|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kričanje na otroka
21.6.2005 13:13:12   
baguSka
Verjemi.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   kričanje na otroka
22.6.2005 9:34:23   
piščanc
tako je TaRe*
sem se tok smejala zadnjim stavkom
jaz vačsih pripomnem, da se bom posnela na kaseto, pa ji predvajala, saj ta desetič si bo že obula čevlje

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   kričanje na otroka
22.6.2005 9:36:19   
piščanc
drugače sem proti dretju, kaj pa stane, če greš do otroka in mu pokažeš ter poveš
jaz sem anti-dretnik :)-, sovražim glasno govorjenje in dretje

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   kričanje na otroka
22.6.2005 11:11:21   
Pia73
Jaz otroka nikoli ne ponižujem ipd., se pa kdaj tudi zaderem, kaj čem tako je. Sin pa je star skoraj 5 let. Se mi zdi, da večji kot je večkrat se bo potrebno zadreti.

Saj mu jaz tudi pokažem, 20x povem, potem pa se zaderem,.... če se me drugače ne sliši,...

Ampak se razumemo je razlika med občasnim in neprestanim dretjem in kričanjem,....

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   kričanje na otroka
22.6.2005 13:35:15   
ninocka
sem zadnjic potem ful razmisljala o tem, ce sem mogoce pretiravala glede te situacije in se pripeljem domov, odprem vrata avtomobila in za dobrodoslico spet slisim kricanje...

jst verjamem, da vsakmu enkrat prekipi in vzdigne glas (tud jst se obcasno zaderem na macka, ko mu ze stotic odlocno recem ne in se zmeri nagaja), ampak da bi se pa 10 ur nanju drla pa ne (za primer dajem macka, ker pac se nimam otrok)...

je pa tko, da otrok pri razlicnih starostih razlicno razume in dojame svet okoli sebe in dvomim, da se je blo treba ze pri njegovem enem letu tok dret nanga...

po drugi strani gre pa spet v drugo skrajnost, ko ga najprej nadere, pol mu pa govori moj srcek, moj lubcek, mojnevemkajvse...
otroku tud verjetno ni jasno zakaj se nejprej 10 minut nanga dere, pol je pa soncek njenga zivljenja, cez 5 minut pa spet dretje...

sama se v to nocem niti vmesavat, samo vcasih razmislajm kako bo, ko se bosta najina otroka igrala in bo njen imel "prepovedano" vsako stvar ali pa bo nadrt zaradi vsakega koraka, moj pa ne, kako bo njen otrok na to reagiral? :(

ker enkrat bo ugotovil, da niso vse mame enake...

zaenkrat pa pravim samo hvalabogu, da nima se enga...

hvala ker ste me prebrale, sem mogla enmu povedat...

LP, :rozica:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   kričanje na otroka
22.6.2005 21:58:53   
TaRe*
No,ko smo že tolk o tem,vam pa povem eno prigodo...
V sosednjem bloku imamo tudi eno tako,ki se skoz dere,pa na tavelicga mulca,pa ne tamauga,pa na desca,pa na mamo.....
Vsak dan eno in isto.Pol se pa vsi zgražajo,češ kakšna je...enkrat pa sta moja tašča,pa še ena stale pod njenim balkonom in poslušale to dretje....
Pa pravi ona sinčku...jej,sem ti rekla,mater ti....
Tamau pa...ne morem
Kaj ne moreš,pi....da
pol se je pa mal pomirila,znižala glas,pa je lepo prijazno vprašala sinčka...
....a boš cmokije?
Tamau pa ...ja...
Boš ti ku....cmokije....
in v tistem je priletel krožnik makaronov skoz okn skoraj moji tašči na glavo.
Kaj je blo pol,ne vemo,ampak tašča sigurn ne bo več stala pod njenim balkonom,pa poslušala.:zmeden2:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   kričanje na otroka
22.6.2005 22:01:05   
baguSka
A je to ta k jst mislm - a je taprava ? :zmeden2:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   kričanje na otroka
23.6.2005 21:53:48   
TaRe*
Ja,ne vem baguska...a ti to o tvoji sosedi,al o taščini?
Če o taščini,pol je ta,ja...mi je šele zdele kapnili,da jo lohk tud ti poznaš.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   kričanje na otroka
23.6.2005 21:58:57   
TaRe*
A ja,sem zdej še enkrat prebrala...ni ta,o kateri si ti pisala,verjamem pa,da tud tole mojo poznač.:pujs:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   kričanje na otroka
23.6.2005 21:59:30   
TaRe*
Poznač....poznaš

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   kričanje na otroka
24.6.2005 13:50:26   
baguSka
Ja sej jst sm tole tvojo (in mojo taščino) misnla - ne moje iz LJ.;)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   [Brisano sporočilo]
24.6.2005 14:16:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (17%)

lana (38%)

neža (40%)

vanesa (6%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!