Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 19:28:26
|
|
|
|
ema tiara
|
ojla...upam da ste vse preživele prekrasne praznike...srečno in zdravo v novem letu 2010,da se vam izpolnijo vse sanje... pa še podatki iz pregleda 71cm,8990g, ker se še ni postavljal na noge sva dobila napotnico za razvojno...sicer se zdaj nekaj vlači in par sekund stoji na nogah-kot da bi vedel kaj ga čaka-a ima tak trde noge,ne premakne se za korak...se gre,a kazat pa bomo videli...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:35:39
|
|
|
|
Najaa
|
Kje ste čvekulje? Bomo kako rekle???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:41:53
|
|
|
|
ema tiara
|
vse so še v prazničnem vzdušju...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:45:33
|
|
|
|
Najaa
|
Ah kje pa, sej so tu sam delajo se, da jih ni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:48:12
|
|
|
|
ema tiara
|
otroci spijo?praznike preživeli?je tak fajn ko so,ko pa minejo pa si kar oddahnem...jutri pa spet vrtec,šola,služba...komaj čakam vem da sem nesramna a bo pasalo malo miru...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:49:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje ste čvekulje? Bomo kako rekle??? tu sem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:50:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara otroci spijo?praznike preživeli?je tak fajn ko so,ko pa minejo pa si kar oddahnem...jutri pa spet vrtec,šola,služba...komaj čakam vem da sem nesramna a bo pasalo malo miru... jaz ti dam prav. Moj tud gre jutri v službo sam nekaj pogledat, pol pa je do 18-ega še doma ampak sva ga z Lijo zafrknile. Šibava v torek via Lenart in sva tam do petka ali sobote
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:51:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara otroci spijo?praznike preživeli?je tak fajn ko so,ko pa minejo pa si kar oddahnem...jutri pa spet vrtec,šola,služba...komaj čakam vem da sem nesramna a bo pasalo malo miru... Jaaaaaaa! Se podpišem. Tija gre jutri prvič v novi vrtec. Auuuu, danes je blo sam o tem govora. Še zaspala je ful hitro, ker mora zjutraj prej vstat. (to si je sama sebi govorila v postelji. )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:52:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje ste čvekulje? Bomo kako rekle??? tu sem Ti si vsepovsod. Tak ko jaz. In? je kaj novega? Se pustiš malo razvajat mami? Edino pravilno>!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:53:53
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara otroci spijo?praznike preživeli?je tak fajn ko so,ko pa minejo pa si kar oddahnem...jutri pa spet vrtec,šola,služba...komaj čakam vem da sem nesramna a bo pasalo malo miru... Jaaaaaaa! Se podpišem. Tija gre jutri prvič v novi vrtec. Auuuu, danes je blo sam o tem govora. Še zaspala je ful hitro, ker mora zjutraj prej vstat. (to si je sama sebi govorila v postelji. ) moj ni bil dva tedna v vrtcu pa mu ni za it,grem babici,gram k zdravniku...samo v vrtec ne...potem pa se je na otroke spomno pa je rekel da jih pogreaša...bomo jutri videli...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:55:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara otroci spijo?praznike preživeli?je tak fajn ko so,ko pa minejo pa si kar oddahnem...jutri pa spet vrtec,šola,služba...komaj čakam vem da sem nesramna a bo pasalo malo miru... Jaaaaaaa! Se podpišem. Tija gre jutri prvič v novi vrtec. Auuuu, danes je blo sam o tem govora. Še zaspala je ful hitro, ker mora zjutraj prej vstat. (to si je sama sebi govorila v postelji. ) moj ni bil dva tedna v vrtcu pa mu ni za it,grem babici,gram k zdravniku...samo v vrtec ne...potem pa se je na otroke spomno pa je rekel da jih pogreaša...bomo jutri videli... No, Tija pa strašno rada hodi v vrtec. Valda ji je z mano doma dolgčas. Seveda ji je, v vrtcu je pa vse taaak fajn in zanimivo. Še je veliko več kot doma.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:58:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara otroci spijo?praznike preživeli?je tak fajn ko so,ko pa minejo pa si kar oddahnem...jutri pa spet vrtec,šola,služba...komaj čakam vem da sem nesramna a bo pasalo malo miru... Jaaaaaaa! Se podpišem. Tija gre jutri prvič v novi vrtec. Auuuu, danes je blo sam o tem govora. Še zaspala je ful hitro, ker mora zjutraj prej vstat. (to si je sama sebi govorila v postelji. ) no, pametna punca.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:59:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, Tija pa strašno rada hodi v vrtec. Valda ji je z mano doma dolgčas. Seveda ji je, v vrtcu je pa vse taaak fajn in zanimivo. Še je veliko več kot doma. Najaa pol pa si ji predolgočasna (joke)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 20:59:47
