|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2010
19.1.2010 20:34:38   
witch
bostina hvala za linke. našla nekaj:
LJUDOŽEREC
•    Skrbi… slabe novice vas bodo ujezile, razžalostile in mučile ter ovirale, toda vse to boste premagali
MESO
PEČI – dober znak…premagali boste sovražnika
•    JESTI – znak prevar in izgub ter nesreč, ki bodo vplivale na zdravje
•    KRVAVO – kakršne občutke ti zbujajo sanje, takšen je tvoj odnos do telesnosti, do svojih in tujih ljubezenskih zadev

To meso sem jedla in pekla. Pa bilo je krvavo. Sem pa bila ljudožerec, če sem jedla človeka.. Ne vem user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 601
19.1.2010 21:05:44   
pižmovka
Čaw!
Internet mi cel dan ni delal! user posted image
Čestitam za nove user posted image user posted image !

Jana_k pri meni nič novega! user posted image Upam, da je to dobro! Bom še mal počakala s kakimi FS! Vsaj da bo user posted image zdraven ob koncu tedna, še bolš bi pa blo dado naslednjega! Vedno prehitvam. user posted image in pol ni nč...

witch ti maš pa res krute sanje! Mogoče majo pa punce prav, pa ti meso smrdi samo zato ker si user posted image !

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 602
19.1.2010 21:09:36   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: witch

bostina hvala za linke. našla nekaj:
LJUDOŽEREC
•    Skrbi… slabe novice vas bodo ujezile, razžalostile in mučile ter ovirale, toda vse to boste premagali
MESO
PEČI – dober znak…premagali boste sovražnika
•    JESTI – znak prevar in izgub ter nesreč, ki bodo vplivale na zdravje
•    KRVAVO – kakršne občutke ti zbujajo sanje, takšen je tvoj odnos do telesnosti, do svojih in tujih ljubezenskih zadev

To meso sem jedla in pekla. Pa bilo je krvavo. Sem pa bila ljudožerec, če sem jedla človeka.. Ne vem user posted image

witch, sorry, ampak zdele sem se pa nasmejala. si tole šlogala tko, kot je men moja sestrična pred leti. sem odprla karte pismo, denar in uniformo. in ona gleda in gleda in študira in prav nč, poštar ti bo prnesu kuverto v kateri bo denar! user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 603
19.1.2010 21:12:25   
lillchy123
pižmovka, ti kar lepo čiči in čaki. se splača! user posted image

mene pa nekaj muči.. po izračunih na rr bi mogla met pdp 30.9. torej bi bila zdaj v 4.tednu. ampak testi pa naj bi bili pozitivni šele v petem tednu? mah, upam, da bom mela res ta teden pregled... misliš, da koboš videl tisti magični +, bo pa vse ok. pa se skrbi šele začenjajo user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 604
19.1.2010 21:26:59   
pižmovka
in ona gleda in gleda in študira in prav nč, poštar ti bo prnesu kuverto v kateri bo denar!
ta je pa dobra

Ja enkrat se mora čakanje obrestovat! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 605
20.1.2010 8:03:19   
lidik
hej punce dobro jutro....čestitke novim user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image želim vam lepo nosečnost..

kaj pa ostale? bodo kmalu kakšne dobre novičke spet? jaz vsako jutro komaj čakam, da preberem da bo kakšni od vas začel rasti trebušček user posted image držim pesti za vse vas, ki še čakate da vam uspe in da zagledate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
20.1.2010 8:40:59   
archie
NiNiBO, uuuwow, svica!! meni fantasticna dezela. Smo bili ravno lani spet za nekaj dni tam.

Jaz pa potrebujem eno pomoc user posted image . danes zjutraj sem naredila FS in prikazala se je rahla druga crtica. Ne sicer takoj, ampak po recimo 1 min ali pa minuti in pol. Kaj to sedaj pomeni?
Kdaj naj naredim se CB?
Nekje sem brala, da naj bi FS zaznal nizjo raven hormona, CB pa visjo. Ampak ce je na FS rahla crtica, to pomeni, da je malo hormona. Kar spet pomeni, da verjetno CB ne bi nic pokazal... a razmisljam prav ali ne?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 607
20.1.2010 8:42:53   
lillchy123
archie, iiiiiiii user posted image  jaz bi na tvojem mestu jutri zjutraj še enkrat nardila FS, in če je črtica močnejša, bi pojutrišnjem zjutraj (s prvim urinom) nardila še CB. držim pesti!!!!!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 608
20.1.2010 8:44:30   
archie
ojej, a se 2 dni bom mogla cakat?user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
20.1.2010 8:54:46   
lillchy123
al pa jutri zjutraj probaš CB user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 610
20.1.2010 8:56:21   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

al pa jutri zjutraj probaš CB user posted image

tako tako, jaz sem en dan FS, drug dan CB user posted image
Da bi še dva dni držala? Se bi mi zmešalo user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 611
20.1.2010 8:58:22   
witch
archie - tudi jaz bi naredila še 1 fs in potem cb.. držim pesti da je to to user posted image
lillchy123 - tudi jaz sem se nasmejala :) ampak boljše razlage nisem uspela najti user posted image

