jana84 -> RE: II pričakujemo januarja 2010 (8.1.2010 13:13:40)
|
mladika...ti kar lepo nahruli svojo tetko hudotetko [sm=hudicek1.gif], da če misli, naj pride, drugač pa naj sporoči kakšna je situacija, da boš vedela in si ne boš vseh živčkov pojedla...Si ne predstvaljam sebe v takšni situaciji...Poleti sem bila v taki situaciji, da mi je 3dni zamujala in sem bila že skor vesela, da sem srečka nosečka, pol pa se je le prikazala...na morju! Mislim, da bi se morale ženske skupaj spravit in to hudotetko mal pošteno nahrulit, da kaj si misli, da se gre, da nas tako heca... Pr nas pa ni snegeca...imamo burjo in dež...res tipična primorska zima [sm=smiley19.gif]...da še dežnika ne morš odpret, pol pa čist mokr kot polita miš... Tudi jaz mislim, da bo jutrišnji dan (sobota) zelo oblegan s strani testkov...Nimaš kaj, človek je doma, po možnosti oba s partnerjem in človek bolj v miru naredi kar ima za narest. Jaz vem, da sem vse 3 teste delala, ko je bil možiček doma in je on skrival test eno minuto pred mojimi firbčnimi očmi...Ko sem delala test za našega sinkota, mi ni hotel povedat, da se je že črtica pokazala in sem morala celo minuto čakat...On pa je itak poškilil in videl...[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
|
|
|
|