Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:26:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara 15.4. točno na roj.dan najstarejše hčere...še ena klepetulja ja, pa mami...da ti nebo dolgčas
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:30:52
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara 15.4. točno na roj.dan najstarejše hčere...še ena klepetulja ja, pa mami...da ti nebo dolgčas mi že zdaj ni,verjemi...le da je taprva dobesedno na jezik gor rasla...pri 13m je šla v vrtec pa je z vzgojiteljico sedela pa se pogovarjala ko velika...niso mogli verjet...tak da zdaj se je sploh ne da utišat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:32:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zelooo slab mesec. ej, mi je kuj slabo ko pomislim po eni strani, po drugi pa se tolažim da jo bom kak dan prej ven vzela da se bova pocartali in to . Sploh ko bom imela tak dan,da jo bom fejst pogrešala. Seveda. Al pa se boma midve doble in se potolažle. S čokolado. Hecam se. Mene tud skrbi. Ker je Nika zelo navezana na mene. Tija je ko mali ciganček, kamor jo postaviš se navadi in je vse ok. Nika pa je trši oreh. Ko me ni zraven, me skoz pogreša in skoz gleda za mano.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 3.1.2010 21:33:34 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:32:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer jaz še tudi nekje malo diham na škrge. ematiara vsaka čast za toliko poguma helo najaa in tasi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:33:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
A mi data vajine v varstvo?Imam čas
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:35:34
|
|
|
|
Najaa
|
O Persdia. Uči se uči od eme tiare, sej veš da bodo naslednjič dvojčici.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:36:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zelooo slab mesec. ej, mi je kuj slabo ko pomislim po eni strani, po drugi pa se tolažim da jo bom kak dan prej ven vzela da se bova pocartali in to . Sploh ko bom imela tak dan,da jo bom fejst pogrešala. Seveda. Al pa se boma midve doble in se potolažle. S čokolado. Hecam se. Mene tud skrbi. Ker je Nika zelo navezana na mene. Tija je ko mali ciganček, kamor jo postaviš se navadi in je vse ok. Nika pa je trši oreh. Ko me ni zraven, me skoz pogreša in skoz gleda za mano. Pol si ,pa s Tomažem naj podata roke .Njegova mami je zakon ,pa dolgo,dolgo nihče .To ma zdaj novo finto hodi za mano ko pesek ,če zginem ,pa momlja al ,pa dere
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:37:04
|
|
|
|
ema tiara
|
nič klepetulje,se jutri kaj tipkamo...nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:37:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O Persdia. Uči se uči od eme tiare, sej veš da bodo naslednjič dvojčici. Jaz sem takoj za samo ateja rabim drugega .Maš kakega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:37:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nič klepetulje,se jutri kaj tipkamo...nočko Nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:38:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O Persdia. Uči se uči od eme tiare, sej veš da bodo naslednjič dvojčici. Jaz sem takoj za samo ateja rabim drugega .Maš kakega? Rabiš? Pridi po njega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:38:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nič klepetulje,se jutri kaj tipkamo...nočko Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:40:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Seveda. Al pa se boma midve doble in se potolažle. S čokolado. Hecam se. Mene tud skrbi. Ker je Nika zelo navezana na mene. Tija je ko mali ciganček, kamor jo postaviš se navadi in je vse ok. Nika pa je trši oreh. Ko me ni zraven, me skoz pogreša in skoz gleda za mano. pr Liji ni take panike, dokler me ne vidi. Ko pa me vidi pa nastane a BIG problem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:41:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara mi že zdaj ni,verjemi...le da je taprva dobesedno na jezik gor rasla...pri 13m je šla v vrtec pa je z vzgojiteljico sedela pa se pogovarjala ko velika...niso mogli verjet...tak da zdaj se je sploh ne da utišat ematiara nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:42:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pol si ,pa s Tomažem naj podata roke .Njegova mami je zakon ,pa dolgo,dolgo nihče .To ma zdaj novo finto hodi za mano ko pesek ,če zginem ,pa momlja al ,pa dere ah, toti moj Tomažek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:42:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O Persdia. Uči se uči od eme tiare, sej veš da bodo naslednjič dvojčici. Jaz sem takoj za samo ateja rabim drugega .Maš kakega? Rabiš? Pridi po njega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:52:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O Persdia. Uči se uči od eme tiare, sej veš da bodo naslednjič dvojčici. Jaz sem takoj za samo ateja rabim drugega .Maš kakega? Rabiš? Pridi po njega. Žeeeeeee .Upam samo ,da ni še hujši kot ta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:53:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
G.Tasa kaj počnete jutri zjutraj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 22:02:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA G.Tasa kaj počnete jutri zjutraj? nič pa tisto počasi. Enkrat grem v mesto po hrano za mačko sam ne vem al zjutraj al popoldan, ko pride g. ata domu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 8:30:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro v novo leto (se še vam nisem nič javila letos )! Kako? Mi smo že v polnem pogonu...boste kaj kupovale na razprodajah? Jaz bom šla pogledati za prve Valentinove čeveljčke, tiste ta prave, če so kaj znižane.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 8:34:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara otroci spijo?praznike preživeli?je tak fajn ko so,ko pa minejo pa si kar oddahnem...jutri pa spet vrtec,šola,služba...komaj čakam vem da sem nesramna a bo pasalo malo miru... jaz ti dam prav. Moj tud gre jutri v službo sam nekaj pogledat, pol pa je do 18-ega še doma ampak sva ga z Lijo zafrknile. Šibava v torek via Lenart in sva tam do petka ali sobote Te bpa se ne bomo nič vedele ta teden?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 9:11:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Te bpa se ne bomo nič vedele ta teden? ja, če se v Lenartu dobimo al pa pri persidi (persida sorry)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 9:12:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro v novo leto (se še vam nisem nič javila letos )! Kako? Mi smo že v polnem pogonu...boste kaj kupovale na razprodajah? Jaz bom šla pogledati za prve Valentinove čeveljčke, tiste ta prave, če so kaj znižane. Mi jih imamo-smo jih zadnjič v CE. kupili Jaz grem pol v mesto pa bom mal šla pogledat če imajo kaj, kakšno majčko za mamo-mi je ena Benettonova ful lepa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 10:20:23
|
|
|
|
Nina00
|
SREČNO IN VESELO NOVO LETO še od mene! Srečno preživeli praznike in se lepo imeli Meni bi pa prav pasalo, če bi bil moj še malo doma. No, danes se je starejši zbudil z vročino in bolečinamu v trebuščku. Zaenkrat brez driske in bruhanja. Bomo videli kaj se bo izcimilo. Je bilo meni včeraj zvečer tudi tako čudno slabo in me je bolele glava. Sem mislila, da pač od utrujenosti, a je bilo morda še kaj.
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 4.1.2010 10:28:43 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 10:53:55
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...upam da ste vse preživele prekrasne praznike...srečno in zdravo v novem letu 2010,da se vam izpolnijo vse sanje... pa še podatki iz pregleda 71cm,8990g, ker se še ni postavljal na noge sva dobila napotnico za razvojno...sicer se zdaj nekaj vlači in par sekund stoji na nogah-kot da bi vedel kaj ga čaka-a ima tak trde noge,ne premakne se za korak...se gre,a kazat pa bomo videli... Brin se tudi še nič ne postavlja na noge. Tudi plazi se ne. Postavi se iz sedečega položaja na vse štiri in nazaj. To je pa vse. Se pravi, da nama tudi sledi razvojna? Čeprav mislim, da naša P redko pošlje v RA.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.