Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 20:04:34
|
|
|
|
jona klara
|
bebi-i mi kr lušte naredila, kje v kopru pa so placi za to če ni skrivnost, to je mija najljubša jed, vsako leto jih nabiram na krku, jih tudi vlagam....njami
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 20:57:44
|
|
|
|
mojškra
|
Meni je pa konstantno in tisti ki si je izmislil frazo jutranja slabost laže, pri meni traja slabost 24/24. [/quote] s* To pa ti verjamem, meni je blo prve tri mesece tako slabo,da nisem spravila nič v sebe, no nato sem pa malce mogla na infuzijo, ker sem resnično vse zbruhala. No potem pa po tretjem mesecu pa do konca pa sem pridobila veeelikooooo kg .Ampak to je že dolgo nazaj pred 9 leti.
< Sporočilo je popravil mojškra -- 27.2.2010 21:01:28 >
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 21:07:05
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA Očitno smo se danes vse martinčkale na sončku. Jaz sem pa šla malce na Dolenjsko v zidance - kjer sem se tudi fajn nažrla-tako da je trebušček poln kot sodček. Ja regrat se že kaže tudi po vinogradih na dolenjskem-vendar je še majčken. Tako da naslednji vikend, ko grem k mami na štajersko, tam bo sigurno že, si ga naberem za cel teden . Vidim, da imamo vse podobne znake, glede šraufanja, jaz imam še zraven pekoč občutek na koži-zelo zanimivo, če se dotaknem me malce tako čudno zapeče ali kako, saj ne vem kako naj opišem . Skratka čakamo,grejemo,želimo, upamo, se veselimo in žalostimo.... nočko-grem ležat, sem mal preveč hodila pa sem zmatrana
< Sporočilo je popravil mojškra -- 27.2.2010 21:08:14 >
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 21:54:42
|
|
|
|
špica84
|
dober vecer.jst sm ko bi me tramvaj povozil po tej celodnevni.a potem grem v pondelk samo do leonisca tam k je moj spermiogram delal. no pa zacnimo z dopustkom
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 21:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jona klara, dr. Tomaževič mi je delal punkcijo v prvem postopku in ET v drugem. Pa v drugem postopku me je skos gledal na UZjih - sploh ni pustil, da bi me gledal kdo drug, čeprav nisem njegova pacientka. fargi, misliš, da si ti imela 8 dan vgnezditveno? Mogoče je bil pa ta izcedek od drugega .. Ne vem, no.. Jaz skor ne verjamem,. S tem, da sem se prejle spet malo rozasto obrisala na WCju.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 21:59:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce lepo spančkajte, jaz tudi grem počasi, grem kakšen dober film pogledat pa spančkat Mojškra, tudi mene je včeraj zvečer zelo srbela koža, pa še neke majhne spuščaje sem dobila po telesu, srbi za znoret, verjetno od teh vseh zdravil
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 8:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, punce.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 8:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem, da se je tole vprašanje že milijonkar pojavilo, ampak z brksalnikom ne najdem nič pametega. Torej: koliko največ vam je M zamujala pri Dipherelinu?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 8:24:16
|
|
|
|
Urshy78
|
dobro jutro
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 8:36:03
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dobro jutro
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 8:38:40
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Vem, da se je tole vprašanje že milijonkar pojavilo, ampak z brksalnikom ne najdem nič pametega. Torej: koliko največ vam je M zamujala pri Dipherelinu? Diphlerin nisem uporabljala, ampak mislim, da nobena stvar ne preprečuje prihod Nevem točno, bom malo prebrskala, pa če kaj najdem ti povem Uhhh, danes je moj 8 dan in še nedelja.....vsako krat mi je prinesla nedelja vraga , tako da če povem po resnici se bojim nedelje
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 8:44:42
|
|
|
|
Rakica_80
|
Anonimna, sem prebrala, da Diphlerine je enako kot Superfact, te spravi v umetno meno-upam, da sem dobro razumela in se lahko zgodi da ti zamuja. Meni je po Superfactu zamujala 2 tedna, tako da ne se sekirat, bo že pritekla Urshy78, smo pa zgodnji Jaz si navijem uro ob 7, ker jemljem Prometrijum vsake 8 ur 3 krat na dan, potem pa itak ne morem več zaspat
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 8:52:45
|
|
|
|
Urshy78
|
