jana84 -> RE: II pričakujemo januarja 2010 (8.1.2010 9:14:34)
|
Živjo! Kako kaj danes? A bo kakšna novička...vesela seveda...Mladika, T.Z.,...kaj se dogaja? Smo firbčne, no vsaj jaz sem... Matejka.D...[sm=smiley31.gif]...se spomnim, da smo prejšnji mesec skupaj pričakovale [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]...Pa zgleda da se ni obneslo...Škoda. Podobno situacijo sem jaz imela točno pred letom dni. Na 30.12. sem začela v 6tednu krvaveti in je šlo vse po zlu...HB se je vse lepo samo sčistilo in ni bilo potrebnega nobenega posega., No, pa naj te malo razveselim, jaz sem potem v januarju zanosila in oktobra rodila enga zdravega razgrajača, ki mi sedaj kravžlja živčke...Tako, da verjamem da bo tudi tebi uspelo...Če ne sedaj pa v bližnji prihodnosti... Men se je mal prej tako zavrtelo, da sem v kuhinjsko omarico prbila z glavo...Hvala bogu, da nisem v ta odprto, ker bi si glavo razbila... Sem vstala s kavča, da si dam mleko segret za [sm=kava.gif] in pol kar naenkrat se mi začnejo noge trest in jaz se začnem zibat in trest cela kot pjanček v deliriju...In med tem z glavo v omarico, pa se še ni hotlo to tresenje in zibanje ustavt...Sem bla prav presenečena...Pol sem se sam nazaj na kavč sesedla in počakala 5minut da me mine...[sm=zmeden.gif] Me je res presenetlo vse skupaj, ker sicer se mi kar rado zavrti, vendar se ne tresem tako...Kdo bi razumel to naše telo...Mogoče je res kavica manjkala...Zdaj je v redu... V glavnem, mi se ta vikend pripravljamo na pospešeno akcijo [sm=sloncek.gif]...Upam samo da naš ta mali ne zboli, ker nekaj kreha in ima popolnoma zabasan nos...Ga bomo pa za kakšno urco v varstvo dali, midva pa v akcijo [sm=smiley36.gif]...To bi rada vidla, ja! [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|