mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ma kot sem rekla, če se ima za primit se bo, kljub vsem tem kemikalijam... So primeri, ki imajo kot jaz, zamšena oba jajcevoda, PCO,slab spermigram, pa so kljub temu vsemu naravno zanosile, meni je rekel Reš, da niti ne rabim pomislit na naravno, ker to sploh ni mogoče Tako, da nimam druge kot hodit iz postopek v postopek in čakat čudež. Upam, da se je ta moja Morula primila, mogoče pa bom le čez kakšno leto zanosila naravno Mislim da si ti brava borka, in da tvoj pikec zdaj že veselo raste in se razvija. Glede zanositve naravno, sem se jaz matrala 6 let, prvič pa sem naravno zanosila.(po operaciji) Moj ma ful dobra semenčeca, jaz imam policistični jajčnik, pa endometriozo. No in nič ni ratalo. Zdaj pa sem na poti, kjer ste ve in upam z vami, da nam uspe. Ti moraš kri dati že v soboto a ne? Super, jaz pa potem čez 6 dni -za tabo. Če pa boš juter šla dati kri, pa držim pesti . No kaj se pa Reša tiče, sorči meni je prvič rekel, da endometrioza nima nobenega vpliva na zanositev, in da naj grem kar na umetno. Enkrat mi je kar cisto prediral tamle na pregledu, in potem se je ful vstrašil, ker je noter bila rjava tekočina. Če bi se takrat to razlila-bi bila katastrofa. Tega mi ne bi smel delati. No in po tistem sem šla takoj h dr. Tomaževiču, me je operiral, ker mi povedal da endometrioza ima še kako močan vpliv na zanositev, me operiral, in naslednji mesec sem zanosila. No takšne izkušnje sem pač jaz imela pri njem, ti pa mogoče imaš dobre-saj veš kako je to. Skratka ne obupaj, in če je tako -si na dobri poti-le verjeti moraš vase. OJOJ SEM SE RAZPISALA
|