Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 21:00:57
|
|
|
|
Nina00
|
Cita saj bo. Sigurno pa ni fino, da takole naenkrat zveš, da moraš v službo. Pa za mere.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 21:02:08
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Mi smo pa danes ponoči sicer spali slabo kot ponavadi, ampak smo pa tokrat vsi spali do 9h za spanje. Kdo vsi? Imaš tavelikega tud doma? Ja, ves čas. Marca bomo pa ponovno zaštartal z vrtcem. Bo skoraj potrebno ponovno uvajanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 21:02:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Mi smo pa danes ponoči sicer spali slabo kot ponavadi, ampak smo pa tokrat vsi spali do 9h za spanje. Kdo vsi? Imaš tavelikega tud doma? Ja, ves čas. Marca bomo pa ponovno zaštartal z vrtcem. Bo skoraj potrebno ponovno uvajanje ajaaaa sej res.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 21:04:25
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pozdravljene. Lija je danes prvič prespala v vrtcu. Je spala celij 30 min Sem pa šokirana, ko sem dobila 1. položnico za vrtec. Za 3 dni uvajanja in 4 urc ki jih je v 3.dneh preživela sem dobila vrtoglavo ceno. Tak,da so mi poslabšali dan v nulo. Za taki dnar bi imele par dni morja plačanega z Lijo ata pa bi si mogo nekaj cuj doplačat. za prvo spanje! Ja, cene je pa enaka, če je le del dneva tam. Pa tiste dni, ko je napovedano odsoten, se odšteje le za hrano, kar je pa zelo malo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 21:04:57
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Mi smo pa danes ponoči sicer spali slabo kot ponavadi, ampak smo pa tokrat vsi spali do 9h za spanje. Kdo vsi? Imaš tavelikega tud doma? Ja, ves čas. Marca bomo pa ponovno zaštartal z vrtcem. Bo skoraj potrebno ponovno uvajanje ajaaaa sej res. Kako pa pri vas laufa vrtec?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 21:07:18
|
|
|
|
Nina00
|
No, pa lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 21:09:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Mi smo pa danes ponoči sicer spali slabo kot ponavadi, ampak smo pa tokrat vsi spali do 9h za spanje. Kdo vsi? Imaš tavelikega tud doma? Ja, ves čas. Marca bomo pa ponovno zaštartal z vrtcem. Bo skoraj potrebno ponovno uvajanje ajaaaa sej res. Kako pa pri vas laufa vrtec? Pri nas super. Danes je šla spet po enem tednu in vse ok. Je komaj čakala, da gre, ker jaz sem pa res dolgočasna noooo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 22:09:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, danes sva si z T. kupila pustni kustum, ko gremo v nedeljo na karneval na Ptuj Bova klovna (saj vem,da se sploh nebi rabila oblačit,ampak vseeno) Oooooo kak si me fajn spomnila. Malo razmišljam, da bi šla na štajersko ta vikend in tole je super ideja, da peljem punci malo na Ptuj. Mogoče se bo pa Tija mal kurentov ustrašla in začela igrače pospravljat. al pa se bo tak vstrašla, da nebo htela na naše konce več Bi pa bilo to SUPER, če bi prišli mal na naše konce. Pol bi jaz lahko videla tvoji dve princeski pa tebe po 100 letih
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 22:11:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj to pomeni, da ti še ne zamuja? to pomeni, daše je nimam..pride proti koncu meseca spet na all inclusive
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 22:11:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika te pa me rukni, če me kje vidiš js ne bom namaskirana tk da me ne bo problem prepoznat kaj pa bo Lija? tudi klovn? OKI DOKI, sam da nebo mene pol tvoj rukno, ko bo vido da te ma en klovn prek Lija bo pikapolonica.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 22:13:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 za prvo spanje! Ja, cene je pa enaka, če je le del dneva tam. Pa tiste dni, ko je napovedano odsoten, se odšteje le za hrano, kar je pa zelo malo. Nina men je rekla vzgojiteljica, da bova uvajanje plačali po urah Ko je bila 1.uro tam,da bom plačala 1. uro. Zato me je šokirala položnica.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 22:20:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, danes sva si z T. kupila pustni kustum, ko gremo v nedeljo na karneval na Ptuj Bova klovna (saj vem,da se sploh nebi rabila oblačit,ampak vseeno) Oooooo kak si me fajn spomnila. Malo razmišljam, da bi šla na štajersko ta vikend in tole je super ideja, da peljem punci malo na Ptuj. Mogoče se bo pa Tija mal kurentov ustrašla in začela igrače pospravljat. al pa se bo tak vstrašla, da nebo htela na naše konce več Bi pa bilo to SUPER, če bi prišli mal na naše konce. Pol bi jaz lahko videla tvoji dve princeski pa tebe po 100 letih Ja glej, za enkrat se ideja razvija samo v moji glavi. Da bi šla na štajersko, sem že včeraj razmišljala, tole s Ptujem me je pa še mal podkurlo. Tak da se zna zgodit. Sam v kaj naj se pa našemim?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 22:21:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj to pomeni, da ti še ne zamuja? to pomeni, daše je nimam..pride proti koncu meseca spet na all inclusive Aha, meni tudi. Čeprav sem danes mela tako potrebo po žretju, kot da bo jutri se usula.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.2.2010 13:05:35