Jaz se pa spravljam učit user posted image potem pa grem okrog kosila na faks (knjižnica, referat in podobno sranje), potem pa s kolegom, ki ga nisem videla 100 let na kavo user posted image komaj čakam user posted image
Pri meni ni nič novega.. Razen tega, da se me ta mesec res drži smola. Evo trenutno imam ful hudo vnetje nožnice. Sem se probala pozdraviti s čajevcem pa ni in ni šlo. Zdaj pa sem se včeraj prvič namazala s canestenom (ker prejšnjo noč sploh nisem spala). A je kaj narobe, če sem user posted image in uporabljam canesten?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 612
20.1.2010 9:00:39   
lidik
archie pa to je super novička !!!!!!!!
kaj res je bila druga črtica ??? ja super, no v glavnem jaz sem
prepričana, da če boš jutri naredila CB bo tudi tam lepo viden
plusek !!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 613
20.1.2010 9:01:34   
lillchy123
witch, za user posted image  so ful pogosta vnetja in takrat ti G predpiše mazilo. ne vem pa za sigurno katero. mislim pa, da sem jaz tudi v 1.user posted image  imela canesten.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 614
20.1.2010 9:03:39   
lillchy123
archie, jst sem tudi najprej popoldne nardila FS in je bil +. pa sem mogla počakat do naslednjega dneva, ker CB nisem mela doma. in sem pol dopoldne šibala z mojim na malco in hitro še CB nardit. se mi je tko mudilo, da nisem prebrala, da če ga delaš pred izostankom user posted image , morš delat s prvim jutranjim urinom user posted image . pa je bil vseen debel +. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 615
20.1.2010 9:21:23   
NiNiBo
archie: No po 4 letih imam jaz Svice dovolj. Je lepa, urejena, dezela, ampak ljudje pa totalno konzervativni, zaprti. Sej so prijazni, ampak kot tujec je tezko navezati prijateljstva. Je pa tudi res, da ne iscem kontaktov s slovenci tu in da ne zivim v Zürich-u ampak kaksno urco ven. In pa tu sem zaradi studija, potem tud ni tolk casa da bi okrog letal, ampak nekak delas zelo veliko v upanju da ti bo uspelo v casu ki ga imas na razpolago.

Pri meni je bilo ravno tako, kot pri tebi. Torej prvi dan izostanka zelooooooo rahla crtica na CB. Popoldan sem potem delala en bolj obcutljiv test in je bila crtica. Potem vceraj spet CB, ze bolj izrazita crtica in za naju je bil to +. No vceraj sem pa digitalni CB kupila (ti digitalno pokaze +, ter tedne nosecnosti, glede ne koncentracijo hormona) in je bil definitivno + od vceraj potrjen. Delala sem pa vse na jutranji urin.

Torej, ti ne preostane nic drugega kot pocakati na jutri in spet narediti test, ali pa dati kri v npr. v Adrialabu.

Neposredna povezava do sporočila: 616
20.1.2010 9:25:50   
archie
o ja, to pa vem, da so ljudje precej drugacni kot drugod. zal! drugace pa kot dezela je meni fenomenalna! Gore, hribi, pokrajina, njihove planine.. uf, bi sla kar za celo poletje kdaj tja.

bom pocakala do jutri in naredim nov test. v bistvu se ne veselim nicesar, ker se bojim da bom potem prevec razocarana, ce ne bo uspelo.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 617
20.1.2010 9:27:59   
NiNiBo
Drzim pesti user posted image !

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 618
20.1.2010 9:56:40   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: pika555

Pritekla je user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Grem k februarkam..... Držim pesti za vas..
LP

Pika555, se vedno mi ni jasno, kako je to mogoce... ce je bil pa test pozitiven...

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 619
20.1.2010 10:26:44   
camino79
200 let se že nisem oglasila...danes zjutraj pa sta bili, v nevemkateremkrogu že, po skoraj treh letih user posted image .
Ne morem še verjeti, solze in smeh.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 620
20.1.2010 10:30:42   
archie
camino79, cestitam!!! user posted image user posted image user posted image
zelim ti vse lepo se naprej!!

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 621
20.1.2010 10:40:19   
lillchy123
camino, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  to mi je pa najlepše prebrat, da uspe tistim, ki že tako dolgo čakajo user posted image

punce, a veste, da sem en večer preden sem delala test ležala v postlji in razmišljala, kaj če bi se zmenle, da bomo od zdaj naprej na seznamu vse roza user posted image user posted image user posted image
kar tako naprej, in da se roza barva prestavi še v februar user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 622
20.1.2010 11:05:08   
malajka84
camino79 čestitam!!!!user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim!!!user posted image

archie upam, d aje to to, pa da črtica postane močna....pa sej bo..jst čutm d je to to!:)

Neposredna povezava do sporočila: 623
20.1.2010 11:20:06   
NiNiBo
camino79 čestitke tudi iz moje strani.

Pomoje je tale bum, se vedno posledica novega leta, pa rajanja in veselega vzdusja. Aja, res pa je da ceprav velikokrat na pomislimo ima tudi januar dobre moze in sicer 6 januarja svete trije kralje (ce se ne motim), evoti namest Miklavza in Bozicka, pa Dedka Mraza so za nas poskrbeli sveti kralji. user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 624
20.1.2010 13:13:54   
ribica81
Najprej čestitke rozikam..vsem želim najlepših 9 mesecev! Res da ne pišem dosti, vas pa pridno berem in držim pesti za čimveč pluskov. Jaz pa se selim med februarke. Lp

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?