|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kričanje na otroka
20.6.2005 16:36:06   
ninocka
sej sploh ne vem, a to spada sem al kaj, samo me pa resno zanima vaše mišljenje...

moja soseda imata približno 4 leta starega fantka, na keterga pa se mama (soseda) nenehno dere...

poleti je to še bolj očitno, ker imamo vsi odprta okna, balkone in smo pač dosti zunaj...resnično se mi zdi, da vsakič ko stopim na balkon slišim samo njeno dretje na tega otroka...
otrok samo po sebi se mi ne zdi ne vem kako (pre)živahen, pač otrok...ona pa ga nadira za vsako malenkost...to sem omenila tud mojemu :love: in se strinja z mano, da ženska malo preveč kriči na otroka...včasih se zdi, kot da ta otrok nič ne naredi prav, če vzame žlico v levo roko je narobe, če jo vzame v desno je spet narobe...

mogoče mene še posebej moti, ker sem sama zelo toleranta in imam zelo dobre živce, ampak a je to normalno?

sej lahko je pa tamal tak razgrajač, pa da ji tok nagaja, samo mi je čudno ker se razen nje nihče drug nanga ne dere...

kaj pa ve mislite, a se kera med vami tud tok dere na svojega malčka?

jst sam upam, da ne bom še jst taka :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kričanje na otroka
20.6.2005 18:42:53   
dory
O jej bogi otrok...ga ze vidim,kako se bo on pogovarjal z vrstniki...ne vem no,sej povzdignes glas sem in tja,sam kricanje nad micenim otrokom...halo:zmeden:

Moj me,ce povzdignem glas al ignorira al pa se mi rezi...potem mu spet povem na normalen nacin in pol stima..ce ni kaj trme vmes,pol ga ignoriram jaz :)...on ze ve zakaj bo ubogal miren glas...saj nismo zivali...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kričanje na otroka
20.6.2005 18:49:14   
mika
:(Nekateri si na žalost hladijo živce na svojih otrocih. To je za :((:((:((:((. Mislim, da vsakemu enkrat prekipi, pa poviša glas, če otrok ne uboga, ne pa vsakič. Mi smo tudi imeli takšno sosedo, ko smo živeli v bloku. Je tako kričala, da je po hodniku odmevalo.

Sicer si pa ne morem predstavljat, da bi bila takšna do svojega otroka. :(:(jooojjoooojooojooj :(:(

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kričanje na otroka
20.6.2005 18:58:58   
Teni_
Včasih resnično živci popustijo in se zadereš(kar avtomatsko in nenamerno), ampak da bi se pa non-stop drla na otroka, to pa res ne gre.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kričanje na otroka
20.6.2005 19:03:02   
kofetek2010
poznam eno tako, ki se je non-stop drla na svojo hčero :(
upam, da si je že živce pomirla, je že kr neki časa nisem vidla :zmeden:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kričanje na otroka
20.6.2005 19:29:31   
baguSka
Jst tud poznam eno. Sploh ne vem kako ma ta ženska sploh še gasilke :zmeden: Na moža, na hčerko in pol še na sina. Mož je pred kratkim umru, ona pa se še kr veselo dere. Pojma nimam zakaj.:zmeden:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kričanje na otroka
20.6.2005 19:30:54   
Aljakop
ej,
tudi mi imamo eno tako sosedo:hudicek:,ki kar naprej kiči na svojega vnukca ( 7 let star ) in se dere da je joj, pa vse možno mu govori: prasec,lenuh...itd:grrr: groza,no:( So eno nadstropje pod nami,pa se vse sliši:zmeden:

alja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 19:42:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   kričanje na otroka
20.6.2005 20:09:25   
Pupica
Nisem brala prejšnjih odgovorov, tako da ti odgovorim. Ne...zaenkrat še niti nisem zakričala, niti pomislila na to. Verjetno ko bo hodila, pa da mi skoč na cesto me bo tamala kap zadela tko al tko.In ne vem kako bom odragirala. verjetno bom tut mal histerična,se ne slepim. Vendar vsakodnevno to sigurno da ne.

Je pa tako , če nikoli ne zakričiš, pa ti potem eno hudo ušpič(npr.skoč na cesto)in potem zakričiš, si otrok veliko bolje zapomne, da je pa to res smrtna nevarnost. Če pa vsak dan za vsak drek kričiš, pa te na koncu sploh ne bo več šmirglal otrok.

LP:rozica:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kričanje na otroka
20.6.2005 22:06:20   
TaRe*
O,jaz se pa derem...hudo.Pa ne za vsak drek,ampak mi včasih pokrovko dvigne,ko ji že desetič eno in isto povem,pol pa tok zakričim,da me zihr tud sosedje slišjo.
No,pa ne na tamalo...normalno da ne,saj tak mali še ve ne,kaj je prav in kaj ne.Tamara je pa stara 8 let in že dobro ve,...samo ona sanja,pa sanja...pa ji je "svecko jedno" zakaj mat že devetič govori eno in isto.:(

Ja,tkole je,ko mali sladkorčki odrastejo...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kričanje na otroka
20.6.2005 23:18:05   
Gina
Meni se pa zdi, da imajo eni ljudje tak način govora. Že govorijo glasno, potem pa še s takim, malo preveč odločnim tonom...ampak to je njihov stil. Po moje ne znajo iz svoje kože. Otroci so navajeni na to in se v glavnem ne sekirajo. Lahko se potem kdo drug zadere nanje v šoli, pa se sploh ne vznemirijo. Tako so navajeni. Jaz mislim, da nimajo kakšnih groznih posledic večinoma. No, drugo je, če jih neprestano žalijo, pa grde reči govorijo. Potem imajo bolj slabo samozavest. Ampak ni nujno kričanje in žaljenje povezano.
Včasih ugotoviš, da se kakšna mama dere, ampak da v bistvu ne bi otroka niti slučajno udarila. Pač drugega ne zna, pa se dere. Saj v bistvu je hecno, če gledaš z distance.
Odgovor: ne, ni nujno, do imajo otroci posledice. Odvisno od tega, kaj v resnici se tam dogaja. To pa ti ne moreš vedeti.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kričanje na otroka
21.6.2005 8:16:39   
Anonimen

Zenska ni zadovoljna.. ali pa ni zadovoljena.. in potem se dere.. Kaj pa naj drugega..

