|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
15.2.2010 12:41:50   
špica84
ursi misli pozitivno,nehaj s temi neumnostimi :)

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
15.2.2010 12:42:41   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

Danes pa imata vrtnica. m in TittyK UZ ... DOBRO OPRAVITA!!!user posted image user posted image user posted image

dobro opravita user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
15.2.2010 12:43:28   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

ursi misli pozitivno,nehaj s temi neumnostimi :)

user posted image sej vem da sem smotana...user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
15.2.2010 12:45:02   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Pa se tudi jaz oglašam. Dobila pošto konzilija, klicala na Ginekološko kliniko in dobila evidenčno številko. No rekla mi je da pokličem prvi dan menstruacije. In to je tudi vse. No pa da moram imet potrjeno zdravstveno izkaznico, pa izvid PAP brisa in spolno prenosljivih bolezni. Nič pa ne vem, če imam dolg al kratek postopek. Kdaj to zvem???

špica84- a tebi so mogoče še kaj rekli? Se mi zdi, da je bolje da greš tja osebno kot pa tako po telefonu.

na napotnici ti piše kakšen postopek boš imela in kakšno terapijo, vprašanje je pa če znaš prebrati tiste čačke user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
15.2.2010 12:46:59   
Urshy78
ali je res, da dokler bom jemala utrogestan, ne bom dobila user posted image ?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
15.2.2010 12:51:45   
palcica_
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Pa se tudi jaz oglašam. Dobila pošto konzilija, klicala na Ginekološko kliniko in dobila evidenčno številko. No rekla mi je da pokličem prvi dan menstruacije. In to je tudi vse. No pa da moram imet potrjeno zdravstveno izkaznico, pa izvid PAP brisa in spolno prenosljivih bolezni. Nič pa ne vem, če imam dolg al kratek postopek. Kdaj to zvem???

špica84- a tebi so mogoče še kaj rekli? Se mi zdi, da je bolje da greš tja osebno kot pa tako po telefonu.

na napotnici ti piše kakšen postopek boš imela in kakšno terapijo, vprašanje je pa če znaš prebrati tiste čačke user posted image

Na napotnici mi piše samo da bom imela 3 ampule menopurja in to je vse - to mi je tudi dr. Drobnič povedal. Kako pa določijo kakšen postopek bom imela????

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
15.2.2010 13:12:15   
TittyK
Ojla punce!

Evo tudi mene iz UZ. Štartam s 3 Menopurji in nadaljujem s Suprefactom. Ma ni to malo konjska doza toliko Menopurjev? Malo me moti, ko prideš na UZ, pa ne vejo kakšno terapijo naj ti dajo (nisem imela nič napisano na napotnici) in pol rečejo kar 3 menopurje. Kaj je za vse enako? Mah....user posted image

Vrtnica, korajžno! Mislim, da sva bile skupaj na oddelku danes. Res držim pesti, da ti uspe. Gremo pozitivno naprej. Danes sem pozitivno naravnana, naslednjič boste vi mene tolažile user posted image . V glavnem 24. 2. imam ponovno UZ. Vrtnica se vidiva tam?user posted image

Lp,

Titty

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
15.2.2010 13:17:43   
IVYY

če nisi noseča (ti pa si !!!!) , dobiš user posted image  kljub jemanju utrogestana...sem vprašala sestro na oddelku.

in glede sanj, ne misli na njih, ker se ne bodo uresničile. To je pač psiha, ki nagaja!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
15.2.2010 13:32:55   
Urshy78
ivyy, saj meni je sestra rekla, da ga naj jemljem, dokler ne dobim M, potem mi je pa ena punca rekla, da je ne bom dobila, dokler ga bom jemala, zato sem še tukaj vprašala. hvala za odgovor user posted image

ja sj vem, kaj pa pozitivnost in vse...mah, slab dan mam, kaj čm user posted image

sj bo jutri bolje, baje user posted image

ti si ok??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
15.2.2010 13:37:26   
Rakica_80

če nisi noseča (ti pa si !!!!) , dobiš user posted image  kljub jemanju utrogestana...sem vprašala sestro na oddelku.

in glede sanj, ne misli na njih, ker se ne bodo uresničile. To je pač psiha, ki nagaja!

Jep, se strinjam!

Punce, a vi kr s tremi Menopurjiuser posted image o madona...Očitno vejo kaj delajo.....Tudi naša Lana70user posted image je imela, če se ne motim, take dozeuser posted image user posted image user posted image držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
15.2.2010 13:40:44   
Urshy78
Bebii, moja soseda, ki je zdaj začela s postopkom ima 4 ampule menopurja!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
15.2.2010 13:42:00   
Amethiste
Evo, da se še jaz javim, od petka grejemo eno pikico in odštevamo 14 dni do testa.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
15.2.2010 13:44:16   
Rakica_80
Urshy78 greje user posted image user posted image  test 24.02.
nhaya greje user posted image user posted image  test 24.02.
Mismis greje user posted image user posted image  test 25.02.
IVYY greje user posted image user posted image  test 26.02.

user posted image user posted image user posted image
user posted image

Navijamo navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

J.. user posted image  user posted image  IMA DA TOKRAT RATAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1213
15.2.2010 13:45:50   
Urshy78
drug teden bo pa zelooooo napet....

