Anonimen -> RE: sin(3leta) zbolel za gripo jaz pa noseča (4.12.2009 9:17:24)
|
Živjo! Pri nas je bila prejšnji teden takšna situacija. Najprej je v soboto zbolel mož, rahla mrazenje in vročina (37,5 stopinj C), ki je po dveh dneh minila, čez dva dni suh hašelj. Potem je sin star 17 mesecev v ponedeljek dobil drisko in vročino, ki ga je kuhala 3 dni. Bila sva pri P, testirali ga niso, na krvi naj bi pokazalo da gre za gripo, 100% pa P tega ni mogla potrditi. Temperaturo smo zbijali s Calpolom. Nazadnje, v sredo sem zbolela še sama, sem v 8 mesecu nosečnosti. Mrazilo me je, imela sem glavobol, povišane tt nisem imela (si je tudi nisem merila), sem pa od petka dalje zelo kašljala, in dobila sinuzitis. Osebni zdravnik naju z možem ni želel videti, rekel je naj se oglasiva če bova težko dihala, in v primeru vročine, ki bi trajala dlje časa in ne bi padla. Od srede smo vsi zdravi. Naj povem le to,da smo uživali ogromne količine vitaminov, še posebej vitamina C v obliki dodatkov h prehrani (midva tudi do 3000 mg na dan, porazdeljenega tekom celega dneva), sinu sem dajala multivitamine za otroke in spili na hektolitre čaja z medom. Glede na splet okoliščin, upam, da smo preboleli novo gripo na razmeroma enostaven način, in da bomo imeli mir do nadaljnega. Vedeli pa žal ne bomo nikoli.
|
|
|
|