jana84 -> RE: II pričakujemo januarja 2010 (18.1.2010 9:09:43)
|
Živjo, punce! Najprej eno fino, toplo, dišečo [sm=kava.gif] za dobro jutro z moje strani. Včeraj nisem nič kaj tukaj visela, ker smo imeli dokaj pester dan...Malo smo lenarili, malo pohajali in se je obrnil kot bi s prsti tlesknil. Vidim da je nekaj novic... Lidik, mi je tako žal, da ti ni ratalo...Pa tako si se veselila in upala...pa dobro je kazalo, kaj ne? [sm=smiley31.gif]...Upam, da bo februar bolj srečen mesec zate... Kolibri tebi tud en velik [sm=smiley31.gif] in veliko sreče naslednji mesec... Končno, lahko spet eno obarvam roza...Juhuhu, 5ra8...tu je tako lepo slišat...Superca...Čimlepših[sm=9nebesa.gif] in da bi se vse lepo izšlo... pika555, pr tebi pa to ni ravno najbolj jasno kaj ne? Kako pa si delala krvni test? Hja, sej veš kako je s temi hormoni, včasih nas hecajo, da ni za verjet. In res je kot mnoge tukaj pravijo: dokler ne priteče [sm=hudicek1.gif] je še vedno upanje da si [sm=nosecka.gif]...Jst držim pesti, da bi bilo tako kot si želiš in da se čimprej ta zmeda s + in - uredi in veš pri čem si... Pr nas ni nič novega: ne zaskrbljujočega ne razveseljujočega....danes ponoči me je tako nekam bolel želodec in še vedno me, pa slab mi je delalo...Mogoče ker sem pico zvečer jedla, pa ne vem zakaj bi bilo tako [sm=smiley11.gif][sm=smiley29.gif]... Upam, da pridejo danes še kakšne vesele novičke za barvat...
|
|
|
|