Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 14.1.2010 13:12:55
|
|
|
|
lidik
|
dini sej enkrat bo za vse nas posijal sonček in bomo dobile v roke svojega težkopričakovanega ....boš videla da bo tako.....je pa res, da vsaka ima kdaj slab dan in potem izbruhne vsa ta žalost in jeza ven...tudi jaz sem imela včeraj zvečer tak čas...sem imela tudi občutek kot da bo vsak čas začela tečit pa je k sreči ni bilo.. no sej tudi še ni čas...in potem sem se mojemu malo spovedala (jeza seveda zato, ker zakaj takšnim uspe prislončkati dojenčka, ki sploh ne znajo z njim oz. jim je samo v napoto oz. celo odveč....nam ki smo pa tukaj in ki vsak mesec čakamo na ta magični plus, pa nam ne uspe... pa vem, da bi bile te bebibice deležne vse ljubezni in pozornosti ki si jo zaslužijo)... no pa me je potem moj potolažil da tudi nama bo uspelo, tako dolgo se bova trudila.....in danes je že malo boljše, čeprav sem na wc-ju vsake pol ure,pa sej grem potem popoldan spet na predavanja in se bom malo zamotila, da ne bom mislila na to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 14.1.2010 13:34:22
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pa nisem te hotla zamorit... k bom drug teden čist na istem... ampak jaz rajši pričakujem najslabše in upam na najboljše. sej me nisi zamorila, sploh ne. samo veš tisto čakanje na M, če bo al ne bo, potem pride en dan malo, pa potem ni iz tega nič......in spet eno spraševanje al bo + al ne, al je psiha kriva. ampak se ne damo, kot si rekla, dokler se ne ulije je se zmeraj mozen +. vem da prejšnji mesec sem odlašala s testom (ker tud m ni blo na dan ko bi morala pridt) potem pa ko sem ga naredila se je pa ulila, kot da bi jo priklicala. bodimo optimisti, za vse nas, nas tam nekje čaka punce, držite se
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 14.1.2010 13:35:02
|
|
|
|
majčii
|
ojla.... ja mene tud razžalosti, ko slišim, da so nekateri po nesreči noseči, kako noseče mame kadijo in pijejo,... in tud k gledam, da so jim malčki res bl v napoto k ne,.... joooj (sej ne da komu ne privoščim otrok) sam resnično ne vem zakaj..... jst bi resnično svojemu bebiju nudla vse kar je v moji moči,.... hja,... pravice ni,.... sej bo tudi nam bo ratalo,.... upam da kmalu :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 14.1.2010 13:49:14
|
|
|
|
dini
|
Če smo pregurale tako daleč bomo hmal na cilju.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 14.1.2010 14:25:37
|
|
|
|
lidik
|
ne sej tudi jaz nisem mislila s tem, da komu ne privoščim otrok...ampak včasih ko gledam oz. slišim kaj vse se z otroci dogaja (pa verjemite, da slišim veliko tega, ker imam pač službo takšno) mi je tako hudo, da bi z največjim veseljem premlatila te neodgovorne starše in si mislim, veš kaj, ta jih pa res ne bi smel/a imet.... ja majčii nam bo uspelo boš videla....sej smo pa ja vztrajne in pa tudi borke, tako da se pa res ne bomo predale kr tako....sej ko nam je pa hudo pa pridemo gor in najdem tudi tukaj tolažbo...se lahko fino izpovemo, ker smo na kupu same takšne, ki smo v podobnih situacijah in se zato veliko lažje razumemo......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 14.1.2010 14:58:19
|
|
|
|
kago
|
