Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 19.1.2010 20:34:38
|
|
|
|
witch
|
bostina hvala za linke. našla nekaj: LJUDOŽEREC • Skrbi… slabe novice vas bodo ujezile, razžalostile in mučile ter ovirale, toda vse to boste premagali MESO PEČI – dober znak…premagali boste sovražnika • JESTI – znak prevar in izgub ter nesreč, ki bodo vplivale na zdravje • KRVAVO – kakršne občutke ti zbujajo sanje, takšen je tvoj odnos do telesnosti, do svojih in tujih ljubezenskih zadev To meso sem jedla in pekla. Pa bilo je krvavo. Sem pa bila ljudožerec, če sem jedla človeka.. Ne vem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 19.1.2010 21:05:44
|
|
|
|
pižmovka
|
Čaw! Internet mi cel dan ni delal! Čestitam za nove ! Jana_k pri meni nič novega! Upam, da je to dobro! Bom še mal počakala s kakimi FS! Vsaj da bo zdraven ob koncu tedna, še bolš bi pa blo dado naslednjega! Vedno prehitvam. in pol ni nč... witch ti maš pa res krute sanje! Mogoče majo pa punce prav, pa ti meso smrdi samo zato ker si !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 19.1.2010 21:09:36
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch bostina hvala za linke. našla nekaj: LJUDOŽEREC • Skrbi… slabe novice vas bodo ujezile, razžalostile in mučile ter ovirale, toda vse to boste premagali MESO PEČI – dober znak…premagali boste sovražnika • JESTI – znak prevar in izgub ter nesreč, ki bodo vplivale na zdravje • KRVAVO – kakršne občutke ti zbujajo sanje, takšen je tvoj odnos do telesnosti, do svojih in tujih ljubezenskih zadev To meso sem jedla in pekla. Pa bilo je krvavo. Sem pa bila ljudožerec, če sem jedla človeka.. Ne vem witch, sorry, ampak zdele sem se pa nasmejala. si tole šlogala tko, kot je men moja sestrična pred leti. sem odprla karte pismo, denar in uniformo. in ona gleda in gleda in študira in prav nč, poštar ti bo prnesu kuverto v kateri bo denar!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 19.1.2010 21:12:25
|
|
|
|
lillchy123
|
pižmovka, ti kar lepo čiči in čaki. se splača! mene pa nekaj muči.. po izračunih na rr bi mogla met pdp 30.9. torej bi bila zdaj v 4.tednu. ampak testi pa naj bi bili pozitivni šele v petem tednu? mah, upam, da bom mela res ta teden pregled... misliš, da koboš videl tisti magični +, bo pa vse ok. pa se skrbi šele začenjajo
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 19.1.2010 21:26:59
|
|
|
|
pižmovka
|
in ona gleda in gleda in študira in prav nč, poštar ti bo prnesu kuverto v kateri bo denar! ta je pa dobra Ja enkrat se mora čakanje obrestovat!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 8:03:19
|
|
|
|
lidik
|
hej punce dobro jutro....čestitke novim želim vam lepo nosečnost.. kaj pa ostale? bodo kmalu kakšne dobre novičke spet? jaz vsako jutro komaj čakam, da preberem da bo kakšni od vas začel rasti trebušček držim pesti za vse vas, ki še čakate da vam uspe in da zagledate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 8:40:59
|
|
|
|
archie
|
NiNiBO, uuuwow, svica!! meni fantasticna dezela. Smo bili ravno lani spet za nekaj dni tam. Jaz pa potrebujem eno pomoc . danes zjutraj sem naredila FS in prikazala se je rahla druga crtica. Ne sicer takoj, ampak po recimo 1 min ali pa minuti in pol. Kaj to sedaj pomeni? Kdaj naj naredim se CB? Nekje sem brala, da naj bi FS zaznal nizjo raven hormona, CB pa visjo. Ampak ce je na FS rahla crtica, to pomeni, da je malo hormona. Kar spet pomeni, da verjetno CB ne bi nic pokazal... a razmisljam prav ali ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 8:42:53
|
|
|
|
lillchy123
|
archie, iiiiiiii jaz bi na tvojem mestu jutri zjutraj še enkrat nardila FS, in če je črtica močnejša, bi pojutrišnjem zjutraj (s prvim urinom) nardila še CB. držim pesti!!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 8:44:30
|
|
|
|
archie
|
ojej, a se 2 dni bom mogla cakat?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 8:54:46
|
|
|
|
lillchy123
|
al pa jutri zjutraj probaš CB
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 8:56:21
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 al pa jutri zjutraj probaš CB tako tako, jaz sem en dan FS, drug dan CB Da bi še dva dni držala? Se bi mi zmešalo
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 8:58:22
|
|
|
|
witch
|
archie - tudi jaz bi naredila še 1 fs in potem cb.. držim pesti da je to to lillchy123 - tudi jaz sem se nasmejala :) ampak boljše razlage nisem uspela najti Jaz se pa spravljam učit potem pa grem okrog kosila na faks (knjižnica, referat in podobno sranje), potem pa s kolegom, ki ga nisem videla 100 let na kavo komaj čakam Pri meni ni nič novega.. Razen tega, da se me ta mesec res drži smola. Evo trenutno imam ful hudo vnetje nožnice. Sem se probala pozdraviti s čajevcem pa ni in ni šlo. Zdaj pa sem se včeraj prvič namazala s canestenom (ker prejšnjo noč sploh nisem spala). A je kaj narobe, če sem in uporabljam canesten?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 9:00:39
