|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2010
20.1.2010 14:17:46   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: camino79

200 let se že nisem oglasila...danes zjutraj pa sta bili, v nevemkateremkrogu že, po skoraj treh letih user posted image .
Ne morem še verjeti, solze in smeh.

camino79, waw, to pa je lepo presenečenje user posted image iskrene čestitke user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 626
20.1.2010 19:06:09   
camino79
Urshy78 - hvala!!!!

Tudi vsem ostalim puncam hvala za lepe želje.

Sem popoldne še enkrat naredila test...ni dvoma, user posted image ! Moj dragi se samo smeji. Fino, da sva za novo leto ostala doma. Deda Mraz je pravi car!
Sedaj molim, da bo vse dobro z mojim, najinim skratkom.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 627
20.1.2010 19:53:25   
pižmovka
Čestitke camino79user posted image
In tebi tudi archie! Js sem prepričana d je to to!

No pri meni je danes 47. dan ciklusa. Kaj mislite? user posted image Se dela user posted image norca iz  mene in bo vsak mesec prestavla prihod za 1 teden al...? To je tko glupo! Največja fora je da sm mela prve 3 mesece po prenehanju jemanja tabletk (smo pazil, da se res telo prepuca) redno menstruacijo na 28 dni. Pol ga e pa začela srat. a je blo 14 dni, pa 30, pol 36, 35, 45 in sedaj je na 47. dan še ni... groza! user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 628
21.1.2010 8:47:04   
archie
no tako. danes zjutraj sem naredila se en FS test in spet je pokazal rahlo crtico. se mi zdi, da nic mocnejso od vceraj. Potem sem pa naredila se CB in pokazal se je +. a je to res mogoce? v najinem prvem poiskusu??
v bistvu me je strah, da kaj ce to ni to. trenutno imam polno glavo najrazlicnejsih misli in sploh ne dojemam, da sem noseca. Ker znakov nimam res prav nobenih (niti bolecih prsi).
zato se opravicujem za moje danasnje zmedeno pisanje user posted image .

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 629
21.1.2010 8:51:13   
lillchy123
archie jeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da te malo potolažim. jaz sem 2.user posted image , pa prav tako nisem prepričana, da sploh sem user posted image . razen riganja nobenega znaka user posted image user posted image user posted image
jst dons pokličem G.. me že zdej zvija v trebuhuuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 630
21.1.2010 8:52:32   
archie
jaz bom pa raje se malo pocakala in se kaksen test naredila, potem pa klicem G (da se prepricam ce sem res noseca)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 631
21.1.2010 9:13:14   
lillchy123
archie, sej jst sem ga, pa je bi še kar + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 632
21.1.2010 9:16:40   
archie
ampak pri tebi je to vsaj ze druga user posted image , pri meni pa prva  user posted image . in mi je vse tooolk tuje, tooolk novo... joj, kaj sele bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 633
21.1.2010 15:53:34   
witch
Ka je zdaj punce? Kje ste? user posted image
UUU spet nove user posted image user posted image čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi se pridno učimo, user posted image , delamo in to je to user posted image se pravi nič novega user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 634
21.1.2010 15:56:31   
archie
Moj je danes sel se po CB v DM user posted image user posted image kar ne verjame. se mi zdi, da je se bolj zmeden od mene user posted image

Kje je pa kaj Jana danes? Pa Dina? A ni imela pregleda vceraj?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 635
21.1.2010 19:22:11   
pižmovka
user posted image user posted image Čestitke obema še enkrat! Sem vedla da bo! Želim vama čimlepših user posted image mesecev!

Tut js že razmišljam o tem da bi testek nardila! user posted image Dokler ga nimam pri roki bom še zdržala, ko pa me bo pot zanesla mimo lekarne ali dm... mislim da se ne bom mogla upret skušnjavi... seveda če mi user posted image ne pokvari vsega!
Nekam malo ste punce na tej temi... že vse na temi nosečke september 2010???user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 636
21.1.2010 20:24:33   
KOLIBRI
Ne, nekatere smo se prestavile že v februarsko temo!user posted image

archie in lillchy123, čestitke ter čim lepšo in  zdravo nosečnost!!!! user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 637
22.1.2010 9:53:56   
majčii
hejhow :D

kje ste danes januarke.....

Pri nas nič novga,... Čakamo sredo (28dan). Včeri so me nek prsa bolela (ampak sam levauser posted image ), pa zavrtel se mi je v sredo, to je pa to,.... čakam in gledam če se bo pojavilo kej nowga,... ker res me ne vleče k februarkam user posted image (sej ne da niso prijetne punce), sam bi šla raj k septemberkam user posted image

user posted image lep dan

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 638
22.1.2010 16:46:39   
jana84
Ojla!

