Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 18:59:27
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica super za FT in da je V. tak priden, še bolj pa ti yania.. za Timona. Zdaj pa bo že čas, da bo konec boleznim a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 19:14:25
|
|
|
|
tasa_m
|
VALENTIN vse najlepše za zadnji mini rojstni dan!! poljubčki od naju z Lijo mwa**
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 20:45:56
|
|
|
|
trezika
|
VALENTIN iskrene čestitke za 11-ko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 21:06:42
|
|
|
|
Najaa
|
Za vse bolančke , za vse neprespane . VALENTIN zate pa poljubčki od Nike.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 21:06:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala za objemčke. So pomagal, najbolj pa pikepoke, ker je danes že boljša. Bili smo pri P, jutri še kontrola. Sam je boljša. Jedla je pa danes še manj, ker tud mleka ni hotla veliko. Je pa pila tisti prašek z elektroliti in soljo, ki jo dajo pri driski in je ogabna ko 100 sam moje dete itak obožuje bljek hrano. Samo, da je boljša Apetit bo že še dobila nazaj. Upam, ker danes je zelo slabo jedla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 21:55:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Lahko noč,res je bila vroča debata
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 22:25:47
|
|
|
|
leo**tia
|
lp..jazn pa bolana ko .kiham,kašljam no za seznam TIA JE SHODILA no vsaj dokler spet ne pade in se ustraši..za zdaj hodi,ampak največ še po vseh 4..prehodi celo dnevno,obvlada obračanje,tud vstane se brez opore tako da je lepo jo gledat.edino sprobava razne finte,prej je hoduila in naenkrat odskočila 2cm od tal,padla na rit in se smejala ..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 23:18:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp..jazn pa bolana ko .kiham,kašljam no za seznam TIA JE SHODILA no vsaj dokler spet ne pade in se ustraši..za zdaj hodi,ampak največ še po vseh 4..prehodi celo dnevno,obvlada obračanje,tud vstane se brez opore tako da je lepo jo gledat.edino sprobava razne finte,prej je hoduila in naenkrat odskočila 2cm od tal,padla na rit in se smejala .. Čakaj, sedaj pa mi nekaj ni jasno a ni ona že HODILA a nisi o tem že pisala!!!!?????? Drugače pa čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 23:19:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa, HVALA punce za čestike. Jaz sem se danes že jokala, so lile solze kot dež. Le kako bo čez mesec dni? Bolje, da si 28.02. ne dam maskare gor, ker bo samo teklo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 23:38:35
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp..jazn pa bolana ko .kiham,kašljam no za seznam TIA JE SHODILA no vsaj dokler spet ne pade in se ustraši..za zdaj hodi,ampak največ še po vseh 4..prehodi celo dnevno,obvlada obračanje,tud vstane se brez opore tako da je lepo jo gledat.edino sprobava razne finte,prej je hoduila in naenkrat odskočila 2cm od tal,padla na rit in se smejala .. Čakaj, sedaj pa mi nekaj ni jasno a ni ona že HODILA a nisi o tem že pisala!!!!?????? Drugače pa čestitke! ja neki malo,par korakov max 10...sedaj pa že lepo hodi tak da je zdaj komaj tisto za res..te ko je začela hodit je zelo padla in ni upala,,sedaj pa gre lepo.upamo da spet ne pade,če ni sigurna pa se tak vrže na vse 4 posebej tam kjer so igrače,al pa nepoznan teren-pri sosedi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 23:49:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp..jazn pa bolana ko .kiham,kašljam no za seznam TIA JE SHODILA no vsaj dokler spet ne pade in se ustraši..za zdaj hodi,ampak največ še po vseh 4..prehodi celo dnevno,obvlada obračanje,tud vstane se brez opore tako da je lepo jo gledat.edino sprobava razne finte,prej je hoduila in naenkrat odskočila 2cm od tal,padla na rit in se smejala .. Čakaj, sedaj pa mi nekaj ni jasno a ni ona že HODILA a nisi o tem že pisala!!!!?????? Drugače pa čestitke! ja neki malo,par korakov max 10...sedaj pa že lepo hodi tak da je zdaj komaj tisto za res..te ko je začela hodit je zelo padla in ni upala,,sedaj pa gre lepo.upamo da spet ne pade,če ni sigurna pa se tak vrže na vse 4 posebej tam kjer so igrače,al pa nepoznan teren-pri sosedi. aha, razumem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 23:51:17