|
|
|
|
lidik
|
archie pa to je super novička !!!!!!!! kaj res je bila druga črtica ??? ja super, no v glavnem jaz sem prepričana, da če boš jutri naredila CB bo tudi tam lepo viden plusek !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 9:01:34
|
|
|
|
lillchy123
|
witch, za so ful pogosta vnetja in takrat ti G predpiše mazilo. ne vem pa za sigurno katero. mislim pa, da sem jaz tudi v 1. imela canesten.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 9:03:39
|
|
|
|
lillchy123
|
archie, jst sem tudi najprej popoldne nardila FS in je bil +. pa sem mogla počakat do naslednjega dneva, ker CB nisem mela doma. in sem pol dopoldne šibala z mojim na malco in hitro še CB nardit. se mi je tko mudilo, da nisem prebrala, da če ga delaš pred izostankom , morš delat s prvim jutranjim urinom . pa je bil vseen debel +.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 9:21:23
|
|
|
|
NiNiBo
|
archie: No po 4 letih imam jaz Svice dovolj. Je lepa, urejena, dezela, ampak ljudje pa totalno konzervativni, zaprti. Sej so prijazni, ampak kot tujec je tezko navezati prijateljstva. Je pa tudi res, da ne iscem kontaktov s slovenci tu in da ne zivim v Zürich-u ampak kaksno urco ven. In pa tu sem zaradi studija, potem tud ni tolk casa da bi okrog letal, ampak nekak delas zelo veliko v upanju da ti bo uspelo v casu ki ga imas na razpolago. Pri meni je bilo ravno tako, kot pri tebi. Torej prvi dan izostanka zelooooooo rahla crtica na CB. Popoldan sem potem delala en bolj obcutljiv test in je bila crtica. Potem vceraj spet CB, ze bolj izrazita crtica in za naju je bil to +. No vceraj sem pa digitalni CB kupila (ti digitalno pokaze +, ter tedne nosecnosti, glede ne koncentracijo hormona) in je bil definitivno + od vceraj potrjen. Delala sem pa vse na jutranji urin. Torej, ti ne preostane nic drugega kot pocakati na jutri in spet narediti test, ali pa dati kri v npr. v Adrialabu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 9:25:50
|
|
|
|
archie
|
o ja, to pa vem, da so ljudje precej drugacni kot drugod. zal! drugace pa kot dezela je meni fenomenalna! Gore, hribi, pokrajina, njihove planine.. uf, bi sla kar za celo poletje kdaj tja. bom pocakala do jutri in naredim nov test. v bistvu se ne veselim nicesar, ker se bojim da bom potem prevec razocarana, ce ne bo uspelo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 9:27:59
|
|
|
|
NiNiBo
|
Drzim pesti !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 9:56:40
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika555 Pritekla je . Grem k februarkam..... Držim pesti za vas.. LP Pika555, se vedno mi ni jasno, kako je to mogoce... ce je bil pa test pozitiven...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 10:26:44
|
|
|
|
camino79
|
200 let se že nisem oglasila...danes zjutraj pa sta bili, v nevemkateremkrogu že, po skoraj treh letih . Ne morem še verjeti, solze in smeh.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 10:30:42
|
|
|
|
archie
|
camino79, cestitam!!! zelim ti vse lepo se naprej!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 10:40:19
|
|
|
|
lillchy123
|
camino, čestitke!!!! to mi je pa najlepše prebrat, da uspe tistim, ki že tako dolgo čakajo punce, a veste, da sem en večer preden sem delala test ležala v postlji in razmišljala, kaj če bi se zmenle, da bomo od zdaj naprej na seznamu vse roza kar tako naprej, in da se roza barva prestavi še v februar
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 11:05:08
|
|
|
|
malajka84
|
camino79 čestitam!!!! lepo nosečnost ti želim!!! archie upam, d aje to to, pa da črtica postane močna....pa sej bo..jst čutm d je to to!:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 11:20:06
|
|
|
|
NiNiBo
|
camino79 čestitke tudi iz moje strani. Pomoje je tale bum, se vedno posledica novega leta, pa rajanja in veselega vzdusja. Aja, res pa je da ceprav velikokrat na pomislimo ima tudi januar dobre moze in sicer 6 januarja svete trije kralje (ce se ne motim), evoti namest Miklavza in Bozicka, pa Dedka Mraza so za nas poskrbeli sveti kralji.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 20.1.2010 13:13:54
|
|
|
|
ribica81
|
Najprej čestitke rozikam..vsem želim najlepših 9 mesecev! Res da ne pišem dosti, vas pa pridno berem in držim pesti za čimveč pluskov. Jaz pa se selim med februarke. Lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?