Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sin(3leta) zbolel za gripo jaz pa noseča 3.12.2009 20:13:38
|
|
|
|
endrina
|
Ma naš ni imel gripe, je pa mel virozo in kljub temu da sem se ful pazila, sem se nalezla. POmagali so samo čajčki z limono in medom, pa granobil pastile, druga pa nisem smela vzeti. Upam, da se tebi ne bo zgodilo isto. Nič se ne lubčkaj in cartljaj kaj dosti z njim, pa roke si razkužuj, pa pazi nase. Mogoče se obnese in bo šlo to vse mimo tebe.
|
|
|
|
RE: sin(3leta) zbolel za gripo jaz pa noseča 3.12.2009 20:22:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja noseča kolegica je dobila Tamiflu.Imela je vročino in kašljala,drugače je bilo pa za preživet.Četrti dan jo je dobila.
|
|
|
|
RE: sin(3leta) zbolel za gripo jaz pa noseča 3.12.2009 20:25:42
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sej pri nas v bistvu ni potrjena gripa......lahko je viroza ker itak ne testirajo tko da ne vem
|
|
|
|
RE: sin(3leta) zbolel za gripo jaz pa noseča 3.12.2009 20:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej če nimaš kakšne druge bolezni,se ti ni treba bat.Ni pa fletno takole čakat ja
|
|
|
|
RE: sin(3leta) zbolel za gripo jaz pa noseča 3.12.2009 21:08:47
|
|
|
|
Naja31
|
Poskušaj narediti vse, da se ne bi nalezla. Če pa boš, pa k zdravniku.
|
|
|
|
RE: sin(3leta) zbolel za gripo jaz pa noseča 3.12.2009 21:27:53
|
|
|
|
ribica.
|
Ravno v začetku tega tedna sem bila v isti situaciji. Zbolela pa sta mi oba otroka, jaz pa noseča. Sicer ne vem ali je bila gripa, ju je pa fajn kuhalo par dni. Sama zaenkrat nimam težav, nisem se pretirano pazila, ker itak, če je bom dobla jo tako bom, sam ne morem zdaj otrok nekam zapret. Sem pa cele dneve sama z njima, tako da sem pričakovala da me bo zvilo. Zaenkrat me hvala bogu ni! Upam da tako ostane. Sicer pa, kaj moreš, saj ne moremo se v celofan zaviti. Vsekakor pa delim tvoje skrbi.
|
|
|
|
RE: sin(3leta) zbolel za gripo jaz pa noseča 3.12.2009 21:28:16
|
|
|
|
power girl
|
Pozdravljena! Jaz sem bila v isti situaciji,le da ima moj sin 9 let in je astmatik.Dobil je tamiflu,jaz pa sem si res za vsako malenkost prala roke in pila čaj z ogromno limone.Moram povedat,da se nisem nalezla,če pa se že bi,bi dobila tamiflu.Pozabila sem povedati,da sem v 34t nosečnosti.Jaz mislim,da le ni ta gripa takšen bav-bav.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 21:30:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: sin(3leta) zbolel za gripo jaz pa noseča 4.12.2009 9:17:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Pri nas je bila prejšnji teden takšna situacija. Najprej je v soboto zbolel mož, rahla mrazenje in vročina (37,5 stopinj C), ki je po dveh dneh minila, čez dva dni suh hašelj. Potem je sin star 17 mesecev v ponedeljek dobil drisko in vročino, ki ga je kuhala 3 dni. Bila sva pri P, testirali ga niso, na krvi naj bi pokazalo da gre za gripo, 100% pa P tega ni mogla potrditi. Temperaturo smo zbijali s Calpolom. Nazadnje, v sredo sem zbolela še sama, sem v 8 mesecu nosečnosti. Mrazilo me je, imela sem glavobol, povišane tt nisem imela (si je tudi nisem merila), sem pa od petka dalje zelo kašljala, in dobila sinuzitis. Osebni zdravnik naju z možem ni želel videti, rekel je naj se oglasiva če bova težko dihala, in v primeru vročine, ki bi trajala dlje časa in ne bi padla. Od srede smo vsi zdravi. Naj povem le to,da smo uživali ogromne količine vitaminov, še posebej vitamina C v obliki dodatkov h prehrani (midva tudi do 3000 mg na dan, porazdeljenega tekom celega dneva), sinu sem dajala multivitamine za otroke in spili na hektolitre čaja z medom. Glede na splet okoliščin, upam, da smo preboleli novo gripo na razmeroma enostaven način, in da bomo imeli mir do nadaljnega. Vedeli pa žal ne bomo nikoli.
|
|
|
|
RE: sin(3leta) zbolel za gripo jaz pa noseča 4.12.2009 12:22:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem v bistvu par dni pred rokom s to situacijo res je pa neumno to da te sploh ne testirajo in bi vedel da je pač novorojenček varen al pa da ker ni potrjeno da se še vseeno cepimo....obup res
|
|
|
|
RE: sin(3leta) zbolel za gripo jaz pa noseča 4.12.2009 13:07:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, jez sem spraševala vsega boga in cel kup zdravnikov, itak je vsak po svoje povedal od diagnoze do mnenja v zvezi s cepljenjem. Mi smo se hoteli iti testirati za novo gripo še samoplačniško, pa je virus prisoten samo dva dni v telesu, tako, da je tudi to odpadlo. Nazadnje nam je zdravnica na zavodu za zdravstveno varstvo svetovala, da naj se cepiva mož in jaz, ker baje da preko materinega mleka tudi novorojenček delno dobi protitelesa za to novo gripo. Otroku (17 mesečniku) pa je cepljenje odsvetovala, ker je še premajhen. Zdej pa bodi pameten. Naj povem, da se cepila še nisva, je pa mož cepljen za sezonsko gripo. Je pa ta ista zdravnica povedala še to, da preko odvzetih brisov (naredijo test za obe gripi ), to jesen sezonske gripe še niso zaznali, kar je bilo pozitivno je bila vse nova gripa, ne vem pa ali to velja za celotno Slovenijo ali samo za našo regijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?