Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 12:41:50
|
|
|
|
špica84
|
ursi misli pozitivno,nehaj s temi neumnostimi :)
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 12:42:41
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY Danes pa imata vrtnica. m in TittyK UZ ... DOBRO OPRAVITA!!! dobro opravita
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 12:43:28
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 ursi misli pozitivno,nehaj s temi neumnostimi :) sej vem da sem smotana...
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 12:45:02
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_ Pa se tudi jaz oglašam. Dobila pošto konzilija, klicala na Ginekološko kliniko in dobila evidenčno številko. No rekla mi je da pokličem prvi dan menstruacije. In to je tudi vse. No pa da moram imet potrjeno zdravstveno izkaznico, pa izvid PAP brisa in spolno prenosljivih bolezni. Nič pa ne vem, če imam dolg al kratek postopek. Kdaj to zvem??? špica84- a tebi so mogoče še kaj rekli? Se mi zdi, da je bolje da greš tja osebno kot pa tako po telefonu. na napotnici ti piše kakšen postopek boš imela in kakšno terapijo, vprašanje je pa če znaš prebrati tiste čačke
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 12:46:59
|
|
|
|
Urshy78
|
ali je res, da dokler bom jemala utrogestan, ne bom dobila ?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 12:51:45
|
|
|
|
palcica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: palcica_ Pa se tudi jaz oglašam. Dobila pošto konzilija, klicala na Ginekološko kliniko in dobila evidenčno številko. No rekla mi je da pokličem prvi dan menstruacije. In to je tudi vse. No pa da moram imet potrjeno zdravstveno izkaznico, pa izvid PAP brisa in spolno prenosljivih bolezni. Nič pa ne vem, če imam dolg al kratek postopek. Kdaj to zvem??? špica84- a tebi so mogoče še kaj rekli? Se mi zdi, da je bolje da greš tja osebno kot pa tako po telefonu. na napotnici ti piše kakšen postopek boš imela in kakšno terapijo, vprašanje je pa če znaš prebrati tiste čačke Na napotnici mi piše samo da bom imela 3 ampule menopurja in to je vse - to mi je tudi dr. Drobnič povedal. Kako pa določijo kakšen postopek bom imela????
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 13:12:15
|
|
|
|
TittyK
|
Ojla punce! Evo tudi mene iz UZ. Štartam s 3 Menopurji in nadaljujem s Suprefactom. Ma ni to malo konjska doza toliko Menopurjev? Malo me moti, ko prideš na UZ, pa ne vejo kakšno terapijo naj ti dajo (nisem imela nič napisano na napotnici) in pol rečejo kar 3 menopurje. Kaj je za vse enako? Mah.... Vrtnica, korajžno! Mislim, da sva bile skupaj na oddelku danes. Res držim pesti, da ti uspe. Gremo pozitivno naprej. Danes sem pozitivno naravnana, naslednjič boste vi mene tolažile . V glavnem 24. 2. imam ponovno UZ. Vrtnica se vidiva tam? Lp, Titty
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 13:17:43
|
|
|
|
IVYY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 ali je res, da dokler bom jemala utrogestan, ne bom dobila ? če nisi noseča (ti pa si !!!!) , dobiš kljub jemanju utrogestana...sem vprašala sestro na oddelku. in glede sanj, ne misli na njih, ker se ne bodo uresničile. To je pač psiha, ki nagaja!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 13:32:55
|
|
|
|
Urshy78
|
ivyy, saj meni je sestra rekla, da ga naj jemljem, dokler ne dobim M, potem mi je pa ena punca rekla, da je ne bom dobila, dokler ga bom jemala, zato sem še tukaj vprašala. hvala za odgovor ja sj vem, kaj pa pozitivnost in vse...mah, slab dan mam, kaj čm sj bo jutri bolje, baje ti si ok??
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 13:37:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 ali je res, da dokler bom jemala utrogestan, ne bom dobila ? če nisi noseča (ti pa si !!!!) , dobiš kljub jemanju utrogestana...sem vprašala sestro na oddelku. in glede sanj, ne misli na njih, ker se ne bodo uresničile. To je pač psiha, ki nagaja! Jep, se strinjam! Punce, a vi kr s tremi Menopurji o madona...Očitno vejo kaj delajo.....Tudi naša Lana70 je imela, če se ne motim, take doze držim pesti
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 13:40:44
|
|
|
|
Urshy78
|
Bebii, moja soseda, ki je zdaj začela s postopkom ima 4 ampule menopurja!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 13:42:00
|
|
|
|
Amethiste
|
Evo, da se še jaz javim, od petka grejemo eno pikico in odštevamo 14 dni do testa.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 13:45:50
|
|
|
|
Urshy78
|
drug teden bo pa zelooooo napet....