jana_k: tkole je... 15. dan ciklusa sem bila na pregledu, pa je rekla da imam O, ker imam neredne M mi je predpisala Dabroston, ki ga moram jemati. Če slučajno zanosim ne bo nič narobe (ker se Dabroston predpisuje tudi v primeru grozečega splava). Sicer sem ga dobila, da mi sproži M, da bom lahko začela z jemanjem klomifenov. ful zakomplicirano :) Jah lahko me daš na seznam pod xx.01, bo še najbolje.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 14.1.2010 15:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
hej punce! veste kaj se je men danes zgodil... ne ni še prišla , hvala bogi... vedno bolj imam občutek, da je res šla na karibe... no v glavnem, dans sem šla na obisk k moji bodoči tašči in lej ga zlomka, dobila me je na sum. ko sem odšla, mi je pisala, da naj preverim, če sem slučajno noseča, ker sem se spremenila v obraz... zanimivo a ne... molčiš, da bi jih čim bolj presenetil, pol pa te že posumijo hehe pa saj v redu, ti nekdo da še večje upanje test bomo delali jutri, tak je rekel moj dragi in tak bo moglo biti, čeprav se še komaj vzdržim tak da punce, ne bit žalostne, vsem nam bo uspelo, boste videle... mislim, da je ena že rekla da mormo bit optimistke pa da podelim še z vami svoje veselje z vlkim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 14.1.2010 17:28:28
|
|
|
|
mladika
|
jst tut delam mal kontrolo kolko vas je že oz. ni...za use iskrene ČESTITKE,za tiste ki pa še čakate ali bo ali ne pa velik . Aja pa še to,eni si pa res ne zaslužjo bit starši...od moje mami prjatlca je zanosla v tretje pr 37 letih,je blo baje ponesrečeno,pa je že čist raštelana: ma revmo,srce bl švoh,kri čist slabo (baje ma bl gosto kot je normaln),pa z dihanjem težave...če ti je to odgovorno starševstvo pol pa tut nč nečem...??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 14.1.2010 20:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, ni šlo zdržat in sem kar šla kupit cb in jaaaa!!! selim se med septemberke!!!! en debeli plus mam tak da me komot obarvajte rozo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 14.1.2010 20:25:14
|
|
|
|
mladika
|
Čestitaaaaaaaaaaaaammmmm!!!!!!sm vedla,da bojo moje pike poke pomagale tistim ki še čakajo na
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 14.1.2010 20:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala mladika, res je pomagalo... pika poke in optimizen, ter vaše vstrajno navijanje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 14.1.2010 20:48:28
|
|
|
|
mladika
|
zdaj si pa ti na vrsti,da za nas vztrajno navijaš!!!!!!!!! aja pa čimlepšo ti želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 0:05:47
|
|
|
|
Anonimen
|
res je in lahko me kar dodate med navijačice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 8:40:11
|
|
|
|
archie
|
Laliela: cestitaaaaaaaaam zelim ti lepih 9 mesecev in cimvec lepega!!!! A vidis, da je tvoja tasca imela prav? A bo se kaksna lepa novica za konec tedna?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 8:43:24
|
|
|
|
jana84
|
dobro jutro dekleta...Kaj danes ni še nobene tukaj? No pa vam jaz postrežem za dobro jutro in še lepši dan! LALIELA, čestitke!!! to pa je novica dneva ...upam da boš še kaj med nami in nam zaupala kakšne lepe novice o NOSEČNOSTI!... Vdite, da se seznam počasi barva v roza? Sej bo...kar tako naprej, pa bo...No lahko tud bolj roza, ne bomo nič jezne kaj ne? Na pa me je archie prehitela ... ... Točno, je včeraj res Laliela pravla, da ji je tašča to-be rekla da če je noseča, ker se je spremenila v obraz... Tako taščo ki samo reče da si morda noseča in potem si bi tud jaz imela...Kje jih dobiš?