BEBIII, sem že od sedmih zjutraj pokonc, ko bi lahko spala pa ne morem vidim, da je pri tebi zaenkrat še vse tako kot mora biti. naj tako ostane
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 8:55:18
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Punce lepo spančkajte, jaz tudi grem počasi, grem kakšen dober film pogledat pa spančkat Mojškra, tudi mene je včeraj zvečer zelo srbela koža, pa še neke majhne spuščaje sem dobila po telesu, srbi za znoret, verjetno od teh vseh zdravil pri meni ne more biti od zdravil, saj si dajem le v nožnico, tako, jaz mislim da se nekaj dogaja. Tak pekoč občutek sem jaz imela po poškodbi kolena, ko se je celilo. Tako da mogoče je pa to pozitiven znak
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 8:55:43
|
|
|
|
Urshy78
|
Bebiii, a ti jemlješ Prometrium točno na 8 ur? meni so pa rekli, da jemljem Utrogestan 3x na dan, po zajtrku, kosilu in večerji, ampak je včasih na več in včasih na manj kot 8 ur. upam,da ni to narobe
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 8:59:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja, zaenkrat je še vse belo, upam, tudi jaz da tako ostane vsaj eno leto Drugače, sem včeraj dobila na obrazu tudi 2 mozoljčka, kar ni dober znak zame, vedno mi pride pred No, prsi so za enkrat še boleče, zvija me nič več, trebuh od ET dalje nimam nič napet, skratka nič posebnega, nobenih znakov za samo čakam lahko Če mi ne priteče do jutri zjutraj, grem takoj zgodaj na krvnega, pa bom vedela takoj na čem sem, da si ne bom trgala živcev do 6.3
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 9:03:40
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra pri meni ne more biti od zdravil, saj si dajem le v nožnico, tako, jaz mislim da se nekaj dogaja. Tak pekoč občutek sem jaz imela po poškodbi kolena, ko se je celilo. Tako da mogoče je pa to pozitiven znak Jaz si tudi dajem v nožnico, ampak zraven Prometriuma jemljem še, aspirin, Agrulab in Elevit Oprosti ma ne razumem, kaj si hotela s tem povedat, zadnje cajte bolj slabo razumem
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 9:06:17
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 Bebiii, a ti jemlješ Prometrium točno na 8 ur? meni so pa rekli, da jemljem Utrogestan 3x na dan, po zajtrku, kosilu in večerji, ampak je včasih na več in včasih na manj kot 8 ur. upam,da ni to narobe Ma nič ne more bit narobe, ti jemlji, tako kot so ti rekli, jaz moram jemat točno na 8 ur, ob 7, ob 15 in ob 23 uri...sem si sama razporedila ure, ker če ne bi morala budit ob 3-4 zjutraj Maaa jaaa še to mi manka
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 9:10:24
|
|
|
|
Urshy78
|
BEBIII, poskusi se čim manj obremenjevati z znakci, saj veš da je pri vsaki drugače. držim pesti no sej če bi morala Utrogestan jemati točno na 8 ur, bi mi že to verjetno povedali na GK.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 9:27:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 BEBIII, poskusi se čim manj obremenjevati- bolj težko z znakci, saj veš da je pri vsaki drugače- to pa je res držim pesti-hvala no sej če bi morala Utrogestan jemati točno na 8 ur, bi mi že to verjetno povedali na GK.- Sigurno, ja seveda, tudi jaz sem prej jemala Utrogestan tako kot ti.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 9:30:03
|
|
|
|
Rakica_80
|
Suzi, kako je danes situacija, mislim nate in držim pesti, da se je izcedek umiril in v sredo naj ti hormon pokaže, da si srečka
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 9:32:23
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro,jst sm se dons spravla generalno pospravit stanovanje,ker potem nevem kdaj ga bom
< Sporočilo je popravil špica84 -- 28.2.2010 9:33:00 >
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 9:33:08
|
|
|
|
Urshy78
|
suzy, gospodarica, Tanja, Selena, kakšno je stanje???
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 9:34:25
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 dobro jutro,jst sm se dons spravla generalno pospravit stanovanje,ker potem nevem kdaj ga bom pridna jaz sem ga pa že včeraj malo pospravila, danes ga bom pa še malo
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 9:52:06
|
|
|
|
gospodarica
|
dobro jutro! no...moj šesti čut me nikoli ne prevara...test je bil negativen.... pa še zaenkrat ni za vse ostale pa držim pesti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?