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pri nas super. Danes je šla spet po enem tednu in vse ok. Je komaj čakala, da gre, ker jaz sem pa res dolgočasna noooo. To itak Naš je danes prosil, da sva klicala vzgojiteljico in je ves vesel razlagal kako se ima ... Sem ga morala prekinit, ker vem, da ona ne more viset na telefonu toliko kot bi ji on lahko razlagal Tako da upam, da bo z veseljem spet hodil
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.2.2010 13:06:57
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 za prvo spanje! Ja, cene je pa enaka, če je le del dneva tam. Pa tiste dni, ko je napovedano odsoten, se odšteje le za hrano, kar je pa zelo malo. Nina men je rekla vzgojiteljica, da bova uvajanje plačali po urah Ko je bila 1.uro tam,da bom plačala 1. uro. Zato me je šokirala položnica. Ja, potem pa verjamem, da si bila presenečena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.2.2010 13:08:02
|
|
|
|
mama_milchy
|
Živijo, kako ste? kaj dogaja? pri nas sitnost na kvadrat, ker je zunaj gredo vreme
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.2.2010 13:08:38
|
|
|
|
Nina00
|
Pa dober dan! Sem mislila, da bo malo več življenja tu na RR na tak dan, ko tako sneži.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.2.2010 13:09:32
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Živijo, kako ste? kaj dogaja? pri nas sitnost na kvadrat, ker je zunaj gredo vreme Pozdravljena! Pri nas je pa starejši ves vesel, da sneži, da danes ne bo treba ven Kaj pa počnete?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.2.2010 14:11:24
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Živijo, kako ste? kaj dogaja? pri nas sitnost na kvadrat, ker je zunaj gredo vreme Pozdravljena! Pri nas je pa starejši ves vesel, da sneži, da danes ne bo treba ven Kaj pa počnete? sitnarimo, ker ven ne moremo; lea in Žiga dobesedno razmetavata dnevno, kr letijo igračke, jooj, kako bo veselo, ko jih bo treba pospavit; mami visi na računalniku, tati beli spalnico; sej za delat imam - recimo kuhnjo za pospravit, pa cunje zložit ma se mi ne da;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.2.2010 14:18:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan! Kaki beden dan, sedaj pa me to sneženje že pošteno moti. Edina dobra stran tega sneženja je to, da lahko malo pokidan snega in se malo razgibam. Naj že bo enkrat pomlad.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 10.2.2010 14:21:02 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.2.2010 14:20:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Aja, to noč moj pikec ni nič jedel ponoči. Malo čaja in to je bilo to, sem pa sedaj že zadnje noči videla, da vedno manj poje, ker je količina kar vidno padala..iz 180 ml na 120, 90 in 50ml.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.2.2010 16:26:13
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sitnarimo, ker ven ne moremo; lea in Žiga dobesedno razmetavata dnevno, kr letijo igračke, jooj, kako bo veselo, ko jih bo treba pospavit; mami visi na računalniku, tati beli spalnico; sej za delat imam - recimo kuhnjo za pospravit, pa cunje zložit ma se mi ne da; Ja, pri nas sta tudi dnevna in kuhinja v razsulu. Ampak kolikorkrat na dan jo pospravimo, čez 10 minut je spet razmetano Kar se mene tiče je stanje tudi enako , le da smo sami doma. Eden mora delat, a ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.2.2010 16:27:41
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, to noč moj pikec ni nič jedel ponoči. Malo čaja in to je bilo to, sem pa sedaj že zadnje noči videla, da vedno manj poje, ker je količina kar vidno padala..iz 180 ml na 120, 90 in 50ml. V. Pri nas so pa noči zelo pestre. Se tolažim, da so verjetno zobje. Je še brez. Enkrat pa morajo ven prilest.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.2.2010 20:34:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pri nas super. Danes je šla spet po enem tednu in vse ok. Je komaj čakala, da gre, ker jaz sem pa res dolgočasna noooo. To itak Naš je danes prosil, da sva klicala vzgojiteljico in je ves vesel razlagal kako se ima ... Sem ga morala prekinit, ker vem, da ona ne more viset na telefonu toliko kot bi ji on lahko razlagal Tako da upam, da bo z veseljem spet hodil Vau super, da sta jo kar poklicala. Ma ja, sej pol verjetno ne bo problema. Do kdaj si pa ti doma? In kje bo pol Brin?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.2.2010 20:34:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Živijo, kako ste? kaj dogaja? pri nas sitnost na kvadrat, ker je zunaj gredo vreme Pozdravljena! Pri nas je pa starejši ves vesel, da sneži, da danes ne bo treba ven Kaj pa počnete? Kaj ne hodi rad ven? Tija komaj čaka, da gremo ven, ampak zdaj ko je tolko snega, gremo kvečjemu na sprehod (kadar smo brez sank seveda) in takrat je treba hodit. In po parih korakih začne sitnarit, da gremo z avtom. Kaj, a na sprehod?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?