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara otroci spijo?praznike preživeli?je tak fajn ko so,ko pa minejo pa si kar oddahnem...jutri pa spet vrtec,šola,služba...komaj čakam vem da sem nesramna a bo pasalo malo miru... Jaaaaaaa! Se podpišem. Tija gre jutri prvič v novi vrtec. Auuuu, danes je blo sam o tem govora. Še zaspala je ful hitro, ker mora zjutraj prej vstat. (to si je sama sebi govorila v postelji. ) moj ni bil dva tedna v vrtcu pa mu ni za it,grem babici,gram k zdravniku...samo v vrtec ne...potem pa se je na otroke spomno pa je rekel da jih pogreaša...bomo jutri videli... No, Tija pa strašno rada hodi v vrtec. Valda ji je z mano doma dolgčas. Seveda ji je, v vrtcu je pa vse taaak fajn in zanimivo. Še je veliko več kot doma. timi ma problem od doma it,iz vrtca pa noče,pa hodim med 15-15.30 po njega...je pa valjda bolj zanimivo,sploh če je še dojenček in se ne moreš le z njimi ukvarjat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:00:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ti si vsepovsod. Tak ko jaz. In? je kaj novega? Se pustiš malo razvajat mami? Edino pravilno>! ja, ko se tam nič ne dogaja, šibnem sem Drugače nič novega, vse po starem. Ja, mami jo bo imela preko da bom lahko jaz hujšala v nulo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:00:53
|
|
|
|
tasa_m
|
ematiara kako kaj tvoja napreduje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:06:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, Tija pa strašno rada hodi v vrtec. Valda ji je z mano doma dolgčas. Seveda ji je, v vrtcu je pa vse taaak fajn in zanimivo. Še je veliko več kot doma. Najaa pol pa si ji predolgočasna (joke) Ja vem, da sem. Ne morem se ji ves čas posvečat, v vrtcu pa so skoz okol njih in za njih...itd. Kaj Lija gre pa 1.2. kot Nika, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:06:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara timi ma problem od doma it,iz vrtca pa noče,pa hodim med 15-15.30 po njega...je pa valjda bolj zanimivo,sploh če je še dojenček in se ne moreš le z njimi ukvarjat... Kaj pa pol ko boste še enega dobil? Bosta večja oba v vrtcu al kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:07:33
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ematiara kako kaj tvoja napreduje? če ti povem da še ni 6m pa so mi hlače iz prejšne nos.premale ko nasedli kit...jutri mam pregled,se pa počutim bolj utrujena kot pri fantih...ti punca baje vso lepoto in energijo poje...meni so jo do zdaj vse 3 drugače pa po starem,malo vas še berem...za pisanje pa po navadi zmanjka časa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:09:35
|
|
|
|
ema tiara
|
Kaj pa pol ko boste še enega dobil? Bosta večja oba v vrtcu al kako? IZVIRNO SPOROČILO: Najaa za lucasa grem vprašat če bo septembra prosto tu ko je timi...bom pa vmesni čas z obema...sama...me je kar malo strah ker še nisem imela tak male razlike v letih-12m
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:20:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja vem, da sem. Ne morem se ji ves čas posvečat, v vrtcu pa so skoz okol njih in za njih...itd. Kaj Lija gre pa 1.2. kot Nika, ne? ja, 01. 02 gre,uh kak bo to hitro. Slab mesec
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:21:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ematiara kako kaj tvoja napreduje? če ti povem da še ni 6m pa so mi hlače iz prejšne nos.premale ko nasedli kit...jutri mam pregled,se pa počutim bolj utrujena kot pri fantih...ti punca baje vso lepoto in energijo poje...meni so jo do zdaj vse 3 drugače pa po starem,malo vas še berem...za pisanje pa po navadi zmanjka časa kdaj imaš točno rok? Sem malo pozabila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:21:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja vem, da sem. Ne morem se ji ves čas posvečat, v vrtcu pa so skoz okol njih in za njih...itd. Kaj Lija gre pa 1.2. kot Nika, ne? ja, 01. 02 gre,uh kak bo to hitro. Slab mesec Zelooo slab mesec.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:25:10
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ematiara kako kaj tvoja napreduje? če ti povem da še ni 6m pa so mi hlače iz prejšne nos.premale ko nasedli kit...jutri mam pregled,se pa počutim bolj utrujena kot pri fantih...ti punca baje vso lepoto in energijo poje...meni so jo do zdaj vse 3 drugače pa po starem,malo vas še berem...za pisanje pa po navadi zmanjka časa kdaj imaš točno rok? Sem malo pozabila 15.4. točno na roj.dan najstarejše hčere...še ena klepetulja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.1.2010 21:26:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zelooo slab mesec. ej, mi je kuj slabo ko pomislim po eni strani, po drugi pa se tolažim da jo bom kak dan prej ven vzela da se bova pocartali in to . Sploh ko bom imela tak dan,da jo bom fejst pogrešala.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.