Nina00 -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del (5.1.2010 9:33:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...upam da ste vse preživele prekrasne praznike...srečno in zdravo v novem letu 2010,da se vam izpolnijo vse sanje... pa še podatki iz pregleda 71cm,8990g, ker se še ni postavljal na noge sva dobila napotnico za razvojno...sicer se zdaj nekaj vlači in par sekund stoji na nogah-kot da bi vedel kaj ga čaka-a ima tak trde noge,ne premakne se za korak...se gre,a kazat pa bomo videli... Brin se tudi še nič ne postavlja na noge. Tudi plazi se ne. Postavi se iz sedečega položaja na vse štiri in nazaj. To je pa vse. Se pravi, da nama tudi sledi razvojna? Čeprav mislim, da naša P redko pošlje v RA. verjetno odvisno...sem pa sama mnenja da bolje brezveze v razvojno kot da je prepozno.meni je p rekel da do zdaj še samo kak procent otrok se ne postavlja na noge...bomo videli kaj bojo rekli,je tako čakalna doba nekje tri tedne...upam da bo prej kakšen napredek..saj plazi pa tudi po trebuhu-puza kot vojak Bi tudi jaz raje šla brez potrebe v RA, kot pa, da ne bi šla, če bi bilo treba. Pri nas se zelo počasi premika po prostoru tako, da se iz sedečega položaja postavi na vse štiri in nazaj. Če je kaj zelo zanimivega, se bo tako prestavljal čez celo dnevno, ne bo se pa ojunačil, da bi pokobacal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|