|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2010
15.1.2010 12:07:43   
lillchy123
user posted image laliela, iskrene čestitlke! user posted image  naj bo to tvojih najlepših 9 mesecev

lidik, veš ženske smo si zelo različne. jaz so 9. tedna sploh nisem vedela, da sem noseča. šele takrat so se pojavile težave z zaprtostjo, sprememba vonja, okusa... nekatere pa res vejo že od 1.dne.. skratka, nikar se ne obremenjuj z znaki. lahko se ti pojavijo veliko kasneje,ko boš že zdavnaj videla user posted image ! user posted image  tko da slabe misli stran!user posted image

no, sej čez kakšen teden boš pa ti  tolažla mene, prav?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 476
15.1.2010 12:14:51   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image laliela, iskrene čestitlke! user posted image  naj bo to tvojih najlepših 9 mesecev

lidik, veš ženske smo si zelo različne. jaz so 9. tedna sploh nisem vedela, da sem noseča. šele takrat so se pojavile težave z zaprtostjo, sprememba vonja, okusa... nekatere pa res vejo že od 1.dne.. skratka, nikar se ne obremenjuj z znaki. lahko se ti pojavijo veliko kasneje,ko boš že zdavnaj videla user posted image ! user posted image  tko da slabe misli stran!user posted image

no, sej čez kakšen teden boš pa ti  tolažla mene, prav?

hvala lillchy123 za tolažbo....sej vem da smo si ženske različne in vem da ne bi smela gledat na znake, sej v bistvu mi nekako uspeva odmisliti to, da kaj bo 18 ko bi mogla pritečit, samo ko pa sem videla, da vse nakazuje na user posted image in ne na user posted image (ok, čeprav ne vem kako to zgleda iz lastnih izkušenj) mam pa skoz v mislih, kako hudiča nama spet ni uspelo......

in ja lillchy123 veš kaj, nič te ne bom tolažila, ampak ti bom samo čestitala za user posted image in za veselo in srečno user posted image ..... drugače pa če slučajno ne bo uspelo pa seveda...... user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 477
15.1.2010 12:23:02   
Anonimen
hvala punce, res user posted image

lidik, da ti jaz povem svoje občutke, ko še ni tak daleč user posted image
kot vedno je blo vse normalno... res da sem delala test točno na dan ko bi naj dobila user posted image , vendar je bil negativen in sem bila 100%, da bo pritekla...
pa me je zafrknila a veš... namesto nje je bil beli tok... tisto pretakanje po trebuhu, ki ponavadi nakazuje na prihajajočo se user posted image , pa se je kasneje izkazalo za črevesni prepih in zaprtje... user posted image
skratka lidik, razen zamujanja user posted image nisem imela prav nobenega znaka... ja no ja, pa utrujenost, kar se meni itak že rado zgodi... sem kot polarni medvedek, ko pride zima bi sam jedla pa spala user posted image

vsem puncam toplo priporočam, da se niti najmanj ne obremenujte s temi znaki, škoda živčkov user posted image
jaz navijam za prav vsako izmed vas in verjemite da vam bo uspelo, sam vztrajne bodite user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
15.1.2010 12:27:59   
lidik
laliela hvala ti za tolažbo...sej bom tudi jaz počakala kaj bo prinesel ponedeljek.... no verjetno boljše da rečem, kaj ne bo prinesel ponedeljek user posted image

tebi pa seveda še enkrat želim sladkih, lepih, zdravih in seveda čarobnih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
15.1.2010 12:29:29   
archie
glede na vse napisano, bom jaz s testom se pocakala do naslednjega tedna. Razen ce bom sla kupit FS (je precej cenejsi) in bom tega sprobala. CB je predrag, da bi ga unicevala vsak danuser posted image .

Lidik, midva imava pa samo en dan razmaka user posted image . A pol bos cakala do pon. in sele takrat naredila test?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
15.1.2010 12:40:51   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: archie

glede na vse napisano, bom jaz s testom se pocakala do naslednjega tedna. Razen ce bom sla kupit FS (je precej cenejsi) in bom tega sprobala. CB je predrag, da bi ga unicevala vsak danuser posted image .

Lidik, midva imava pa samo en dan razmaka user posted image . A pol bos cakala do pon. in sele takrat naredila test?