Me ni bilo nič na RR, ker je moj škratek zbolel in ima že 3dni visoko vročinouser posted image , jaz pa se imam za učit in se takrat ko je le možnost učim...

Me je pa danes dopoldan presenetila tetka hudotetka user posted image ...Sem bila prav nepriejtno presenečena, ker sem si mislila, da smo bili pa ta teden pridni user posted image ...Hja, več sreče v februarju, kaj ne?

Cammino čestitke za user posted image ...

Ribica tebi pa en user posted image ...se bomo skupaj v februarju borile...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 639
22.1.2010 16:50:15   
jana84
user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  oz. user posted image PRIČAKUJEMO JANUARJA 2010

user posted image  

XX.01. - vrtnica.m
XX.01. - Nalina (1. krog klomifena)
XX.01. - Arual (27.krog) user posted image user posted image user posted image
XX.01. - pika555 (1.krog) user posted image user posted image user posted image
XX.01. - Anonimna (A-lisa)
XX.01. - latka user posted image user posted image user posted image
XX.01. - kago
XX.01. - camino79 user posted image user posted image user posted image

01.01. - doloress user posted image user posted image user posted image
01.01. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image
01.01. - mladika user posted image user posted image user posted image
02.01. - kajča user posted image user posted image user posted image
02.01. - Sarcy (9.krog) user posted image user posted image user posted image
03.01. - Anonimna 2
04.01. - Beba78 user posted image user posted image user posted image
04.01. - BabyKitty (10. krog) user posted image user posted image user posted image
04.01. - katra55 (5.krog) user posted image user posted image user posted image
05.01. - Anonimna
05.01. - didi82 user posted image user posted image user posted image
06.01. - LeJo (15. krog)
07.01. - T.Z. (2.krog klomifena) user posted image user posted image user posted image
07.01. - Arwenko user posted image user posted image user posted image
08.01. - S* (18. krog) user posted image user posted image user posted image
08.01. - Nitka user posted image user posted image user posted image
08.01. - dini
09.01. - Laliela (4.krog) user posted image user posted image user posted image
10.01. - Incabinca
11.01. - BOSTINA (11. krog) user posted image user posted image user posted image
12.01. - Jinx (3. krog) user posted image user posted image user posted image
12.01. - 5ra8 (3. krog) user posted image user posted image user posted image
12.01. - Matejka.D
15.01. - Lun1ca (6. krog)
17.01. - NiNiBo user posted image user posted image user posted image
18.01. - KOLIBRI (2. krog) user posted image user posted image user posted image
18.01. - lidik (4. krog) user posted image user posted image user posted image
18.01. - pižmovka
19.01. - archie
21.01. - inna79
22.01. - TENI RR (4.krog)
22.01. - lillchy123 user posted image user posted image user posted image
23.01. - aleunam (3. krog po IMN)
23.01. - Urshy78 (41.krog: 12. krog po HSC, 3.krog po LAP)
24.01. - zoya80
24.01. - jana_k user posted image user posted image user posted image
25.01. - lottyka (4.krog)
25.01. - ribica81 user posted image user posted image user posted image
26.01. - Majčii (11.krog)
27.01. - MalaRoža (8.krog)
27.01. - Witch
27.10. - Dogas

Januark nas je 50

user posted image

Od tega _9_ nosečk

NAVIJAČICE      

Inčy
tejči28
zvezdici
lovelove
miklarom
nadka30
Beba78
evatisa
ŽanaTaja
hrchy
doloress
kajča
listek1
murkica
BOSTINA
nena
laliela

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 640
22.1.2010 16:51:17   
nadka30
Čestitke vsem novim srečnim user posted image user posted image user posted image user posted image , tistim, ki jih je pa obiskala nepovabljena gostja pa en velikuser posted image še vedno navijam za vas in vas pričakujem med srečnimi nosečkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 641
22.1.2010 17:56:38   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

Ojla!

Me ni bilo nič na RR, ker je moj škratek zbolel in ima že 3dni visoko vročinouser posted image , jaz pa se imam za učit in se takrat ko je le možnost učim...

