trinity22 -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del (5.1.2010 22:25:06)
|
Najprej se opravičujem, ker me skoraj nič ni na RR Potem Vam vsem želim srečno, zdravo , uspešno, novih izzivov polno novo leto in naj bo na vaših licih vsak dan nasmeh zaradi vaših sončkov[sm=smiley1.gif] Pri nas je stanej podobno kot pri PERSIDI ... Tiani so začele ven rinit zgornje enkice že 31. 12. in od takrat pri naši hiši vlada drugačen red ... zaspimo od 19h do 20h potem se zbudimo in vstanemo in igramo in kakamo in tako naprej in potem okoli 22h ali pa še kasneje ne zaspimo več sami ampak mora bit obvezno mami zraven, pa se je treba stiskat, pa za rokice držat, pa božat, pa še zizat je treba ene dvakrat, no potem pa le zaspi in spi bolj ali majn celo noč, seveda če spia midva zraven nje[sm=zmeden.gif] tako da potem enostavno nima časa prit na RR, tudi čez dan zahteva ogromno pozornosti in se začne kr jokat če ni po njeno ali pa č e me ni zraven nje ... upam, da so to res samo zobje in da j e nismo tako zelo razvadili, ker pol ne vem kako bo za naprej[sm=smiley13.gif] Danes sva imele FT nam je pokazala nekaj vaj za kobacanje, drugače pa je povedala, da je Tiana pač bolj mirna in se ji niti ne ljubi kaj preveč migat in je rekla da morava kar veliko gibat in da jo moram spodbujat, no zdaj bova delale te vaje, ki nama jih je pokazala in čez 14 dni imava spet FT. Drage moje veliko mislim na vas ampak enostavno hodim s Tiano spat če hočem da spi ... tako da ne me zbrisat iz sezama, bom prišla vsake toliko malo pogledat naokoli, pa upam da se to stanje kmalu znormalizira[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|