Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 12:07:43
|
|
|
|
lillchy123
|
laliela, iskrene čestitlke! naj bo to tvojih najlepših 9 mesecev lidik, veš ženske smo si zelo različne. jaz so 9. tedna sploh nisem vedela, da sem noseča. šele takrat so se pojavile težave z zaprtostjo, sprememba vonja, okusa... nekatere pa res vejo že od 1.dne.. skratka, nikar se ne obremenjuj z znaki. lahko se ti pojavijo veliko kasneje,ko boš že zdavnaj videla ! tko da slabe misli stran! no, sej čez kakšen teden boš pa ti tolažla mene, prav?
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 12:14:51
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 laliela, iskrene čestitlke! naj bo to tvojih najlepših 9 mesecev lidik, veš ženske smo si zelo različne. jaz so 9. tedna sploh nisem vedela, da sem noseča. šele takrat so se pojavile težave z zaprtostjo, sprememba vonja, okusa... nekatere pa res vejo že od 1.dne.. skratka, nikar se ne obremenjuj z znaki. lahko se ti pojavijo veliko kasneje,ko boš že zdavnaj videla ! tko da slabe misli stran! no, sej čez kakšen teden boš pa ti tolažla mene, prav? hvala lillchy123 za tolažbo....sej vem da smo si ženske različne in vem da ne bi smela gledat na znake, sej v bistvu mi nekako uspeva odmisliti to, da kaj bo 18 ko bi mogla pritečit, samo ko pa sem videla, da vse nakazuje na in ne na (ok, čeprav ne vem kako to zgleda iz lastnih izkušenj) mam pa skoz v mislih, kako hudiča nama spet ni uspelo...... in ja lillchy123 veš kaj, nič te ne bom tolažila, ampak ti bom samo čestitala za in za veselo in srečno ..... drugače pa če slučajno ne bo uspelo pa seveda......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 12:23:02
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce, res lidik, da ti jaz povem svoje občutke, ko še ni tak daleč kot vedno je blo vse normalno... res da sem delala test točno na dan ko bi naj dobila , vendar je bil negativen in sem bila 100%, da bo pritekla... pa me je zafrknila a veš... namesto nje je bil beli tok... tisto pretakanje po trebuhu, ki ponavadi nakazuje na prihajajočo se , pa se je kasneje izkazalo za črevesni prepih in zaprtje... skratka lidik, razen zamujanja nisem imela prav nobenega znaka... ja no ja, pa utrujenost, kar se meni itak že rado zgodi... sem kot polarni medvedek, ko pride zima bi sam jedla pa spala vsem puncam toplo priporočam, da se niti najmanj ne obremenujte s temi znaki, škoda živčkov jaz navijam za prav vsako izmed vas in verjemite da vam bo uspelo, sam vztrajne bodite
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 12:27:59
|
|
|
|
lidik
|
laliela hvala ti za tolažbo...sej bom tudi jaz počakala kaj bo prinesel ponedeljek.... no verjetno boljše da rečem, kaj ne bo prinesel ponedeljek tebi pa seveda še enkrat želim sladkih, lepih, zdravih in seveda čarobnih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 12:29:29
|
|
|
|
archie
|
glede na vse napisano, bom jaz s testom se pocakala do naslednjega tedna. Razen ce bom sla kupit FS (je precej cenejsi) in bom tega sprobala. CB je predrag, da bi ga unicevala vsak dan . Lidik, midva imava pa samo en dan razmaka . A pol bos cakala do pon. in sele takrat naredila test?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 12:40:51
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie glede na vse napisano, bom jaz s testom se pocakala do naslednjega tedna. Razen ce bom sla kupit FS (je precej cenejsi) in bom tega sprobala. CB je predrag, da bi ga unicevala vsak dan . Lidik, midva imava pa samo en dan razmaka . A pol bos cakala do pon. in sele takrat naredila test? Ja archie pa res, vidim da imaš ti en dan za mano ja....no veš kaj takole je pri meni ne.....sicer sem upala, da bom zdržala do ponedeljka, da če ne pritečem da delam test in še to sem rekla, da bi delala šele potem popoldan ali zvečer (ko pridem iz izpita - ga imam namreč ravno v ponedeljek), samo ti pa moram povedati da sem si včeraj že šla kupit CB, tako da ga imam zdaj doma - in že danes sem se komaj zadržala, da ga nisem naredila, tako da ne obljubim da bom zdržala do ponedeljka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 12:43:06
|
|
|
|
archie
|