Me je pa danes dopoldan presenetila tetka hudotetka user posted image ...Sem bila prav nepriejtno presenečena, ker sem si mislila, da smo bili pa ta teden pridni user posted image ...Hja, več sreče v februarju, kaj ne?

jana user posted image user posted image user posted image za sinčka, da bo čim prej zdrav. za tebe pa user posted image user posted image sem res mislila, upala, da ti je upselo ta mesec... evo pike poke user posted image user posted image user posted image user posted image za naslednji mesec.. ZDAJ PA TI BO USPELO!!!
Čeprav je pri meni še do dneva user posted image kar en teden, imam občutek, da nismo pridelali +.. ne vem zakaj... sedmi čut mogoče... ne vem no. pa nisem se vdala, ne obupala, pač občutek..

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 642
22.1.2010 18:08:19   
lillchy123
jana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj!

a vam nekaj povem, ampak mam potrdio, da mam vsa kolesca v glavi.Že pred leti smo ugotovili, da se  moj kuža blazno čudno obnaša do bolanih ljudi, predvsem do tistih, ki imajo raka. res. in prejšnji vikend se je začel ful čudno obnašati do mene. in sem pomislila, mogoče sem pa user posted image ? zato sem tako kmalu delala test, drugače ga še nekaj dni ne bi.user posted image user posted image user posted image
pa res nisem nora.prisežemuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 643
22.1.2010 18:14:24   
Anonimen
lilchy jaz ti popolnoma verjamem... živali so bol dovzetne do takih stvari... majo zelo dober občutek...
tut naša Bela (psička) me drugače obravnava... pazi name in ne skače več v mene... kot da češ: Pazi nase! hehe user posted image

naše živalce so res polne presenečenja

Neposredna povezava do sporočila: 644
22.1.2010 20:25:11   
Teni_
Danes je moj dan, ko naj ne bi prišla, ampak glede na to, da je zadnje čase vse od 25 pa do 31. dne prihajala, bom še počakala do ponedeljka ali do torka na test. Zaenkrat je ni in če je še v nedeljo ne bo, bi bilo zelo možno, da sem user posted image . No, bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
22.1.2010 20:34:34   
lillchy123
teni,, iiii držim pesti.. a ti psa posodem, pa ne rabiš nič testa delat? pokaže že en teden prej.user posted image se hecam, ampak že cel teden mislim nate, zakaj se ne javiš, pa kok bi blo fino, k bi bla ti tud user posted image . k sva mele za isti dan ne dobit user posted image ... ress, držim pesti in ti res iz srca privoščim, da zagledaš user posted image

a boste mene tud med navijačice dale?

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 22.1.2010 20:35:44 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 646
22.1.2010 21:09:01   
Teni_
Ja, spusti ga malo k meniuser posted image user posted image user posted image user posted image . Hvala ti za želje.

Res nisem imela časa ,da se kaj javim, pa še računalnik se mi je pokvaril. Sem imela enega od malih2, pa je bil počasen za znoret. Na srečo je zdaj ok. Vse dela v normalni brzini.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 647
23.1.2010 8:16:14   
inna79
Drage moje. user posted image zdej pa še mene obarvajte roza! BC mi je dva dni kazal rahlo črtico, danes zjutraj tudi, pa sem naredila še CB test in pokazal se je velik +!
Zaradi vseh PMS znakov sem že obupala, pa user posted image tokrat ni bilo.

Zdajle sem v user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 648
23.1.2010 9:41:20   
zoya80
inna79, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Lepih 9 mesecev ti želim!

Mene pa lahko obarvate modro. user posted image
Včeraj sem naredila test (FS), 2 dni pred načrtovano user posted image in je bil negativen. In glede na to, da dvomim, da bi se test zmotil, poleg tega pa sem prebrala, da je puncam FS pokazal user posted image že pred izostankom M, sem praktično prepričana, da ne bo nič. Škoda, sem res upala, da mi uspe...Ampak, kot sem rekla, je bil to zadnji krog poizkušanja, računanja, načrtovanja itd. Očitno mi ni namenjeno in bo ko pač bo...
Ostalim, ki še čakate, želim user posted image !!! Vas bom še spremljala....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zoya80 -- 23.1.2010 9:42:12 >

(odgovor članu inna79)
Neposredna povezava do sporočila: 649
23.1.2010 11:09:42   
archie
Zoya80, meni FS NI NIC pokazal pred user posted image . Niti CB. tako da upanje ostaja!!

Jana, za sincka user posted image user posted image in zate user posted image user posted image .

Inna79, cestitam!!!user posted image user posted image

Lillchy, moji dve psici se ne obnasata prav nic drugace do mene. se  vedno sta dva divjaka kot prejuser posted image

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?