< Sporočilo je popravil jana_k -- 15.1.2010 8:45:26 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 8:53:21
|
|
|
|
5ra8
|
moje M še kar ni. mi je pa zelo čudno ker mi že od včeraj popoldne zvoni v ušesih da je grozaaaaaaaa danes grem po test da ga naredim jutri ali pa v nedeljo. pa da vidimo. laliela, čestitke še z moje strani. lepo ti želim
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 9:01:39
|
|
|
|
jana84
|
5ra8...ti kar lepo vztrajaj pri tem stanju kot je...brez M. Test pa seveda naredi čimprej, za nas firbčne babnice! evo zdaj pa končno seznam...Sem mislila, da bo vseeno več za popravljat, pa ni kaj dosti...Je pa eno za pobarvat v roza, jupi!!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 9:45:14
|
|
|
|
Anonimen
|
oh kako se je fejn videt v rozas barvi prav vsem hvala za lepe želje in bote brez skrbi, da vas bom spremljala in navijala še za vas jana_k glede tašče, saj veš da je dobro taščo težko najdet in moja je res dobra... kot mama mi je no pa upam, da se ti z tvojo tut razumeš in bo mogočer tut opazla, ker ženske ki so same rodile so bol pozorne na take stvari
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 10:12:40
|
|
|
|
pika555
|
Drage moje, danes je 28. dan ciklusa, še ni... upamo, da tudi ne bo :) Cikle imam sicer zelo različne- na 29 dni, tudi 23 je že bilo.. Če jutri ni, delamo test.. Trebuh me je včeraj bolel, kot da bom dobla , pa ni še nič.. le bel izcedek... Držim pesti za vas vse, ki še čakate !!!!!!!!!! LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 10:14:08
|
|
|
|
zoya80
|
laliela čestitam!! čimlepšo nosečnost ti žekim! jaz se pa ful čudno počutim zadnje dni. čeprav je do moje predvidene še več kot 10 dni, imam že 3 dni čudne bolečine v trebuhu, kot pred . ne vem, kaj to pomeni, ali bo ta mesec prej pritekla...? upam, da ne, ker si res želim .... če ju ta mesec ne bo, obupam....oziroma se pač neham trudit računat, preštevat dneve, vsak drug dan itd., ker je res obremenjujoče. pač očitno še ni moj čas. lepo se imejte punce, pa držim pesti za vas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 10:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
pika555 jaz dsem tudi na mesto menstruacije mela beli tok, zdaj pa me vidiš kje sem pa nasvet še, če bo test negativen in menstruacije še ne bo, počaki en teden, meni se je komaj po enem tednu pokazal plus zoya80, ma ne obupat, saj veš, da bo prav vsaki uspelo... bolečine v trebuhu so lahko tui od drugih stvari, npr črevesje... mene je tudi že pred menstruacijo zvijalo in ne boš verjela, že lep čas mam rahlo zaprtje in take vetrove da adijo in to od kar sem zanosila pa hvala ti za lepe želje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 10:46:17
|
|
|
|
jana84
|
pika555 in zoya80, vedve kar lepo vztrajajta v ne-M statusu...Meni se kar dopade, kaj pa vama? jaz se zdaj počasi odpravljam za knjige...Danes mi bo celo uspelo pred 12h...Ja, nimaš kar je treba je pač treba...Na žalost me prevečkrat premami kaj drugega (npr. tale RR)...L Lepo se imejte in čimveč pričakujem, da bom lahko barvala seznamček v roza... Kje se pa danes kaj dini drži? Kako je kaj z njo?
< Sporočilo je popravil jana_k -- 15.1.2010 10:47:29 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 11:39:12
|
|
|
|
malajka84
|
laliela čestitam!!!pa lepo nosečnost!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.1.2010 11:49:32
|
|
|
|
lidik
|
laliela tudi jaz čestitam !!!!!!!!!! želim pa ti tudi jaz lepo nosečnost hmmmm jana_k, tudi jaz išem danes dini tu gor, če se je kaj javila, pa vidim da je še nikjer ni...... drugače pa naj vam povem, da sem imela jaz včeraj zvečer en tak slab večer, ki pa se še vedno nadaljuje v današnji dan.....imam tudi jaz občutek, da bo moja M vsak čas pritekla, ker me nekaj zvija tam spodaj, pa ubijala bi za čokolado (tako kot pred vsako M, ker drugače jo še povoham ne), tako da mislim, da bi vsak čas, ali pa bo še malo počakala in bo spet točna kot urca.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?