jaz imam CB doma ze 14 dni za vsak slucaj, ce me kdaj "prime" ob nenavadni uri narest test Bom sla pa danes verjetno kupit tudi FS. S tistim se pa lahko malo "igram" in probavam za prej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 12:46:12
|
|
|
|
lidik
|
kaj misliš da FS kaj prej pokaže kot CB? Je sploh zanesljiv, ali če ga grem delat prej se bom prehitro ali veselila ali bom prehitro žalostna, odvisno kaj bo pač pokazalo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 12:48:11
|
|
|
|
archie
|
ne, kolikor sem brala mnenja, ne pokaze tako hitro kot CB. Je pa cenejsi. In ce naredim FS v pon. in pokaze -, potem nisem stran vrgla skoraj 8 eur, ampak 1 eur. In potem pocakam se nekaj dni in naredim CB.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 12:53:22
|
|
|
|
lidik
|
aha ok....no še dobro da se ko grem iz službe peljem mimo DM-a, tako da glede na to, da se nisem mogla zadržati pri CB-ju me bo itak danes ko grem iz službe kr potegnilo notri, če prav bom hotela iti mimo....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 13:09:44
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce kako ste? Čestitam novim Jst sm sam še na wcju. Grem na wc pol ko pa pridem ven pa spet tist občutek da me spet, ajde grem spet na wc in čist mal gre ven, pa spet grem ven pa spet tak občutek da me na wc ampak se mi ne da več hodt. Še dobro da sm sama drugače bi že moj mislu da kaj mi je.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 13:12:17
|
|
|
|
lidik
|
dini !!!!!!! pa kje hudiča si hodila tako dolgo?????? kaj to pomeni da še ni priteklo?????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 13:36:27
|
|
|
|
dini
|
Popoldne sm gor, učeri sm bla pa zjutri. Ne, ni je še in upam da je ne bo, dost na wcju, pa napet trebuh ampak ne zanašam se na znake.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 13:39:37
|
|
|
|
dini
|
Imam take čudne znake kot laliela
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 13:53:47
|
|
|
|
lidik
|
no to je super, ker si videla, da je obarvana roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 14:00:53
|
|
|
|
dini
|
Vidm da bi ga ti kar že nardila, a ni prehitro? Men se enkrat rjav izcedek pokaže pol ga spet ni, pa je, pa ni...da rataš čist od tega.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 14:11:07
|
|
|
|
Nalina
|
Dini, tako sem jaz imela konec decembra. Za se ubit. 40 dni - vse belo, 43. dan belo pa malo izcedka in tako se je nadaljevalo še 3 dni, potem pa menstruacija. Je pa res, da so testi pokazali -.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 14:12:28
|
|
|
|
dini
|
sam ne glupari!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 14:20:49
|
|
|
|
dini
|
sam neki glupari!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 14:35:33
|
|
|
|
jana84
|
o, dini...sem vesela da te slišim, predvsem pa da je vse tako kot mora bit! Pa da ne bo pomote tud pr vseh ostalih! Lidik in archie...vidve pa raj lepo počakajte kot pa da delate teste že pred izostankom M...Da ne boste potem samo zamorjene, če bo slučajno -...lepo počakajte do dneva, ko naj ne bi bilo M in potem takoj naslednji dan test delat...Vem da je lahko govorit, ampak najboljš je tako... In da si ne boste mislile, kako krepostna sem pa jaz: test imam doma že od avgusta!!! Ja, ker je eden ostal (BCmini), drugi pa je bil pozitiven...Ampak me čisto nič ne mika, da bi ga delala...Jaz M ne pričakujem v nedeljo, 24. In če je ne bo, bom verjetno komaj v ponedeljek delala test...Ker do zdaj je bila tetka hudotetka vedno točna kot urca...Na 26.dan dopoldan. Tako da...
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 14:35:53
|
|
|
|
archie
|
Dini, kdaj bos delala test?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 14:40:10
|
|
|
|
lillchy123
|
dini, glede na to. da ti le že en teden zamuja, če imaš redne cikluse, bi ti test po moje že moral dati pravilen odgovor! sploh ne dvomim, da bo tak kot mora bit!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 14:40:31
|
|
|
|
dini
|
Ne bom ga sploh delala.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 14:41:49
|
|
|
|
archie
|
zakaj ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 14:43:35
|
|
|
|
jana84
|
dini, ok, po eni strani razumem da nočeš delat testa, ampak kako boš pa vedela al si noseča al ne? kaj boš čakala do septembra ?
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?