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1214
15.2.2010 13:50:03   
Rakica_80

Bebii, moja soseda, ki je zdaj začela s postopkom ima 4 ampule menopurja!

Jaaaooooooo, reeesuser posted image
Jaz sem imela 2 pa so bile hude zameuser posted image
Možno, da vsaka reagira po svoje, jaz bi se s temi dozami razpočilauser posted image user posted image
Jaz imam sedaj Puregon Pen, prvo sem imela samo po 50 enot en dan, drugi dan 100 enot, sedaj si dajam vsak dan po 100 enot in se mi že pozna razlikauser posted image , ampak daaaaleč od tega, kar sem imela v 1 postopkuuser posted image pa vseeno frnikulice rastejo, res da počasi ampak bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No jutri bom videla rezultat tegauser posted image , jaz sem optimist vem da bojo vse lepeuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
15.2.2010 13:50:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jep, se strinjam!

Punce, a vi kr s tremi Menopurjiuser posted image o madona...Očitno vejo kaj delajo.....Tudi naša Lana70user posted image je imela, če se ne motim, take dozeuser posted image user posted image user posted image držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joop, 3 doze Menopurja + Suprefact 1,2. Rezultat: okrog 26 celic, 6 oplojenih.....od tega smo imeli 4 zamrznjenčke...user posted image , eden od njih bo kmalu razveselil svojo mamico user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 1216
15.2.2010 13:57:23   
Rakica_80
user posted image

Mismis, ta pa je samo zateuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
15.2.2010 13:57:49   
miklarom
ojla!

evo še pol urce pa izvem datum prvega UZ in vam takoj javim user posted image

sem pravkar prišla iz smučanja, nazaj v hotel, da lahko pokličem v MB, komaj čakam da gremo po pingo user posted image , imam pa zdej spet tak močnouser posted image , da kar lije iz mene, ne vem kaj hudiča je zdaj to. toliko za zdaj in se čujemo čez pol urce.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
15.2.2010 13:59:06   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jep, se strinjam!

joop, 3 doze Menopurja + Suprefact 1,2. Rezultat: okrog 26 celic, 6 oplojenih.....od tega smo imeli 4 zamrznjenčke...user posted image , eden od njih bo kmalu razveselil svojo mamico user posted image user posted image user posted image

je je je je je jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image reci ti tvoji liziki, naj še malo počaka, naj se ji nikamor ne mudiuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
15.2.2010 14:01:38   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ojla!

evo še pol urce pa izvem datum prvega UZ in vam takoj javim user posted image

sem pravkar prišla iz smučanja, nazaj v hotel, da lahko pokličem v MB, komaj čakam da gremo po pingo user posted image , imam pa zdej spet tak močnouser posted image , da kar lije iz mene, ne vem kaj hudiča je zdaj to. toliko za zdaj in se čujemo čez pol urce.

O Mikla, superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image javi namuser posted image
Kako je na smučanju?Imate lepo vreme?
Nič. grem počasi se še malo pripravit na izpit, ma sploh nimam voljeuser posted image
Pa pauser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
15.2.2010 14:07:16   
Klavirka
Lana70,

mene pa zanima kako si reagirala na Menopur? Si imela hiperstimulacijo?
Jaz bom imela tudi 3 doze tega v naslednjem postopku, pa nič ne vem o Menopurju. Kolikokrat pa si bila v postopku? Res sem vesela, da si zanosila. Prav lepo je kje prebrati, da je komu uspelo, saj smo tukaj bolj tiste ki nam ne gre.

Srečno ženske! user posted image

K.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
15.2.2010 14:12:49   
Anonimen
Punce, a mogoče veste od kdaj do kdaj dela laboratorij? Ker sedaj ne vem ali bi jutri okrog 8 že čakala dr. D, ali bi počakala do 8 doma in najprej poklicala? 

(odgovor članu Klavirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
15.2.2010 14:23:34   
MP30
BEBIII kdaj imaš izpit? Jutri? FM?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
15.2.2010 14:31:27   
nhaya
Urshy ti si res ena smotka, dej nehi s temi neumnimi sanjami..joj joj..dej no kej lepega sanjaj..itak da bomo vse user posted image , ni vrag da ne user posted image .

In kak ste drugač? Kako ke kaj s špikanjem? Jst grem vsakič s strahom na wc, ker se mi zdi, da bo kr user posted image  prtekla..Joj, upam, da ne bo res.

Teja dobrodošla med nas, ki "gnezdimo"..veliko počivaj..jst vem, da mi je prve dva dni po ET pasalo samo spati..

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
15.2.2010 14:37:29   
Anonimen
Kdaj ste kaj dobile user posted image  tiste, ki vam ni uspelo v prejšnjih postopkih?

(odgovor članu nhaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.