Usta so spolni organ... in kadar je na spodnjem organu susa.. je na zgornjem prepih! Vsi ki govorijo veliko in neorganizirano.. imajo verjetno vrtnarja, ki slabo zaliva cvet.. :)-

To ni danes nic posebnega.. celo bolj normalno je, kot da se kopas v kopalkah.. pa ze to je ornk drasticen primer.. :)-:)-:)-

Ampak zakaj to tebe moti?

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   kričanje na otroka
21.6.2005 8:45:17   
mamsi
:)-:)-:)- Tjazy, zanimiva razlaga. Jaz mam tut tako sosedo, ma pa 3 otroke in se tut dere, ampak redko žaljivo, pač tiste fore, dej Sara nared to, ne uno, pazi no... zelo glasno. Mene moti, ker bi rada imela včasih mir na vrtu, pa moram, hočeš nočeš, vse poslušat. Kako bo vzgojila svoje otroke, ni naša stvar, se pa strinjam, da bi blo bolj pametno bit dosleden, pa rečt samo enkrat in potem ukrepat, ne pa da tuliš v nedogled, otrok te itak ne sliši več, ker je navajen, sosedje pa poslušajo...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kričanje na otroka
21.6.2005 8:55:05   
Anonimen
Oo Mamsi.. dobro jutro.. :rozica:

Jaz pa nimam nobene sosede okoli mene.. :((:(

Je bila ena 80 let stara teta.. pa se ta je umrla..

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   kričanje na otroka
21.6.2005 9:03:16   
Gina
:)-:)-:)- A tako je to.:)-:)-:)-

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kričanje na otroka
21.6.2005 10:18:07   
baguSka
gina verjetn maš prou da eni samo bl naglas govorijo, ampak ta k jo jst poznam se DERE in verjemi da sem se pogovarjala z njeno hčerko in mi je že pred časom rekla da komaj čaka da bo dost stara da bo nardila šolo, zalužla svoj dnar in gre, ker ne zmore več in je ne prenaša več.. da jo bolijo ušesa od njenga dretja in da je sploh ne razume - in to punca k je bla takrat ko mi je to govorila stara 10 let!!! dons je vse samo še slabš - ostala je brez očeta, mat ji gre še vedno na živce, ampak se po eni stran zdej čut odgovorna za njo, ker je mat tud brez službe in težko verjamem da bo kar tko šla od doma, čeprav je to še vedno njena velika želja, stara je pa 18.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kričanje na otroka
21.6.2005 11:00:32   
Gina
Ojoj, ja to je pa nekaj drugega. Sranje. Boljše, da se odseli čim prej.:rozica:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kričanje na otroka
21.6.2005 11:21:20   
Anonimen

Meni gre tudi dretje na jetra. To je tko zoprno.. samo nic ne mores... notranja agonija.
Clovek krici... ker rabi pomoc.. ker isce pozornost..

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   kričanje na otroka
21.6.2005 11:22:30   
baguSka
Verjetn išče pozornost ženska zoprnica hudičevka!! :grrr::grrr: Sovražm jo!!!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kričanje na otroka
21.6.2005 11:42:20   
mamsi
Po moje pa ne pozornost, ampak ima tak pogled in je jezna na cel svet, kot npr. "otroc so nadloga, sam del z njimi, nč ne ubogajo" in podobno. Negativno razmišlja, sitna, slabe volje skos in seveda, nekje more ta sitnoba ven udart, pol pa kriči. En bi se mogu nanjo dret, pa da bi ona spokala od hudga.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kričanje na otroka
21.6.2005 12:20:48   
baguSka
Joj mamsi kaj bi dala da bi se kdo najdu na tem svetu k bi se zdru nanjo!?:(( Še dobr da sm se odselila. Ampak se mi smiljo tako sosedi, kot živali, da ne govorim kok šele otroc.:(( Za ****!!! Sam mi je pa zlooo čudn, ker je pa po drugi strani toook zlo navezana na sinkota da je noro. Bogi tamal je čist pod njenim okriljem..:(

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kričanje na otroka
21.6.2005 12:31:44   
Anonimen

Boga ona, ko bo tamal to dojel...

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   kričanje na otroka
21.6.2005 12:34:46   
dory
Ja sej vse se vraca vse se placa...sicer pa nepotesenost se ni razlog,da se znasas nad malim bitjem :zmeden2:...povem iz prve roke :)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kričanje na otroka
21.6.2005 12:36:50   
baguSka
Joj no sej sploh mislt ne smem na njih. Trga se mi srce!!! Če verjamete al pa ne: gre za mojo sestrično in mojega bratranca, k jih je od pokojnega strica žena naščuvala proti nam, da se tud pogovarjamo ne več..:((

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   kričanje na otroka
21.6.2005 13:12:23   
Anonimen

Pa ti to spremeni.. Poklici jih.. Verjetno sploh ne vejo, ce se obstajas..

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!