Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:10:57
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc
Evo je zaspal. Jaz pa nimam alkoholnega piva (razen temnega), tako da sm si odprla še zadnjega brezalkoholnega, ki je ostal in prestice imam pred sabo. A dons bo kej čveka, al ne? Kaj mate že kr dons Miklavža, a ni Miklavž in iz sobote na nedeljo. Mi jih gremo gledat v soboto. :) Taščica je bila na obisku... Jo očitno mal gripa skrbi, je neki prnesla, hahahaha. Na FB več o tem.
Kaj pa jaz?
A nisi na FB? Ne bom tuki pisala, ker me nekdo bere, sm med vrsticami zadnč začutla , pri eni znanki. Ne vem zakaj nas bere, k ne spada k nam, ampak k eni drugi skupini mamic. Samo njej je bolj zanimivo brat nas, verjetno se me ne upa vprašat za mnenja... Čeprav ne vem zakaj, k sm vedno direktna in iskrena. Ne vem, kaj bo na forumu novga prebrala o men.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:12:14
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Evo je zaspal. Jaz pa nimam alkoholnega piva (razen temnega), tako da sm si odprla še zadnjega brezalkoholnega, ki je ostal in prestice imam pred sabo. A dons bo kej čveka, al ne? Kaj mate že kr dons Miklavža, a ni Miklavž in iz sobote na nedeljo. Mi jih gremo gledat v soboto. :) Taščica je bila na obisku... Jo očitno mal gripa skrbi, je neki prnesla, hahahaha. Na FB več o tem.
Kaj pa jaz?
A nisi na FB? Ne bom tuki pisala, ker me nekdo bere, sm med vrsticami zadnč začutla , pri eni znanki. Ne vem zakaj nas bere, k ne spada k nam, ampak k eni drugi skupini mamic. Samo njej je bolj zanimivo brat nas, verjetno se me ne upa vprašat za mnenja... Čeprav ne vem zakaj, k sm vedno direktna in iskrena. Ne vem, kaj bo na forumu novga prebrala o men.
Neee, kaj še ne veš in tudi ne bom. Stara fora! Vprašaj punce!
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:18:56
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
tasa dobra fotka!
Grem spet mal kavč speglat pa pridem nazaj.
hvala.
Najaa če pa ti prideš v poznih urah nazaj. A se nočeš z nami družit? Kako si drugače?
Ma če me tak vse boli, da komaj sedim za rač. in pol ko gresta punci v posteljo, se še jaz malo uležem. Same smo, tak da... Vse jasno? Drugače sem pa super. Vse se odvija kakor treba.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:22:59
tasa_m
Ma če me tak vse boli, da komaj sedim za rač. in pol ko gresta punci v posteljo, se še jaz malo uležem. Same smo, tak da... Vse jasno? Drugače sem pa super. Vse se odvija kakor treba.
Saj te razumem, malo pa te moram jezit Jasno, kot beli dan Super, sam da si super. To je veliko vredno
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:41:38
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Babnice, če ne mislite klepetat, grem spat!!!
Dilema - al se te usmilimo in smo tiho, da se boš naspala, al naj čvekamo?
Lepe slike na fb! Kje ste že to bli danes? So taki lepi palčki, ful lepo res.
usmilite, usmilite. Saj sem naspana..saj sem že navajena da ne spim več tak lepo in mirno. Te pa te pa moram pojamrat
Hvala. To smo bili v Planetu Tuš, Klara in Lija pa v Astorii (kafič v mestu). Sta bili tak smešni, ker sta se pogovarjali. Midve z MČ sva crkavali od smeha..