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp..jazn pa bolana ko .kiham,kašljam no za seznam TIA JE SHODILA no vsaj dokler spet ne pade in se ustraši..za zdaj hodi,ampak največ še po vseh 4..prehodi celo dnevno,obvlada obračanje,tud vstane se brez opore tako da je lepo jo gledat.edino sprobava razne finte,prej je hoduila in naenkrat odskočila 2cm od tal,padla na rit in se smejala .. Čakaj, sedaj pa mi nekaj ni jasno a ni ona že HODILA a nisi o tem že pisala!!!!?????? Drugače pa čestitke! ja neki malo,par korakov max 10...sedaj pa že lepo hodi tak da je zdaj komaj tisto za res..te ko je začela hodit je zelo padla in ni upala,,sedaj pa gre lepo.upamo da spet ne pade,če ni sigurna pa se tak vrže na vse 4 posebej tam kjer so igrače,al pa nepoznan teren-pri sosedi. aha, razumem. AMEN ..nič grem..še lekadol C spit,pa v krpe,jutri spet logoped z leotom ..lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.1.2010 23:52:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Imamo še drugo zgornjo enkico zunaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 0:06:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ! Saj tak že vse spite oz. tukaj ni nobene!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 8:24:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 9:25:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa dobro jutro! OJla! Kako kaj? Uživate?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 10:20:05
|
|
|
|
mediuhec
|
kokica: vse naj Valentinu - z mal zamude :-)! pa škoda ker včeraj nista mogla prit!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 10:44:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa dobro jutro! In ti? Jaz,pa vaju čakam ko norc včeraj pol ,pa te le vprašam kje sta se zgubla Pa vse najtaboljše SKOKECU.Skor bo čagal.Si,pa zamudila nekaj pomembnega.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 10:46:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober dan gospa spps .Si pridna kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 11:55:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa dobro jutro! In ti? Jaz,pa vaju čakam ko norc včeraj pol ,pa te le vprašam kje sta se zgubla Pa vse najtaboljše SKOKECU.Skor bo čagal.Si,pa zamudila nekaj pomembnega..... Kaj sem zamudila, Persida?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 12:47:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan gospa spps .Si pridna kaj? Malo pa res Sem mal prej naredila nalogo za anglo Pa kako ste kaj vi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 12:48:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Imamo še drugo zgornjo enkico zunaj! super za zobek. Koliko jih ima zdaJ?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 13:47:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Imamo še drugo zgornjo enkico zunaj! super za zobek. Koliko jih ima zdaJ? 4
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 17:03:22
|
|
|
|
leo**tia
|
oj pupe..kako ste??hotela sem neki vprašat-tia škriplje zobmi kdaj to ine??me full moti.to dela cel dan..danes sem kupila neko mleko od milupe za lahko noč,s medom..in sem ji dala je popila 200ml in spi ko klada.mogoče je to mleko čudežno zaspala je takoj ko je spila,in to z užitkom ..zdaj pa letim ribe dat odmrzavat,hišo sem že spucala,pol pa pred tv..in še eno vprašanje če katera ve?-tia hodi v dnevni sobi sama,pa v kuhinji,edino v hodniku ne upa pa gre po vseh 4..a je to samo zdaj ko še tak ne obvlada hoje?takoj ko pripuza v leotovo sobo se dvigne in gre normalno kdo bi vedel..ker leo ko je shodil,ni več šel po 4
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 18:50:13
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?