaše mišljenje a res mislite da sem preveč zaščitniška al pretiravam?
|
|
|
|