Ja archie pa res, vidim da imaš ti en dan za mano ja....no veš kaj takole je pri meni ne.....sicer sem upala, da bom zdržala do ponedeljka, da če ne pritečem da delam test in še to sem rekla, da bi delala šele potem popoldan ali zvečer (ko pridem iz izpita - ga imam namreč ravno v ponedeljek), samo ti pa moram povedati da sem si včeraj že šla kupit CB, tako da ga imam zdaj doma - in že danes sem se komaj zadržala, da ga nisem naredila, tako da ne obljubim da bom zdržala do ponedeljka. user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 481
15.1.2010 12:43:06   
archie
jaz imam CB doma ze 14 dni user posted image user posted image za vsak slucaj, ce me kdaj "prime" ob nenavadni uri narest test user posted image

Bom sla pa danes verjetno kupit tudi FS. S tistim se pa lahko malo "igram" in probavam za prej.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 482
15.1.2010 12:46:12   
lidik
kaj misliš da FS kaj prej pokaže kot CB? Je sploh zanesljiv, ali če ga grem delat prej se bom prehitro ali veselila ali bom prehitro žalostna, odvisno kaj bo pač pokazalo?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 483
15.1.2010 12:48:11   
archie
ne, kolikor sem brala mnenja, ne pokaze tako hitro kot CB. Je pa cenejsi. In ce naredim FS v pon. in pokaze -, potem nisem stran vrgla skoraj 8 eur, ampak 1 eur. In potem pocakam se nekaj dni in naredim CB. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 484
15.1.2010 12:53:22   
lidik
aha ok....no še dobro da se ko grem iz službe peljem mimo DM-a, tako da glede na to, da se nisem mogla zadržati pri CB-ju me bo itak danes ko grem iz službe kr potegnilo notri, če prav bom hotela iti mimo....user posted image  

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 485
15.1.2010 13:09:44   
dini
Ojla punce kako ste? Čestitam novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sm sam še na wcju. Grem na wc pol ko pa pridem ven pa spet tist občutek da me spet, ajde grem spet na wc in čist mal gre ven, pa spet grem ven pa spet tak občutek da me na wc ampak se mi ne da več hodt. Še dobro da sm sama drugače bi že moj mislu da kaj mi je.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 486
15.1.2010 13:12:17   
lidik
dini !!!!!!! pa kje hudiča si hodila tako dolgo??????
kaj to pomeni da še ni priteklo????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 487
15.1.2010 13:36:27   
dini
Popoldne sm gor, učeri sm bla pa zjutri.user posted image Ne, ni je še in upam da je ne bo, dost na wcju, pa napet trebuh ampak ne zanašam se na znake.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 488
15.1.2010 13:39:37   
dini
Imam take čudne znake kot laliela user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 489
15.1.2010 13:53:47   
lidik
no to je super, ker si videla, da je obarvana roza user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 490
15.1.2010 14:00:53   
dini
Vidm da bi ga ti kar že nardila, a ni prehitro? Men se enkrat rjav izcedek pokaže pol ga spet ni, pa je, pa ni...da rataš čist user posted image user posted image od tega.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 491
15.1.2010 14:11:07   
Nalina
Dini, tako sem jaz imela konec decembra. Za se ubit. 40 dni - vse belo, 43. dan belo pa malo izcedka in tako se je nadaljevalo še 3 dni, potem pa menstruacija. Je pa res, da so testi pokazali -. 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 492
15.1.2010 14:12:28   
dini
user posted image sam ne glupari!!

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 493
15.1.2010 14:20:49   
dini
user posted image sam neki glupari!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 494
15.1.2010 14:35:33   
jana84
o, dini...sem vesela da te slišim, predvsem pa da je vse tako kot mora bit!
Pa da ne bo pomote tud pr vseh ostalih!

Lidik in archie...vidve pa raj lepo počakajte kot pa da delate teste že pred izostankom M...Da ne boste potem samo zamorjene, če bo slučajno -...lepo počakajte do dneva, ko naj ne bi bilo M in potem takoj naslednji dan test delat...Vem da je lahko govorit, ampak najboljš je tako...
In da si ne boste mislile, kako krepostna sem pa jaz: test imam doma že od avgusta!!! Ja, ker je eden ostal (BCmini), drugi pa je bil pozitiven...Ampak me čisto nič ne mika, da bi ga delala...Jaz M ne pričakujem v nedeljo, 24. In če je ne bo, bom verjetno komaj v ponedeljek delala test...Ker do zdaj je bila tetka hudotetka vedno točna kot urca...Na 26.dan dopoldan. Tako da...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.1.2010 14:35:53   
archie
Dini, kdaj bos delala test?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 496
15.1.2010 14:40:10   
lillchy123
dini, glede na to. da ti le že en teden zamuja, če imaš redne cikluse, bi ti test po moje že moral dati pravilen odgovor! user posted image  sploh ne dvomim, da bo tak kot mora bit!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 497
15.1.2010 14:40:31   
dini
Ne bom ga sploh delala.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 498
15.1.2010 14:41:49   
archie
zakaj ne?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 499
15.1.2010 14:43:35   
jana84
dini, ok, po eni strani razumem da nočeš delat testa, ampak kako boš pa vedela al si noseča al ne? kaj boš čakala do septembrauser posted image ?

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?