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 13:50:03
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 Bebii, moja soseda, ki je zdaj začela s postopkom ima 4 ampule menopurja! Jaaaooooooo, reees Jaz sem imela 2 pa so bile hude zame Možno, da vsaka reagira po svoje, jaz bi se s temi dozami razpočila Jaz imam sedaj Puregon Pen, prvo sem imela samo po 50 enot en dan, drugi dan 100 enot, sedaj si dajam vsak dan po 100 enot in se mi že pozna razlika , ampak daaaaleč od tega, kar sem imela v 1 postopku pa vseeno frnikulice rastejo, res da počasi ampak bo No jutri bom videla rezultat tega , jaz sem optimist vem da bojo vse lepe
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 13:50:29
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: IVYY IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 ali je res, da dokler bom jemala utrogestan, ne bom dobila ? če nisi noseča (ti pa si !!!!) , dobiš kljub jemanju utrogestana...sem vprašala sestro na oddelku. in glede sanj, ne misli na njih, ker se ne bodo uresničile. To je pač psiha, ki nagaja! Jep, se strinjam! Punce, a vi kr s tremi Menopurji o madona...Očitno vejo kaj delajo.....Tudi naša Lana70 je imela, če se ne motim, take doze držim pesti joop, 3 doze Menopurja + Suprefact 1,2. Rezultat: okrog 26 celic, 6 oplojenih.....od tega smo imeli 4 zamrznjenčke... , eden od njih bo kmalu razveselil svojo mamico
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 13:57:49
|
|
|
|
miklarom
|
ojla! evo še pol urce pa izvem datum prvega UZ in vam takoj javim sem pravkar prišla iz smučanja, nazaj v hotel, da lahko pokličem v MB, komaj čakam da gremo po pingo , imam pa zdej spet tak močno , da kar lije iz mene, ne vem kaj hudiča je zdaj to. toliko za zdaj in se čujemo čez pol urce.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 13:59:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: IVYY IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 ali je res, da dokler bom jemala utrogestan, ne bom dobila ? če nisi noseča (ti pa si !!!!) , dobiš kljub jemanju utrogestana...sem vprašala sestro na oddelku. in glede sanj, ne misli na njih, ker se ne bodo uresničile. To je pač psiha, ki nagaja! Jep, se strinjam! Punce, a vi kr s tremi Menopurji o madona...Očitno vejo kaj delajo.....Tudi naša Lana70 je imela, če se ne motim, take doze držim pesti joop, 3 doze Menopurja + Suprefact 1,2. Rezultat: okrog 26 celic, 6 oplojenih.....od tega smo imeli 4 zamrznjenčke... , eden od njih bo kmalu razveselil svojo mamico je je je je je je reci ti tvoji liziki, naj še malo počaka, naj se ji nikamor ne mudi
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 14:01:38
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ojla! evo še pol urce pa izvem datum prvega UZ in vam takoj javim sem pravkar prišla iz smučanja, nazaj v hotel, da lahko pokličem v MB, komaj čakam da gremo po pingo , imam pa zdej spet tak močno , da kar lije iz mene, ne vem kaj hudiča je zdaj to. toliko za zdaj in se čujemo čez pol urce. O Mikla, super javi nam Kako je na smučanju?Imate lepo vreme? Nič. grem počasi se še malo pripravit na izpit, ma sploh nimam volje Pa pa
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 14:07:16
|
|
|
|
Klavirka
|
Lana70, mene pa zanima kako si reagirala na Menopur? Si imela hiperstimulacijo? Jaz bom imela tudi 3 doze tega v naslednjem postopku, pa nič ne vem o Menopurju. Kolikokrat pa si bila v postopku? Res sem vesela, da si zanosila. Prav lepo je kje prebrati, da je komu uspelo, saj smo tukaj bolj tiste ki nam ne gre. Srečno ženske! K.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 14:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, a mogoče veste od kdaj do kdaj dela laboratorij? Ker sedaj ne vem ali bi jutri okrog 8 že čakala dr. D, ali bi počakala do 8 doma in najprej poklicala?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 14:23:34
|
|
|
|
MP30
|
BEBIII kdaj imaš izpit? Jutri? FM?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 14:31:27
|
|
|
|
nhaya
|
Urshy ti si res ena smotka, dej nehi s temi neumnimi sanjami..joj joj..dej no kej lepega sanjaj..itak da bomo vse , ni vrag da ne . In kak ste drugač? Kako ke kaj s špikanjem? Jst grem vsakič s strahom na wc, ker se mi zdi, da bo kr prtekla..Joj, upam, da ne bo res. Teja dobrodošla med nas, ki "gnezdimo"..veliko počivaj..jst vem, da mi je prve dva dni po ET pasalo samo spati..
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.2.2010 14:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj ste kaj dobile tiste, ki vam ni uspelo v prejšnjih postopkih?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.